AZS Poznań - AZS KK Jelenia Góra 72:63
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Gratulacje dla Poznania 
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
No to sobie "młoda" już w tym sezonie pograła najwyrazniej... Zresztą "Mała" też (w trzy minuty 5 punktów i... ława do końca meczu
)... Staty są ciekawą lekturą - jeszcze gorzej wyglądało to wszystko w realu:) A "Gruszki" ciagle nikt nie jest w stanie zatrzymać... szkoda, że reszta zespołu troszkę momentami odstawała. W AZSie P. dobrze wypadła Pamuła... i SUPERRRRRRRR... mam wielką nadzieję, że tak znakomita zawodniczka nie może się już więcej marnować w naszej pierwszej lidze i trener Szajek nie zgodzi się na jej występy u nas... PROSZĘ! BŁAGAM!!!
)))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Liczyłem... wszystkiego co się rusza (oprócz koszykarek i obsady ławkowej i sędziowskiej) było na Arenie początkowo 87 osób... potem przybyło jakieś 5 dalszych i zrobiło się naprawdę tłoczno! Dobrze, że mi Bury trzymał miejsce... uffff.. dzięki Stary! 
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:od trzech lat w Arenie TAKIEJ pustki nie widzialem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bo nas nie bylo
gratuluje zwyciestwa
aha i na nastepnym meczu bedziemy to frekwencja wzrosnie
parole... moje ulubione... 
Szymon pisze:(...)..... dawniej to były KOSZYKARKI![]()
![]()
Dokładnie! Nawet nie wiesz, jak bardzo inaczej na parkiecie wyglądało dziś to, co robiła Kasia od wszystkich pozostałych! Znowu przypomina się, że koszykówka w naszej lidze może być przyjemna dla oka - BRAWO GRUSZKA!!! Nadal Cię nie potrafią zatrzymać;)
Seba pisze:Szymon pisze:(...)..... dawniej to były KOSZYKARKI![]()
![]()
Dokładnie! Nawet nie wiesz, jak bardzo inaczej na parkiecie wyglądało dziś to, co robiła Kasia od wszystkich pozostałych! Znowu przypomina się, że koszykówka w naszej lidze może być przyjemna dla oka - BRAWO GRUSZKA!!! Nadal Cię nie potrafią zatrzymać;)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”