Przed meczem: ODRA - Wisła
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Kanalia
Przed meczem: ODRA - Wisła
no to dzisiaj zobaczymy czy sa machloje w lidze, czy nie!!! Moim zdaniem, i nie tylko, mecz CCC - Poznań bedzie sprzedany ( wynik bedzie oscylowal kolo remisu ale poznan wygra). I tym samym zmieni sie układ w tabeli, co bedzie dobre dla tych druzyn.
Jezeli chodzi o mecz ODRA - WISŁA to jest to wielka niewiedoma. Wynik bedzie zalezny od meczu CCC-AZS jesli w co wierze AZS wygra to nasze zawodniczki beda flaki wyprowac na boisku zeby wygrac i na bank im sie to uda. Natomiast jesli wygra CCC to Wisła skisla i wygra!!!
to sa moje typy a jak ty to widzisz?
Jezeli chodzi o mecz ODRA - WISŁA to jest to wielka niewiedoma. Wynik bedzie zalezny od meczu CCC-AZS jesli w co wierze AZS wygra to nasze zawodniczki beda flaki wyprowac na boisku zeby wygrac i na bank im sie to uda. Natomiast jesli wygra CCC to Wisła skisla i wygra!!!
-
Fan z Pabianic
Odra - Wisła
Ja poprostu wierzę że koszykarki z Brzegu nie patrząc na wynik meczu z Poznania zagrają o zwycięstwo i przypieczętują tym zwyciestwem swoją 5 lokatę w tabeli i przede wszystkim zagrają dla swoich kibiców dla których warto grać zachowują sie super i wspierają swoim dopingiem gdy drużynie nie idzie czego mieliśmy przykład w Pabianicach.
Re: Przed meczem: ODRA - Wisła
Kanalia pisze:no to dzisiaj zobaczymy czy sa machloje w lidze, czy nie!!! Moim zdaniem, i nie tylko, mecz CCC - Poznań bedzie sprzedany ( wynik bedzie oscylowal kolo remisu ale poznan wygra). I tym samym zmieni sie układ w tabeli, co bedzie dobre dla tych druzyn.
Stary wyluzuj się i nie snuj teorii spiskowych. Koszykówka żeńska to nie piłka nożna, żeby zdarzały się kolejki cudów.
A jeśli chodzi o wynik meczu to jaki by nie był to i tak znajdzie się kilka osób takich jak ty, które będą dopatrywać się machlojek.
gostekk pisze:Kanalia pisze:no to dzisiaj zobaczymy czy sa machloje w lidze, czy nie!!! Moim zdaniem, i nie tylko, mecz CCC - Poznań bedzie sprzedany ( wynik bedzie oscylowal kolo remisu ale poznan wygra). I tym samym zmieni sie układ w tabeli, co bedzie dobre dla tych druzyn.
Stary wyluzuj się i nie snuj teorii spiskowych. Koszykówka żeńska to nie piłka nożna, żeby zdarzały się kolejki cudów.
A jeśli chodzi o wynik meczu to jaki by nie był to i tak znajdzie się kilka osób takich jak ty, które będą dopatrywać się machlojek.
Obydwaj nie macie do końca racji.
Co do wypowiedzi Kanalii, to ja osobiście nie nazwałbym tego co się może stać machlojkami. To po prostu czysta kalkulacja. I jestem pewien, że gdyby Odra była w takiej sytuacji, że od przegranej w jakimś meczu zależałoby lepsze rozstawienie w play-off to nasze dziewczyny ten mecz by przegrały. Zresztą każdy zespół by tak postąpił.
Co do zdania gostkka to myślę że chociaż kolejki cudów się może nie zdażają to mecze cudów owszem. Bodajże 3 sezony wstecz Łączność Olsztyn robiła wszystko aby przegrać ze Ślęzą bo chciała trafić w play-off na ŁKS a nie na Polkowice. Mówiło się dużo o tym meczu, bo słychać było jak (bodajże) Krupska-Tyszkiewicz krzyczała na młodszą koleżankę gdy ta próbowała trafić za 3 pkt.
Jeszcze raz powtarzam, CZYSTA KALKULACJA i nic więcej.
Zbych pisze:gostekk pisze:Kanalia pisze:no to dzisiaj zobaczymy czy sa machloje w lidze, czy nie!!! Moim zdaniem, i nie tylko, mecz CCC - Poznań bedzie sprzedany ( wynik bedzie oscylowal kolo remisu ale poznan wygra). I tym samym zmieni sie układ w tabeli, co bedzie dobre dla tych druzyn.
Obydwaj nie macie do końca racji.
Co do wypowiedzi Kanalii, to ja osobiście nie nazwałbym tego co się może stać machlojkami. To po prostu czysta kalkulacja. I jestem pewien, że gdyby Odra była w takiej sytuacji, że od przegranej w jakimś meczu zależałoby lepsze rozstawienie w play-off to nasze dziewczyny ten mecz by przegrały. Zresztą każdy zespół by tak postąpił.
Co do zdania gostkka to myślę że chociaż kolejki cudów się może nie zdażają to mecze cudów owszem. Bodajże 3 sezony wstecz Łączność Olsztyn robiła wszystko aby przegrać ze Ślęzą bo chciała trafić w play-off na ŁKS a nie na Polkowice. Mówiło się dużo o tym meczu, bo słychać było jak (bodajże) Krupska-Tyszkiewicz krzyczała na młodszą koleżankę gdy ta próbowała trafić za 3 pkt.
Jeszcze raz powtarzam, CZYSTA KALKULACJA i nic więcej.
Masz rację, że czasem opłaca się taka kalkulacja ale to nie jest w żadnym stopniu sprzedanie meczu. I to że zdarzają się mecze cudów to też prawda. Sam byłem kiedyś na meczu w Łodzi jak grały z Gdynią parę ładnych lat temu. Był to mecz o mistrza a stawką było miejsce w Eurolidze. Tam coprawda zawodniczki nie występowały w rolach głównych ale za to pokazali się poraz pierwszy gdyńscy działacze i sponsorzy. Kibice z Łodzi doskonale wiedzą o co chodzi
-
Gość
Masz rację, że czasem opłaca się taka kalkulacja ale to nie jest w żadnym stopniu sprzedanie meczu. I to że zdarzają się mecze cudów to też prawda. Sam byłem kiedyś na meczu w Łodzi jak grały z Gdynią parę ładnych lat temu. Był to mecz o mistrza a stawką było miejsce w Eurolidze. Tam coprawda zawodniczki nie występowały w rolach głównych ale za to pokazali się poraz pierwszy gdyńscy działacze i sponsorzy. Kibice z Łodzi doskonale wiedzą o co chodzi
4 sek......[/quote]
Właśnie właśnie obawiam się o to sedziowanie ale zobaczymy jak będzie
Właśnie właśnie obawiam się o to sedziowanie ale zobaczymy jak będzie
Kanalia pisze:no to dzisiaj zobaczymy czy sa machloje w lidze, czy nie!!! Moim zdaniem, i nie tylko, mecz CCC - Poznań bedzie sprzedany ( wynik bedzie oscylowal kolo remisu ale poznan wygra). I tym samym zmieni sie układ w tabeli, co bedzie dobre dla tych druzyn.
Widzę że najmniej tu zależy od Wisły
VICTORIA RAVVA TO NAJPIĘKNIEJSZA SPORTSMENKA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Fan z Pabianic
Kto by pomyslał, że Cukry mogą po rundzie zasadniczej być na piątym miejscu, nono, super
Zaczynają się przypominać najpiękniejsze lata (patrz poniżej) brzeskiej koszykówki, gdyby tylko udało się conajmniej utrzymac to miejsce na koniec sezonu, to byłoby coś pięknego.
89/90 Stal Brzeg - 4. miejsce
90/91 Stal Brzeg - 5. miejsce
00/01 Cukierki Odra Brzeg - 5. miejsce
01/02 Cukierki Odra Brzeg - 5. miejsce
04/05 Cukierki Odra Brzeg - ?
89/90 Stal Brzeg - 4. miejsce
90/91 Stal Brzeg - 5. miejsce
00/01 Cukierki Odra Brzeg - 5. miejsce
01/02 Cukierki Odra Brzeg - 5. miejsce
04/05 Cukierki Odra Brzeg - ?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”