Powell rozrabia dalej!!!!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Powell rozrabia dalej!!!!

Postautor: Kowalik » 13 lipca 2005, 15:03

Występująca w zespole Detroit Shock Powell w drugiej połowie czwartkowego meczu z Washington Mystics rozmyślnie uderzyła w twarz Coco Miller z przeciwnej drużyny. We wtorek władze ligi wydały werdykt w tej sprawie, nakładając na Powell karę zawieszenia na pięć meczów.

źródło - Onet.pl
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 lipca 2005, 16:19

no i bardzo dobrze , że tylko 5 meczy a w naszej lidze dostała kare dyskwalifikacji do końca sezonu :?
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 lipca 2005, 16:29

KIBIC pisze:no i bardzo dobrze , że tylko 5 meczy a w naszej lidze dostała kare dyskwalifikacji do końca sezonu :?

:lol: :lol: :lol: Ty sie juz lepiej przestań kompromitować :lol: :lol: :lol: Postaw sobie jej pomnik przed domem i starczy... 8)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 lipca 2005, 16:35

tak myślałem , że Ty pierwszy dasz się sprowokować :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 lipca 2005, 16:38

PAP/13 lipca 2005 11:11

Powell uderzyła w twarz kolejną rywalkę

Grająca w lidze WNBA była koszykarka Lotosu Gdynia Elaine Powell znowu została ukarana za agresję na parkiecie. Tym razem będzie musiała pauzować w pięciu meczach.

Występująca w zespole Detroit Shock Powell w drugiej połowie czwartkowego meczu z Washington Mystics rozmyślnie uderzyła w twarz Coco Miller z przeciwnej drużyny. We wtorek władze ligi wydały werdykt w tej sprawie, nakładając na Powell karę zawieszenia na pięć meczów.

Powell ze złej strony dała się poznać także w Polsce. Podczas marcowego meczu w Krakowie uderzyła w twarz zawodniczkę Wisły Can- Pack Kraków Serbkę Jelenę Skerovic. Prokuratura Rejonowa dla Krakowa-Krowodrzy skierowała akt oskarżenia w tej sprawie do sądu. Amerykance grozi od trzech miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności.

Do zdarzenia doszło 6 marca podczas rozgrywanego w Krakowie meczu finałowego Pucharu Polski pomiędzy Wisłą Can-Pack Kraków i Lotosem Gdynia. W 39. minucie spotkania pod koszem ostro starły się Skerovic i Powell. Skerovic upadła na parkiet, a następnie kopnęła w kostkę Powell. W odpowiedzi zawodniczka Lotosu rzuciła się z pięściami na zawodniczkę Wisły i uderzyła ją. Skerovic z zakrwawioną twarzą opuściła boisko.

Za pobicie koszykarki Powell została ukarana przez Polską Ligę Koszykówki Kobiet dyskwalifikacją do końca sezonu oraz karą pieniężną w wysokości 10 tysięcy złotych. W związku z tym incydentem klub Lotos Gdynia skrócił z Powell kontrakt.

W rozgrywkach ligi WNBA Powell zagrała we wszystkich dotychczasowych 14 spotkaniach, zdobywając średnio 7,7 pkt i 3,2 asysty na mecz.

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 13 lipca 2005, 16:53

Kibic Ty się zastanów zanim następnym razem coś napiszesz, bo tylko wq...denerwujesz ludzi :evil: :evil: :evil:

Ciekawe czym sprowokowala ja Coco Miller, bo oglądając nie zauważylam niczego :evil: :evil: :evil:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 13 lipca 2005, 17:00

Co do Coco Miller może po prostu krzywo spojrzała na Powell :wink:

a tak serio to kończe tylko Ann nie denerwuj się :?

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 13 lipca 2005, 17:07

KIBIC pisze:tak myślałem , że Ty pierwszy dasz się sprowokować :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Przeczytaj sobie raz jeszcze moją wypowiedz... i może jeszcze raz... faktycznieeeeee dałem się sprowokować ... hihihihi... o jaki czuję się sprowokowany!!!!!!!!!!!! :D :D :lol: :lol: :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 13 lipca 2005, 17:10

cały mecz pomiędzy Detroit a Washington był brzydki pełno fauli i chamskich zagrań a prym wiodła Powell, o znokałtowaniu łokciem wszyscy wiedzą + perfidne podstawianie nóg/ raz Coco zaliczyła po tym glebe/ widac u Powell pracują wyłącznie łokcie zamiast mózgu... o ile go ma... wiocha na maxa!! i jeśli ktoś wciąż broni tej.... to ja gratuluje poczucia humoru....
Kibic jakby twoja mama w supermarkecie troche bardziej przy kasie naparła na Powell, czekawe co by jej czarna zrobiła?? :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 13 lipca 2005, 17:20

Seba pisze:
KIBIC pisze:tak myślałem , że Ty pierwszy dasz się sprowokować :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Przeczytaj sobie raz jeszcze moją wypowiedz... i może jeszcze raz... faktycznieeeeee dałem się sprowokować ... hihihihi... o jaki czuję się sprowokowany!!!!!!!!!!!! :D :D :lol: :lol: :lol:

czyli przy najbliższej okazji możesz całkiem usprawiedliwiony dać "Kibicowi" w mordę... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 lipca 2005, 17:24

Ja powiem tak.
Wybryk z Krakowa jak się okazało nie był jednorazowym incydentem. Po prostu powell jest zwykłą BANDYTKĄ :!: :!: :!: Nie ma czym myśleć więc używa pięsci i łokci. Powinni jej zakazać gry w koszykówkę :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 13 lipca 2005, 17:30

Szymon pisze:Ja powiem tak.
Wybryk z Krakowa jak się okazało nie był jednorazowym incydentem. Po prostu powell jest zwykłą BANDYTKĄ :!: :!: :!: Nie ma czym myśleć więc używa pięsci i łokci. Powinni jej zakazać gry w koszykówkę :!:

=D> =D> =D> =D> =D>
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 lipca 2005, 18:29

Zaraz wejdą basketmaniooszołomy i oświeca nas że całe zdarzenie sprowokowała Coco Miller a Powell jedynie się broniła a my jak zawsze się czepiamy bo zżera nas zazdrość itd itd itd :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 13 lipca 2005, 18:38

Ja bym nałożył na nia dożywotni zakaz nie tylko grania w kosza ale i w chodzeniu po ulicach tez. Podobnie zrobilbym z Kibicem, bo pier...li takie głupoty ze mnie cofa.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 13 lipca 2005, 19:29

Moje zdanie zupełnie takie samo jak Szymona. BANDYTYZM i tyle. Leczyć się powinna :!: :!: :!:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”