LKS bedzie czy nie bedzie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
LKS bedzie czy nie bedzie?
Fakt Co sie dzieje w LKSie o to pytam bo malo sie o tym mowi a temat mnie interesuje ...sypie glowe popiolem bo zle to napisalem...starosc nie radosc mlodosc nie wiecznosc.
A slowa mamo a malo mozna zle napisac.
A slowa mamo a malo mozna zle napisac.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2005, 12:45 przez Zagloba, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
-
Don Igłata
- Młodzik
Re: LKS bedzie czy nie bedzi?
Zagloba pisze:Nikt nie wie co Mirek zrobi? bo sie tak mamo mowi?
Przyznaję się z pokorą - nie rozumiem
Się czepiacie... ja zrozumiałem prawie od razu... tylko przez moment się zastanawiałem co jakaś "mama" ma do Mirka i ŁKS
Hmmm... dobry temat, by zadać podobne pytanie, jak w przypadku wątku pabianickiego - czy ktoś z wtajemniczonych wie może, czy ŁKS ma zamiar wystawić do pierwszej ligi zespół rezerw? Choć to będzie chyba trudne w sytuacji, gdy ciągle tak mało wiadomo NA PEWNO o pierwszej drużynie
No ale myślę, że Daiva z takim wyzwaniem by sobie poradziła ... 
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Don Igłata
- Młodzik
Don Igłata pisze:A może łaskawie wyjaśniłbyś co zrozumiałeś, a nie tylko chwalisz się, że zrozumiałeś.
Jak to co... Zagłoba się zaczął obawiać, że na tle "odmładzania" składów, tak popularnego ostatnio w regionie (joke), Mirek pomyślał o swojej matce w klubie
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Don Igłata
- Młodzik
Drax pisze:Don Igłata pisze:A może chodzi o to, że w chwilach największego zagrożenia ludzie matkę wzywają?
No ale chyba sytuacja ŁKS nie jest tak dramatyczna, żeby aż wzywać na pomoc matkę Zagłoby![]()
A slowa mamo a malo mozna zle napisac
rozumiecie to .......
Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”