Wieści z Polkowic

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Wieści z Polkowic

Postautor: Kuba » 14 września 2005, 21:10

Jak wiadomo - podczas Turnieju o Puchar Prezesa CCC graliśmy w jednym meczu tylko siódemka zawodniczek. wszystko przez nękające kontuzje. Dzis juz mogę poweidziec trochę więcej, a więc:

Ania Kędzior - jej szanse na grę w tym sezonie szacowane są na około 0,5% :cry: :oops: Wkrótce czeka ją poważna operacja - bodajrze w Warszawie. Ania - trzymamy kciuki!

Agnieszka Jaroszewicz - powoli wraca do zdrowia, ale "swoje musi odcierpiec". Trenuje.

Edka Koryzna - Wznawia treningi. Widac, ze jeszcze nie biega na pełnych obrotach, ale wszystko jak narazie idzie w dobrym kierunku

i najlepsza wiadomość:

Kontuzja Magdy Pietrzak nie jest tak poważna jak przypuszczano :-) :D :!: :!: :!: Całe szczęście nie jest to żadne zerwanie wiązadeł (jak przypuszczano), ani złamanie. Jej kolano jest poprostu bardzo mocno obite. Wg prezesa Korsaka powinna wrócić do treningów za ok. 3 tygodnie. :D

Dziś po zajęciach w terenie część koszykarek przeszła odnowę biologiczną, a juniorki - Majewska, Iwon i Tomczak, oraz Agnieszka Jaroszewicz odbyły potem jeszcze krótki trening na hali. W piątek jedziemy na turniej do Jeleniej Góry i tam juz nie powinno byc chyba problemów z skompletowaniem ławki o ile na siłach będą Edzia i Gusia. bardzo prawdopodobne, ze trener Nowakowski zabierze ze sobą Agatę Nowacką, nie wiem jak sprawa miałaby się z Elką Trześniewską ...

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Re: Wieści z Polkowic

Postautor: Edzia » 16 września 2005, 16:45

Mnie interesują te dwie zawodniczki:

Kuba pisze:Agnieszka Jaroszewicz - powoli wraca do zdrowia, ale "swoje musi odcierpiec". Trenuje.

Edka Koryzna - Wznawia treningi. Widac, ze jeszcze nie biega na pełnych obrotach, ale wszystko jak narazie idzie w dobrym kierunku

Kiedy nabawiły się kontuzji i jakich?
Pozdrów Je ode mnie cieplutko!!!!

A ja mam pytanko do Ciebie Kuba - będą obie w GDY na turnieju?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Kuba
Oldboy

Re: Wieści z Polkowic

Postautor: Kuba » 16 września 2005, 18:25

Edzia pisze:Mnie interesują te dwie zawodniczki:

Kuba pisze:Agnieszka Jaroszewicz - powoli wraca do zdrowia, ale "swoje musi odcierpiec". Trenuje.

Kiedy nabawiły się kontuzji i jakich?
Pozdrów Je ode mnie cieplutko!!!!

A ja mam pytanko do Ciebie Kuba - będą obie w GDY na turnieju?

Edka miała problemy ze stawem skokowym na pare dni przed Turniejem o Puchar Prezesa CCC. w pierwszym meczu turnieju jeszcze grała, ale w dóch nastepnych już nie. Agnieszka "złapała" półpaśćca. obie trenują juz normalnie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”