Wizyta zawodniczek Gorzowa w BAR VIP !
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wizyta zawodniczek Gorzowa w BAR VIP !
Co to była za wizyta paru koszykarek( konkretnie trzech) AZSu Gorzów w programie Reality Show BAR VIP na Polscacie!
Wręczyły one temu tam śpiewakowi Michałowi Kwiatkowskiemu jakąś koszulke!
Ibisz oczywiście się napalał na Agnieszke Szott i musiał wspomnieć że to miss koszykarek!
Wręczyły one temu tam śpiewakowi Michałowi Kwiatkowskiemu jakąś koszulke!
Ibisz oczywiście się napalał na Agnieszke Szott i musiał wspomnieć że to miss koszykarek!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ty to masz wyczucie. Akurat trafić na wizyte koszykarek z Gorzowa w barze? Niesamowite. 
Ostatnio zmieniony 11 października 2004, 17:18 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Krzysiu Ibisz dał plamę bo nazwał koszykarki z Gorzowa Wlkp. 1-ligowymi...
(drobna pomyłka, Krzysiu nie na czasie
)
Reality Show odwiedziły Agnieszka Szott, Magda Kozdroń oraz Justyna Żurowska. Występ koszykarek w programie był tylko krótkim epizodem, a do głosu doszła tylko Magda. Dziewczyny wręczyły wspomnianemu Kwiatkowskiem koszulkę, piłkę i jakieś drobne upominki zapraszając Michała (który pochodzi z Gorzowa) i jego rodzinę na mecze ekstraklasy w nadchodzącym sezonie.
Ja oczywiście tego programu nie trawię, ale dowiedziałem się o występie dziewczyn z Gorzowa, więc trzeba było oglądnąć. Zwłaszcza na luzie i z dobrym humorem po wygranym meczu reprezentacji Polski nad Austrią (w piłce kopanej żeby nie było
)
A propo' FRANEK JEST WIELKI !!
Reality Show odwiedziły Agnieszka Szott, Magda Kozdroń oraz Justyna Żurowska. Występ koszykarek w programie był tylko krótkim epizodem, a do głosu doszła tylko Magda. Dziewczyny wręczyły wspomnianemu Kwiatkowskiem koszulkę, piłkę i jakieś drobne upominki zapraszając Michała (który pochodzi z Gorzowa) i jego rodzinę na mecze ekstraklasy w nadchodzącym sezonie.
Ja oczywiście tego programu nie trawię, ale dowiedziałem się o występie dziewczyn z Gorzowa, więc trzeba było oglądnąć. Zwłaszcza na luzie i z dobrym humorem po wygranym meczu reprezentacji Polski nad Austrią (w piłce kopanej żeby nie było
A propo' FRANEK JEST WIELKI !!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:A ja tam nie będe opowiadał ze coś trawię czy nie, fanem nie jestem ale czasem obejrze, powiem więcej M jak Miłosć tez oglądam, Klanu i Złotopolskich nie, a Wyprawe Robinson a i owszem. I mozecie sobie mówic co tam chcecie, nie będe udawał ze jestem taki społecznie i kulturowo poprawny
No, to każdy przecież jest kulturowo poprawny. Ja na przykład jestem "Na dobre i na złe" z "Klanem" który mieści się "Na wspólnej"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Don Igłata
- Młodzik
Co ogląda Maras lub inni ( przypadkowo lub nie
) to jest jedna
sprawa.
Ale chyba jest druga ( i to ważniejsza
), o której jakoś nikt dziwnym
trafem nie wspomniał - czyżby dla niektórych każda koszykarka to ideał
na piedestale ze spiżu?
No to ja to zrobię
.
A gdzie to się głupiutkie gąski z Gorzowa wybrały?

sprawa.
Ale chyba jest druga ( i to ważniejsza
trafem nie wspomniał - czyżby dla niektórych każda koszykarka to ideał
na piedestale ze spiżu?
No to ja to zrobię
A gdzie to się głupiutkie gąski z Gorzowa wybrały?
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Sory Maras czemu ma slużyć ten wpis? Możesz nam tu łopatologicznie wyjaśniec czemuż to owa drużyna jest nazywana przez ciebie ch... i dlaczego takimi ch... nie jest np Lech Poznań lub AZS Poznań?MARAS pisze:Sławy się im pozachciewało i pojechały do Wrocka do Baru!
A swoja drogą WKS Śląsk to ch.............!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”