PZU Polfa - AZS KK JG 106:43
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
PZU Polfa - AZS KK JG 106:43
PZU Polfa - AZS KK JG 106:43 (33:13,17:13,29:2,27:15)
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Nooo..., meczyk przedni
Nie podobała mi sie jedynie II kwarta oraz momentami obrona naszych. A tak to jestem zadowolona. Choć nie usatysfakcjonowana, bo gdyby nie odpuściły w II ćwiartce i/lub lepiej broniły, to my mielibyśmy więcej pkt i/lub Jelenia mniej. No ale nie można mieć wszystkiego
Nie podobała mi sie jedynie II kwarta oraz momentami obrona naszych. A tak to jestem zadowolona. Choć nie usatysfakcjonowana, bo gdyby nie odpuściły w II ćwiartce i/lub lepiej broniły, to my mielibyśmy więcej pkt i/lub Jelenia mniej. No ale nie można mieć wszystkiego
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: PZU Polfa - AZS KK JG 106:43
WYSOKI pisze:29:2
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mecz jak mecz, bez wielkich rewelacji. Ktoś się we wcześniejszym wpisie zachwycał Pantejewą... hmm.... z takim rywalem to nie sztuka tyle rzucić. Szkoda że tak nie trafiała w Polkowicach
Jelenia Góra będzie miała WIELKI problem z pozostaniem w lidze
Doping..... hmmmm.... taki sobie, bez wielkich rewelacji
Trener Herkt... hmm... beznadziejnie
Dopiero przy wyniku +50 wpuścił jedną "młodą"
A gdzie reszta narybku
Typowo sielankowy, środowy mecz

Jelenia Góra będzie miała WIELKI problem z pozostaniem w lidze
Doping..... hmmmm.... taki sobie, bez wielkich rewelacji
Trener Herkt... hmm... beznadziejnie
Typowo sielankowy, środowy mecz
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Doping bez rewelacji??
To co bys napisał o dopingu sprzed roku czy dwóch lat?? Nie pisz mi tu, że 5 czy 10 lat temu to był dopiero temat, bo to już wiemy od dawna. Uważam, że Ci co kibicowali nieźle sobie poradzili - było słychać ich śpiewa, oklaski, bęben wiele pomógł. Repertuar tesh różnorodny, choć przy tych dłuższych piosenkach nieco siły (i chęci być może) opadały. Ale uważam, że jest (duży!!) postęp i jeśli będzie tak w każdym meczu to będzie naprawdę dobrze.
A Panti, fakt, powinna tak dobrze zagrać w ndz. Ale nie znaczy to, że nie mamy się cieszyć z Jej dzisiejszej skuteczności.
A Panti, fakt, powinna tak dobrze zagrać w ndz. Ale nie znaczy to, że nie mamy się cieszyć z Jej dzisiejszej skuteczności.
"Oto jest miłość.
Ja powiem tak: fajnie, że wygralismy (inny wynik nie wchodził w grę), ale tak szczerze to po co nam w ekstraklasie takie mecze jak ten i poprzedni AZS z Wisłą (a jestem pewien, że jeszcze takie będą). Przecież to szkoda dziewczyn z Jeleniej Góry (mam nadzieję, że się nie załamią).
Panti, owszem, rzuciła 30 punktów ale grając bez obrony nie ona jedna by to zrobiła.
Jedna rzecz mnie tylko wkur....a
Dlaczego Kudłak weszła na parkiet gdy prowadzilismy juz ponad 50 punktami
Czyżby trener obawiał się o końcowy wynik
Przecież to jest paranoja
PS. Życzę dziewczynom z Jeleniej samych sukcesów (chociaz wiem, że o te będzie bardzo ciężko) i żeby sie nie załamywały po kolejnych batach
Panti, owszem, rzuciła 30 punktów ale grając bez obrony nie ona jedna by to zrobiła.
Jedna rzecz mnie tylko wkur....a
PS. Życzę dziewczynom z Jeleniej samych sukcesów (chociaz wiem, że o te będzie bardzo ciężko) i żeby sie nie załamywały po kolejnych batach
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”