Serdecznie zapraszam wszystkich na ten mecz:
ŚRODA, GODZ. 17-00, HALA "ARENA"
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Ba! najlepsze było jak się praliSzymon pisze:Oooo to dzisiaj "Krzyżacy" byli. Przegapiłem. Nie dziwię się że Ci się ten film podobał (Mój ci on, mój![]()
![]()
)
A wyzwanie przyjmuję i czekam !

No własnie tacy jedni z czarnymi krzyżami (koronami?) podstępnie zabrali Polakom taka śliczną pannę ( ona była Polka z urodzenia,a nie tam jakas krzyżaczka) i uwięzili ja na Grota Row... tfu w takim zamku i jej tam się wcale nie podobało, wcale a wcale. I w ten sposób Jurand z Bałut znaczy sie ze Spychowa musiał po nia przyjechać a oni hyc pułapke zrobili na niego, tacy byli podstępni i wogóle to myśleli ze jak sobie sprowadzą rycerstwo z Rumunii, Czech i Rosji to wygrają z Polakami! A takiego!Szymon pisze::D![]()
ciekawa interpretacja tego filmu. Bardzo ciekawa. Rzeczywiscie, można te historyczne wydarzenia przenieść na dzisiejszy grunt. Zarówno sceny batalistyczne jak i kwestie sercowe.

Mikey pisze:No własnie tacy jedni z czarnymi krzyżami (koronami?) podstępnie zabrali Polakom taka śliczną pannę ( ona była Polka z urodzenia,a nie tam jakas krzyżaczka) i uwięzili ja na Grota Row... tfu w takim zamku i jej tam się wcale nie podobało, wcale a wcale. I w ten sposób Jurand z Bałut znaczy sie ze Spychowa musiał po nia przyjechać a oni hyc pułapke zrobili na niego, tacy byli podstępni i wogóle to myśleli ze jak sobie sprowadzą rycerstwo z Rumunii, Czech i Rosji to wygrają z Polakami! A takiego!Szymon pisze::D![]()
ciekawa interpretacja tego filmu. Bardzo ciekawa. Rzeczywiscie, można te historyczne wydarzenia przenieść na dzisiejszy grunt. Zarówno sceny batalistyczne jak i kwestie sercowe.

Mikey pisze:Ależ bujasz szymon, nową historie tworzysz czy co?
Żyło sobie dwóch rycerzy mikey i simon z Bogdańca
Co lubili wypic browara lub grzańca
A najdroższa ich sercom była niewiasta
Z pięknego włókniarskiego miasta.
Imię jej było na "A"
A mieszkała w Spychowie przy al.Unii 2
c.d.n.
Mikey pisze:Ależ bujasz szymon, nową historie tworzysz czy co?
Żyło sobie dwóch rycerzy mikey i simon z Bogdańca
Co lubili wypic browara lub grzańca
A najdroższa ich sercom była niewiasta
Z pięknego włókniarskiego miasta.
Imię jej było na "A"
A mieszkała w Spychowie przy al.Unii 2
c.d.n.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości