(2-20;16-25;18-21;5-36)
chmm..... trafiłem w typerkach
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
MAsz racje! Dzisiejszy poziom koszykarek z Chelma byl tragiczny! Chociaz jestem kibicem tego zespolu to niestety musze przyznac ze to co dzisiaj ogladalam bylo poprostu smieszne! Wisla wcale nie jest taka dobra! Z Lotosem napewno nie wygra! Nie ma szans! Ta Amerykanka tez nic szczegolnego nie pokazala! Pierwsza kwarta(2:20) bez komentarza! Same straty! Tak samo z IV! Bledy,niecelne rzuty itp! II i III byly bardziej udane! Tak gdyby graly caly mecz byloby naprawde dobrze! No niesety nie udalo sie! Nie sadze ze z takim skladem Meblotap dostanie sie do play-off! Nie ma szans! Jeszcze mecz z Cukierkami pokaze czy sa w stanie wygrac z rywalami na swoim poziomie! Bo Wisla nie byla:(Anonymous pisze:qiero pisze:ojojoj... straszna rzeź... ciekawe, czy dzisiaj Chełm był taki słaby, czy Wisła ma tak dużą moc?
Chełm taki słaby. Wisła nic wielkiego nie grała. Aż żal było oglądać, a poziom meczu - tragedia (liga TKKF, z całym szacunkiem dla dziewczyn grajacych w TKKF)

Szymon pisze:(...) I niezbyt dobrze to rokuje na przyszłość.
Mikey pisze:Sory a gdzie się podziały te 1000-1500 kibiców? Jak dwa lata temu gdy pisaliśmy ze z biegiem czasu ta liczba się drastycznie zmniejszy to kibice z Chłma mówili ze gdzie ze jak? No i co? Wyniki sie skończyły i kibicow jakoś mniej. Warto się tak było wtedy zaprzysięgać, ze u Was bedzie inaczej?
Tak tak oczywiście, już ja widziałem w zeszłym sezonie tych waszych "kibiców"-huhu a jaki dopingAnonymous pisze:Mikey pisze:Sory a gdzie się podziały te 1000-1500 kibiców? Jak dwa lata temu gdy pisaliśmy ze z biegiem czasu ta liczba się drastycznie zmniejszy to kibice z Chłma mówili ze gdzie ze jak? No i co? Wyniki sie skończyły i kibicow jakoś mniej. Warto się tak było wtedy zaprzysięgać, ze u Was bedzie inaczej?
I tak więcej przychodzi kibiców niż u was

Mikey pisze:Tak tak oczywiście, już ja widziałem w zeszłym sezonie tych waszych "kibiców"-huhu a jaki dopingAnonymous pisze:Mikey pisze:Sory a gdzie się podziały te 1000-1500 kibiców? Jak dwa lata temu gdy pisaliśmy ze z biegiem czasu ta liczba się drastycznie zmniejszy to kibice z Chłma mówili ze gdzie ze jak? No i co? Wyniki sie skończyły i kibicow jakoś mniej. Warto się tak było wtedy zaprzysięgać, ze u Was bedzie inaczej?
I tak więcej przychodzi kibiców niż u was![]()
![]()
Nie odwracaj kota ogonem, było wielkie szczekanie ze macie najlepszych ludzi w Polsce, wystarczyło oslabienie składu i została 1/4. A po tym co pokazaliscie wczoraj jak przyjdzie 200 to będzie sukces. Po "wielkich fanach" Meblotapu zostały wspomnienia. Czar prysł, marzenia sie skończyły to i nie chce sie chodzić
Ot własnie tak wygląda ta najlepsza publika w kraju
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość