Margo jakiej nie znacie (wywiad)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Margo jakiej nie znacie (wywiad)
Margo jakiej nie znacie
Od trzech lat związana jest z mieszkającym w Australii Brytyjczykiem, marzy o ślubie i urodzeniu dziecka, a na kostce ma niewielki tatuaż z pacyfką. Małgorzata Dydek (31 l.) zwykle zazdrośnie strzeże swojej prywatności. Tym razem zrobiła jednak wyjątek.
- Ma na imię David i jest niższy ode mnie. Poznaliśmy się, kiedy miałam 18 lat. To Brytyjczyk, ale mieszka w Australii - tak Małgorzata Dydek opowiada o swym narzeczonym, którego skrywała przed dziennikarzami.
Gdy w ubiegłym roku najwyższa koszykarka świata (213 cm) zwierzała się "Super Expressowi" ze swych wspaniałych, pełnych przygód, wakacji w Australii, po namyśle odrzuciła naszą prośbę o udostępnienie zdjęć z urlopu. - Są zbyt prywatne - wyjaśniła nam wtedy.
"Margo", po zakończeniu tego sezonu, znów planuje bardzo długi urlop, ponownie w Australii i oczywiście w towarzystwie Davida. Koszykarka snuje też dalsze plany - chce wyjść za mąż, miec dzieci i otworzyć własny... ośrodek SPA (gabinety piękności i odnowy biologicznej). Choć przyznaje, że okres imprezowania ma już za sobą i dużo bardziej niż do klubów nocnych ciągnie ją do dobrych restauracji, to jednak pozwoliła sobie na małe szaleństwo - niewielki tatuaż na kostce.
- "Margo" to przemiła osoba - mówi trener Conn, Mike Thibault. - To ma, niestety, swoje i dobre i złe strony, bo czasami chciałbym, żeby nie była aż tak miła - dodaje szkoleniowiec Dydek, który choć nie szczędzi jej pochwał, to jednak często narzeka, że na parkiecie powinna być bardziej agresywna.
- Ale "Margo" już taka jest, to taki... uprzejmy gigant - charakteryzuje Polkę Chris Sienko, generalny menedżer Connecticut.
-Jest bardzo zabawna - dodaje Thibault.
Podczas spotkania z Indiana Fever rozbawiła całą widownię, podnosząc do góry przewróconą rywalkę tak, jakby to była jakaś walizka.
- Lubię się powygłupiać - przyznaje Dydek, która w wywiadzie zdradziła również, jak dba o figurę. - Moja dieta to: duże śniadanie, duży obiad i duża kolacja - mówi "Margo".
Michał Chojecki / Super Express
Od trzech lat związana jest z mieszkającym w Australii Brytyjczykiem, marzy o ślubie i urodzeniu dziecka, a na kostce ma niewielki tatuaż z pacyfką. Małgorzata Dydek (31 l.) zwykle zazdrośnie strzeże swojej prywatności. Tym razem zrobiła jednak wyjątek.
- Ma na imię David i jest niższy ode mnie. Poznaliśmy się, kiedy miałam 18 lat. To Brytyjczyk, ale mieszka w Australii - tak Małgorzata Dydek opowiada o swym narzeczonym, którego skrywała przed dziennikarzami.
Gdy w ubiegłym roku najwyższa koszykarka świata (213 cm) zwierzała się "Super Expressowi" ze swych wspaniałych, pełnych przygód, wakacji w Australii, po namyśle odrzuciła naszą prośbę o udostępnienie zdjęć z urlopu. - Są zbyt prywatne - wyjaśniła nam wtedy.
"Margo", po zakończeniu tego sezonu, znów planuje bardzo długi urlop, ponownie w Australii i oczywiście w towarzystwie Davida. Koszykarka snuje też dalsze plany - chce wyjść za mąż, miec dzieci i otworzyć własny... ośrodek SPA (gabinety piękności i odnowy biologicznej). Choć przyznaje, że okres imprezowania ma już za sobą i dużo bardziej niż do klubów nocnych ciągnie ją do dobrych restauracji, to jednak pozwoliła sobie na małe szaleństwo - niewielki tatuaż na kostce.
- "Margo" to przemiła osoba - mówi trener Conn, Mike Thibault. - To ma, niestety, swoje i dobre i złe strony, bo czasami chciałbym, żeby nie była aż tak miła - dodaje szkoleniowiec Dydek, który choć nie szczędzi jej pochwał, to jednak często narzeka, że na parkiecie powinna być bardziej agresywna.
- Ale "Margo" już taka jest, to taki... uprzejmy gigant - charakteryzuje Polkę Chris Sienko, generalny menedżer Connecticut.
-Jest bardzo zabawna - dodaje Thibault.
Podczas spotkania z Indiana Fever rozbawiła całą widownię, podnosząc do góry przewróconą rywalkę tak, jakby to była jakaś walizka.
- Lubię się powygłupiać - przyznaje Dydek, która w wywiadzie zdradziła również, jak dba o figurę. - Moja dieta to: duże śniadanie, duży obiad i duża kolacja - mówi "Margo".
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Margo jakiej nie znacie (wywiad)
qBK pisze:
trudno zeby byl wyzszy
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Re: Margo jakiej nie znacie (wywiad)
Mytek pisze:qBK pisze:
trudno zeby byl wyzszy![]()
![]()
![]()
A dlaczego? Są wyżsi od Niej. Może nie jest ich całe stado ale są. I nie wiem, co Cię tak rozbawiło
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
Gość
-
Don Igłata
- Młodzik
-
Gość
Na pewno zarabiałbym kasę oczywiście-w dupę z kadrą!Chyba jesteś jakimś przyjacielem Margo,bo normalne to nie jest.Faktem jest,że zaczyna walić nie tylko kadrę ale i ukochanego żywiciela -Lotos,bo tyle kasy zarobi w Connecting,ze ma wszystkich Tobie podobnych kibiców w d....Jej postępowanie oraz zachowania w ligowych meczach pozostawia już od dawna wiele do życzenia,ale Ty i Tobie podobni kibice ekscytują się swoją "gwiazdą".Niech tam sobie gra w tym WNBA- w d.. z nią!!Dziewczyny muszą się odzwyczaić od niej i grać swoje. 
-
Don Igłata
- Młodzik
1. Nie przeżywaj tak tej kasy Małgosi, to Jej kasa!
2. Nie oceniaj tak łatwo innych z własnego punktu widzenia. Wczuj się w Jej sytuacje. Ty w takich sytuacjach nie byłeś i pewnie nie będziesz.
3. Nie można mnie nazywać przyjacielem Małgosi, w życiu nawet z Nią nie rozmawiałem. Mało tego, parę razy byłem wkurzony jak moja drużyna przegrywała tylko przez Nią. Sfrustrowały mnie też parokrotnie tzw.
"sprawy łokciowe".
4. Nie znamy też do końca kulis kontraktu w WNBA, nie wiesz kolego, czy przypadkiem ktoś z PLKK czegoś nie zawalił.
5. Kibicuję Margo też w WNBA, chciałbym aby ze swoja drużyną zdobyła tytuł mistrzowski. To by było też bardzo dużo dla ... polskiej koszykówki.
6. Ludzie wyjątkowi (pod różnymi względami) zachowują się często niekonwencjonalnie, dziwnie i kontrowersyjnie. Małgosia taką osobą jest.
A ja uważam , że jak na swoją wyjątkowość, sławę,... tę Twoją kasę i osiągnięcia sportowe itp. to i tak na pewno mieści się w ramach tzw. normalności.
7. Sportowiec ma prawo sięgać po coraz wyższe cele i stawiać sobie nowe wyzwania. A, że w tym przypadku zakolidowało to z kadrą Polski
- to wybór ( uwarunkowany też na pewno nieznanymi nam aspektami)
- należał do Margo.
8. Choć nigdy tego nie sprawdzimy, to ciekawy jestem jaki byłbyś Ty gdybyś miał z 225 cm wzrostu, ze 150 kg i byłbyś jednym z najsłynniejszych koszykarzy świata. Może tu się chwilę zadumaj.
P.S.
Teraz napiszę coś czego nie powinienem napisać.
Otóż, gdyby Margo zależało tylko na kasie (jak to jednoznacznie piszesz),
to Małgosia dawnooo! grałaby w Rosji - to do niej przyjeżdżali z walizkami
nabitymi - wysłannicy najsłynniejszych i najbogatszych klubów ze wschodu. Źródła nie podam - polemiki nie podejmę.
2. Nie oceniaj tak łatwo innych z własnego punktu widzenia. Wczuj się w Jej sytuacje. Ty w takich sytuacjach nie byłeś i pewnie nie będziesz.
3. Nie można mnie nazywać przyjacielem Małgosi, w życiu nawet z Nią nie rozmawiałem. Mało tego, parę razy byłem wkurzony jak moja drużyna przegrywała tylko przez Nią. Sfrustrowały mnie też parokrotnie tzw.
"sprawy łokciowe".
4. Nie znamy też do końca kulis kontraktu w WNBA, nie wiesz kolego, czy przypadkiem ktoś z PLKK czegoś nie zawalił.
5. Kibicuję Margo też w WNBA, chciałbym aby ze swoja drużyną zdobyła tytuł mistrzowski. To by było też bardzo dużo dla ... polskiej koszykówki.
6. Ludzie wyjątkowi (pod różnymi względami) zachowują się często niekonwencjonalnie, dziwnie i kontrowersyjnie. Małgosia taką osobą jest.
A ja uważam , że jak na swoją wyjątkowość, sławę,... tę Twoją kasę i osiągnięcia sportowe itp. to i tak na pewno mieści się w ramach tzw. normalności.
7. Sportowiec ma prawo sięgać po coraz wyższe cele i stawiać sobie nowe wyzwania. A, że w tym przypadku zakolidowało to z kadrą Polski
- to wybór ( uwarunkowany też na pewno nieznanymi nam aspektami)
- należał do Margo.
8. Choć nigdy tego nie sprawdzimy, to ciekawy jestem jaki byłbyś Ty gdybyś miał z 225 cm wzrostu, ze 150 kg i byłbyś jednym z najsłynniejszych koszykarzy świata. Może tu się chwilę zadumaj.
P.S.
Teraz napiszę coś czego nie powinienem napisać.
Otóż, gdyby Margo zależało tylko na kasie (jak to jednoznacznie piszesz),
to Małgosia dawnooo! grałaby w Rosji - to do niej przyjeżdżali z walizkami
nabitymi - wysłannicy najsłynniejszych i najbogatszych klubów ze wschodu. Źródła nie podam - polemiki nie podejmę.
Anonymous pisze:W dupę z waszą Margo-olała reprezentację i to już o niej świadczy najlepiej,bo co się liczy Margo???Kasaaaaaaaaaaaaa
1. Nie kasa tylko obowiązujący kontrakrt w wnba
Anonymous pisze:Na pewno zarabiałbym kasę oczywiście-w dupę z kadrą!Chyba jesteś jakimś przyjacielem Margo,bo normalne to nie jest.Faktem jest,że zaczyna walić nie tylko kadrę ale i ukochanego żywiciela -Lotos,bo tyle kasy zarobi w Connecting,ze ma wszystkich Tobie podobnych kibiców w d....Jej postępowanie oraz zachowania w ligowych meczach pozostawia już od dawna wiele do życzenia,ale Ty i Tobie podobni kibice ekscytują się swoją "gwiazdą".Niech tam sobie gra w tym WNBA- w d.. z nią!!Dziewczyny muszą się odzwyczaić od niej i grać swoje.
2. Kadrze bez Ptysia ciężko się gra to fakt i uważam , że wolałaby grać w kadrze ale jak już wspominałem kontrakt w wnba.
3. Co do wnba nie dziwie się , że nie chcą Ptysia teraz zwolnić na mecze reprezentacji bo wiedzą , że jest potrzebna tam na miejscu.
4.Idiota z Ciebie bo jedyny twoj argument to dupa
Moderatorzy może by coś zrobili z tymi wpisami ?? Czy po prostu lubią takie wypowiedzi ??

http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Gość1
-
Gość
Gość1 pisze:No, no, taki patriota, że aż musi rodaków wyzywać. Fajnie jest, poubliżajmy sobie. Miło czyta się takie rzeczy.
A co do Margo, to kto komu dał upoważnienie do oceniania jej decyzji. To jest tylko i wyłącznie jej sprawa.
No może nie do końca jej sprawa.Wiele pieniędzy włożono w jej szkolenie i chyba nie można się dziwić,że oczekuje się od Polki reprezentowania barw kraju.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.