Tradycyjnie zapraszamy wszystkich kibiców na relacje ze spotkań TBL. Dzisiaj (sobota) od 16.00 relacja na forum z meczu Lotos - ŁKS, natomiast od godz. 18 relcja "akcja po akcji" w dziale Live Score w Portalu z meczu PZU Polfa Pabianice - Cukierki Odra Brzeg.
W niedzielę relacje z meczy od godz. 15.30 na forum.
PS. Czekam na chętnych forumowiczów do prowadzenia relacji i słania wyników.
5 kolejka II rundy TBL Live
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
5 kolejka II rundy TBL Live
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2005, 21:56 przez Viallos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
no prosze, prosze!!!!! widze ze rzeczywiscie bedziemy mieli relacje LIVE z tego meczu!!!!
wielkie dzieki za link, Hersi!!!!!!!!!!!
mysle ze w zainstanuiałej sytuacji wysyłanie smsow nie bedzie potrzebne: kazdy kto bedzie chcial poslucha meczu w radio i bedzi emogl zamiescic jakies info tutaj, w aktualnosciach!!

wielkie dzieki za link, Hersi!!!!!!!!!!!
mysle ze w zainstanuiałej sytuacji wysyłanie smsow nie bedzie potrzebne: kazdy kto bedzie chcial poslucha meczu w radio i bedzi emogl zamiescic jakies info tutaj, w aktualnosciach!!
reloaded :]
Ja jak zwykle ubezpieczam relację z Polkowic, tylko kto będzie osobą dyżurującą na forum? Do kogo mam słac smski?
Prosze o szybkie info od osoby chętnej, do przeprowadzenia relacji z meczu, ponieważ za chwilę ide na halę i jedyny kontakt ze mną to właseni kom. Czekam na info na komórke od osoby, która przeprowadzi relacje. zależałoby mi równiez na przesylaniu do mnie infa o wyniku z Ostrowa.
Mój numer kom. ma spora część forumowiczów, więc ze względów bezpieczeństwa nie podam go na forum.
pozdrawiam
Prosze o szybkie info od osoby chętnej, do przeprowadzenia relacji z meczu, ponieważ za chwilę ide na halę i jedyny kontakt ze mną to właseni kom. Czekam na info na komórke od osoby, która przeprowadzi relacje. zależałoby mi równiez na przesylaniu do mnie infa o wyniku z Ostrowa.
Mój numer kom. ma spora część forumowiczów, więc ze względów bezpieczeństwa nie podam go na forum.
pozdrawiam
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”