Ilona Mądra w MUKS-ie Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ilona Mądra w MUKS-ie Poznań
Weteranka ligowych parkietów, wielokrotna reprezentantka Polski, mistrzyni Europy z 1999 roku Ilona Mądra podpisała roczną umowę z pierwszoligowym poznańskim MUKS-em. Zawodniczka będzie nie tylko występowała na parkiecie, ale również szkolić będzie zawodniczki z zespołu z ul. Cegielskiego. Przypomnimy, iż popularna "Dzidka" przez ostatnie dwa sezony reprezentowała barwy spadkowicza z Torell Basket Ligi Ostrovii Ostrów Wielkopolski. Będąć bezapelacyjnie najlepszą zawodniczką w/w zespołu.
Łukasz Kula Klin
www.sportowefakty.pl
Łukasz Kula Klin
www.sportowefakty.pl
No cóż - nie będę ukrywał, że tez miałem spore nadzieje, że wybór Dzidki będzie inny, bardzo długo wydawało się, że już przesądzone, że ta wspaniała koszykarka wzmocni kadrę trenerską Olimpii i być może również przekaże trochę swojej wielkiej wiedzy naszym zawodniczkom na parkiecie. Dzidka jakiś czas temu zadecydowała jednak ostatecznie inaczej i trzeba w pełni ten wybór uszanować. Podczas naszej sobotniej imprezy - meczu kibiców Olimpii i Włókniarza Pabianice z koszykarkami - podziękowaliśmy uroczyście Dzidce za te wszystkie lata występów w czerwono-biało-niebieskich barwach i życzyliśmy z całego serca powodzenia we wszystkim, co czekać ją będzie w przyszłości. Przy tej okazji Legenda Poznania zaskoczyła mnie po raz już nie wiem który pewną obietnicą
Zdaję sobie sprawę, że jej zrealizowanie będzie dla Dzidki w MUKSie niezmiernie trudne, sama nawet nie wie jeszcze jak bardzo... mam tylko nadzieję, że nigdy się tam nie zmieni!!! Nie, nie... nie mam takiej nadziei... ja to WIEM!
POWODZENIA DZIDA!... i jeszcze raz dziękuję! (:*)
Ps. Kula mam nadzieję, że tylko i wyłącznie tutaj popęłniłeś błąd w nazwisku jedynej Poznanianki, która wywalczyła Mistrzostwo Europy? GRRRRRR...
Poprawiłem...
POWODZENIA DZIDA!... i jeszcze raz dziękuję! (:*)
Ps. Kula mam nadzieję, że tylko i wyłącznie tutaj popęłniłeś błąd w nazwisku jedynej Poznanianki, która wywalczyła Mistrzostwo Europy? GRRRRRR...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Jakby się ktoś pytał, to temat "herbatek" ma niestety wiele wspólnego z MUKSem i zarzut pisania nie na temat kompletnie odpada
A Mati po takiej herbatce, to by już chyba o własnych siłach na tym gdyńskim parapecie się nie utrzymał
No ale wymiękł i ostatnio nie testował... buuuuuu... 
A Mati po takiej herbatce, to by już chyba o własnych siłach na tym gdyńskim parapecie się nie utrzymał
majoneez pisze:Myslem, że chodziło jej o spokojniejszy zywot pod kuniec kariery ....
Ja też. Nie wiem co takiego ma MUKS a czego nie ma AZS lub Olimpia, ale ten wybór to kompletna dolina. Jeśli ktoś uważa że jest jeszcze w stanie pracować i dogadywać się z Jabolem to winszuję.
Przychodzi mi do głowy jeszcze inny powód, ale zmilczę, bo niektórzy mogliby dostać palpitacji albo wylewu.....
Drax pisze:majoneez pisze:Myslem, że chodziło jej o spokojniejszy zywot pod kuniec kariery ....
Ja też. Nie wiem co takiego ma MUKS a czego nie ma AZS lub Olimpia, ale ten wybór to kompletna dolina. Jeśli ktoś uważa że jest jeszcze w stanie pracować i dogadywać się z Jabolem to winszuję.
Przychodzi mi do głowy jeszcze inny powód, ale zmilczę, bo niektórzy mogliby dostać palpitacji albo wylewu.....
Hehe jak się okazuje z dogadywaniem z popularnym Jabolem wcale nie jest tak źle. Chociaż osobiście nigdy bym nie chciał z nim współpracować, jego niekontrolowane wybuchy gniewu są już nudne. Ponadto Jabol ma manię prześladowczą,wszędzie wietrzy spisek, tym niemneij wyniki ma naprawdę "zacne"
Ponoć "Jabol" został dość zdecydowanie poproszony przez rodziców o pozbawienie przyjemności obcowania w przyszłym sezonie ze swoimi metodami wychowaczymi i kulturą osobistą przez ograniczenie się jedynie do spraw organizacyjnych... nie wiem szczerze mówiąc na ile to plotki, ale może teraz przynajmniej jeśli chodzi o same mecze i podejście do tych młodych dziewczyn będzie normalniej (mam też nadzieję, że już nikt śmiercią sędziemu po meczu juniorek grozić nie będzie... informować kibiców, że ten mecz kupił i mogą iść do domu również). Oby, bo od dawna dziwię się rodzicom, jak mogą się godzić na takie patologiczne (delikatnie mówiąc) podejście do swoich młodziutkich pociech 
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”