Środa, 08.02.2012
godz. 18:30
20 kolejka FGE: Energa Toruń - MUKS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: 20 kolejka FGE: Energa Toruń - MUKS Poznań
gra MUKsiku paradoksalnie lepsza niż chyba z Amerykankami (będzie pociecha z tego materiału). Szkoda tej kontuzji
Róża trzymaj się!
-
adrenalina
- Amator
Jutro lub w piątek będzie wiadomo coś więcej o stanie zdrowia Róży Ratajczak. Trzeba być dobrej myśli, a zawodniczce życzyć, aby skończyło się na strachu
krysti pisze:a co jej się stało >?... że opuściła parkiet już w 35 sekundzie .
kontuzja kolana. Oby nic poważnego, bo zbyt dużo ta młoda koszykarka już przeszła.
-
Septymiusz
- Młodzik
Mecz dość ciekawy dla oka, oczywiście nie dla malkontentów co by chcieli, żeby ich drużyna rozjeżdżała gości różnicą 40 punktów, niestety siedziało takich dwóch nade mną. Katarzynki zagrały bardzo swobodnie w obronie i pasowała im wymiana ciosów, a bardzo dobra skuteczność rzutów MUKS-u dała nam dużą ilość koszy. Właściwie mecz pod kontrolą od końca 1 kwarty do 40 minuty, przewaga nie schodziła poniżej 8-10 punktów.
Sądząc po reakcji Róży to obawiam się najgorszego, gdyby to było to samo po raz trzeci to można mieć wątpliwości czy wróci ona jeszcze do koszykówki.
Nasz nowy nabytek Wylie nic specjalnego nie pokazała. Widać, że nie grała rok, słabo czuje piłkę, nie trafiła spod samego kosza. Jela to przy niej kruszynka i zwinny zajączek
.
Sądząc po reakcji Róży to obawiam się najgorszego, gdyby to było to samo po raz trzeci to można mieć wątpliwości czy wróci ona jeszcze do koszykówki.
Nasz nowy nabytek Wylie nic specjalnego nie pokazała. Widać, że nie grała rok, słabo czuje piłkę, nie trafiła spod samego kosza. Jela to przy niej kruszynka i zwinny zajączek
Mecz słaby pod kontrola torunianek. Amerykanska nigeryjka mocno mocno słaba niestety. Róży oczywisćie żal ale z tego co wiem dla Niej niestety po raz kolejny to już koniec sezonu

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze: Amerykanska nigeryjka mocno mocno słaba niestety.
przypomina Fluker? ta sama waga i te same ruchy, jednak to koniec wieńczy dzieło. Tylko czasu znacznie mniej
... tego sie trzymam. Jazz tez zaczynała słabo

kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:... tego sie trzymam. Jazz tez zaczynała słabo![]()
Jazz to nawet rozumiałem. Była po ciężkim turnieju, gdzie "wymiatała" Brazylię, Meksyk etc.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”