Przed meczem AZS Poznań vs Lotos Gdynia

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Przed meczem AZS Poznań vs Lotos Gdynia

Postautor: MirU <poznań> » 03 listopada 2004, 22:35

ten mecz już niedługo, zaliczam go do jednego z trudniejszych w rozgrywkach Torell Basket Ligi dla naszego AZS-u! Jestem jednak dobrej nadzieji i jak zawszę wierzę w mój ukochany klub oraz zwycięstwo nad Lotosem tak jak to było w zeszłym sezonie w pucharze polski, kiedy ktoś w końcu poskromił choć raz tak pewny lotos.

Kuba
Oldboy

Re: Przed meczem AZS Poznań vs Lotos Gdynia

Postautor: Kuba » 03 listopada 2004, 22:41

MirU <poznań> pisze:ten mecz już niedługo, zaliczam go do jednego z trudniejszych w rozgrywkach Torell Basket Ligi dla naszego AZS-u! Jestem jednak dobrej nadzieji i jak zawszę wierzę w mój ukochany klub oraz zwycięstwo nad Lotosem tak jak to było w zeszłym sezonie w pucharze polski, kiedy ktoś w końcu poskromił choć raz tak pewny lotos.

jednego z trudniejszych :lol:
Przypominam Ci, ze "wkońcu" Lotos był pokonany w Polkowicach, ( 2 i pół roku bez porażki zdaje się) a potem jeszcze w tym samym sezonie Lotos poległ w Chełmie.
Oczywiscie nie ujmuję wartosci waszej wygranej, ale nie "wkońcu" ;-)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 listopada 2004, 22:43

...do jednego z trudniejszych powiadasz... hmmm ciekawe spostrzeżenie. Co do wiary w swój zespół postawa godna pochwały jak najbardziej, ale... tym razem nadzieja nic tu nie pomoze. To nie piłka nozna gdzie przypadkowy gol może czasem doprowadzić do niespodzianki. W obecnym składzie i formie (widziałem dwa mecze AZS w tym sezonie) nie ma co mówic o nawiązaniu wyrównanej walki.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 03 listopada 2004, 22:50

Zgadzam się z Tobą ale "akademiczki; potrafią walczyć już raz to udowodniły wygrywając z lotosem w poprzednim sezonie (co prawda skład naszego zespołu diametralnie sie zmienił z poprzednim ale pozostaje mi tylko wiara i nadzieja w mój klub) przypomnę to po raz nie wiem który którys tam że to jest sport i jeszcze raz sport gdzie wszystko jest możliwe, nawet takiemu kolosowi jakim jest lotos w Torell Basket Lidze może podwinąć się noga i akurat uda sie wygrać (ale to są tylko rzadkie przypadki)

Naprawdę będzie trudno ale jesteśmy z wami dziewczyny!!

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 03 listopada 2004, 22:52

ok tak,wielce prawdopodobne ,że niestety będą tak z minus 3 dychy na dobry poczatek.Krupie nie będzie się chciało przepychać z Powell , a reszta kompletnie się rozklei....niestety.....pobawię się w wytypowanie ,może 88:54?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 listopada 2004, 22:58

Wiele zależeć będzie od podejścia Lotosu - ale myślę, że AZS pozbawiony zawodniczek wysokich, grożących czymkolwiek w ataku, po prostu nie będzie w stanie zdobywać punktów. Krupska, o czym pisze wyżej Saletra, zostanie przytłoczona przez silne fizycznie Amerykanki, a Mrozina... ehh.. z całym szacunkiem i sympatią dla Natalki... dobrze będzie jak się nie popłacze po kolejnym bloku na niej, czy kolejnym otrzymanym łokciu. Nawet jeśli Lotos podejdzie na loozie, to i tak zdobycie przez AZS 50 punktów będzie juz sukcesem - typuję 95:47.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 03 listopada 2004, 23:05

Dzięki za uwagi a moja jest taka że do typowania jest dział Liga Typerów!!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 03 listopada 2004, 23:10

Bzdurzycie co do Mroziny! Poryczy to się Bibrzycka jak dostnie czape albo łokieć w oko od Redy! A Dydek to wogóle niech zakonczy kariere bo tylko małe dzieci straszy! A Krupa i tak jest lepsza od jakiejś tam zarozumiałej Powell! Lotos nam nie straszny, wiemy ze przegramy ale trzeba wierzyć w zwycięstwo zawsze! W rewanżu jużmy Lotosikowi zgotujemy "owację"! :twisted: :twisted:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 listopada 2004, 23:23

Boże Maras przeczytaj to co napisałeś... Biba to najlepsza zawodniczka Europy i nikt nie ma co do tego wątpliwości, ze jest graczem wielkiej klasy a ty ... p... takie bzdury o łokciu od Redy (która notabene jest słabiutka jak barszcz). Powell a Krupa... bez komentarza...juz mowiłem to nie piłka nożna, nie ten skład, nie ten przeciwnik.
P.S.Można wiedziec co to będzie za "owacja"?
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 03 listopada 2004, 23:31

Z całym szacunkiem dla Redy, ale "czapa" dla "Biby" w jej wykonaniu byłaby możliwa tylko wtedy, jeśliby wspomniana nie ruszała się z piłką przed rzutem przez co najmniej 3 sekundy - poza tym nie widzę powodu "włażenia" pod Redę...
"Krupa" nie jest lepsza nawet od rezerwowej "1" z wybrzeża - a na samą myśl o tym meczu pewnie już dzisiaj się jej nie chce grać...
"Ptyś" pewnie mógłby już skończyć karierę, czemu nie, niewątpliwie widzisz powody takiej decyzji ale... wymień choć jeden zespół którego prezes nie chciałby widzieć jej w swym składzie?
A co do meczu to twierdzę, że nie tylko nie jest to dla Was "jeden z trudniejszych" ale wręcz powiedziałbym, że jeden z... - o ile nie najłatwiejszy w lidze. Spoko, przed nim naprawdę cała ekipa może się wyluzować i nie stresować niepotrzebnie. Myślę, że ważniejsze są takie z odpowiedniej dla umiejętności "przegródki" ligowej (Meblotap, ŁKS, Gorzów).

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 listopada 2004, 16:35

Przeczytałem właśnie to "coś", co można "podziwiać" powyżej. Ehhh.. nie to, że chcę znowu wdawać się w wielostronnicowe dyskusje z wiadomymi osobami, ale... ehh.. powiem szczerze - NIGDY bym się nie spodziewał, że na Forum tym, które powstało, by uzupełniać naszą wiedzę o koszykówce, łączyć kibiców i wspierać koszykarki przeczytam takie "coś" :( Rozumiem, że można mieć kłopoty z posługiwaniem się jeszcze językiem polskim, że z powodu młodego wieku, małego doświadczenia w kibicowaniu, można o róznych sprawach mieć trochę dziwne zdanie, ale nie spodziewałbym się szczerze mówiąc po NIKIM na tym Forum.. ta osoba i tak nie zrozumie... ale... ehhh.. aż mi się zrobiło niedobrze, jak przeczytałem powyższe słowa. Powiem szczerze - niespodziewałem się w życiu, że godząc się współpracować przy tworzeniu tego Forum, KIEDYKOLWIEK przeczytam coś na tak żałosnym poziomie...

Wiem, że powinienem - zgodnie z radą mądrej i bliskiej mi osoby, przejść obojętnie obok tego wpisu... ale po prostu nie potrafię :( Nie rozumiem, jak można komuś wciskać, że się jest KIBICEM, jesli pisze się takie słowa na nasze najlepsze, polskie koszykarki!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 listopada 2004, 19:08

racja Seba, trudno przejsć koło czegos takiego obojetnie, bo ani to treści merytorycznej za grosz nie niesie ani formy nie trzyma. "Dostanie taka wielka gwazda Bibrzycka kilka razy z łokcia potem albo się poryczy albo się wnerwia i się chami i nie gra tak jak powinna"... Synku zastanowiłeś sie choc troche co wypisujesz? Mowię celowo synku bo to jest wypowiedź nastolatka, a jeśli nim już nie jesteś to świadczy jeszcze gorzej o twoim rozwoju intelektualno-emocjonalnym. Ani ja ani jak sadzę Seba nie jesteśmy fanami ani Lotosu, ani Dydek ani jakimis szczególnymi miłośnikami Biby. Ale jest jeszcze cos takiego jak obiekwtywizm, cos na co zdecydowaną większosć ludzi na tym forum stać. A objawia sie ona tym ze nie zaprzecza sie jasnym i oczywistym faktom i nie polemizuje się w kwestiach koszykówki z ludźmi ktorzy się na niej naprawdę znają a właśnie tacy ludzie przyznali Bibie tytuł najlepszej koszykarki Europy. I ty z bliżej nam nieopkreslonych powodów piszesz o dziewczynuie która jest podporą reprezentacji kraju takie godne pożałowania bzdury? A kim ty do diabła jesteś, ile razy widziałeś ją w akcji? To że jesteśmy na forum nie oznacza ze ma się legitymację do piepszenia głupot. Uczestnictwo w jakiejś tam dyskusji zobowiązuje do pewnych form i poziomu, a ty chrzanisz że "Biba się poryczy..."-prędzej ty się poryczysz, gdyby ktos bardziej krewki zechciał ci to wybić z głowy innymi niz werbalne metodami. A pisanie ze ktoś biega jak Frankensztain - ... proponuję jednak przerzucic sie na jakis rozrywkowy czat - to by było chyba własciwsze miejsce, przemyśl to.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 listopada 2004, 19:45

Panowie, spokojnie. Doszedłem do wniosku że tych ignorantów trzeba najzwyczajniej olać! Nie wiem czy mi się to za każdym razem bedzie udawać ale w kazdym bądź razie będe się starał. Przecież to nie ma sensu wdawać sie w polemikę z jakimis małolatami, którzy nie mają żadnego pojecia o koszykówce. Przecież im chodzi tylko i wyłącznie na nabijaniu liczby swoich postów. Nie potrafią napisać niczego konstruktywnego, wnoszącego coś do naszego koszykarskiego srodowiska. Są natomist najlepsi w zasmiecaniu tego forum. Sadze że ignorowanie ich bedzie najlepszym wyjściem w tej sytuacji.
Co do tej durnej wypociny o Lotosie, Dydek i Bibie. Bez komentarza.
Cos trzeba z tym zrobić. Może najzwyczajniej wykasować ten post, ewentualnie go edytować
Pozdrowienia dla wszystkich myslących forumowiczów.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 listopada 2004, 21:30

niestety, bardzo mi dobrze było na forum, na którym nie było... wiadomo czego. Szkoda, że tak krótko... Nie możemy zbyt dużo "interweniować" bo forum tego nie przeżyje - z 2 strony trzeba go ratować...
Tylko pełne pomijanie milczeniem takich wpisów może przynieść efekt...

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 04 listopada 2004, 21:56

Sorry kim ty jesteś moim ojcem że mi takie morały jak psycholog tutaj prawisz??Sam jesteś taki porządny to po co piszesz takie bzdety - zaśmiecasz po prostu forum, lepiej tak jak pisali nie odpowiadaj nic i zachowaj swoje komentarze dla siebie!To jest forum chyba że się myle i każdy ma prawo mieć swoje zdanie na różne tematy, chyba że to forum to grupka ludzi którzy zawsze sie zgadzają i jak ktoś im nie pasuje to wielce razem na niego "naskakują" przecież forum jest po to żeby wymieniać się poglądami, zdaniami jednak nie można tego powiedzieć o wszystkich użytkownikach! Szczególnie żałosne jest podejście do tej sprawy tak że jedna osoba założyła sobie 3 nicki i wielce robi szum na forum!tylko po jaką cholere (sorry za brzydkie słowa ale nie mogłem się powstrzymać) by tej osobie coś takiego było??żeby co nabijać sobię suchą liczbę postów czy co??

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”