Temat założony tu jest chwilowy, a wszystkich zapraszam do dyskusji - link ułatwi wyszukanie:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?p=8900#8900
MISS BASKET 2004 - Alicja Perlińska !!!!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
MISS BASKET 2004 - Alicja Perlińska !!!!
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2004, 01:10 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
Mikey pisze:Czekam az spadnie śnieg, zeby zrobic sympatyczne zdjęcia w plenerzesimon pisze:Wątek zostaje "odklejony" a ostatnim akcentem wyborów będzie zamieszczenie wywiadu i sesji zdjęciowej MISS Ali - na który czekamy z niecierpliwością!
Zapraszamy do Hyde Parku...Np; Ala lepiąca bałwana (ze mnie)
jak Mikey będzie czekał na śnieg... to tych zdjęć chyba w tym roku nie zobaczymy
PS. A takie były obietnice
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie no spoko Wojteg ja nie popuszczę (chyba zę Ala sie rozmyśli), a jak trzeba bedzie to sam na plecach ten śnieg z gór przytargamWojteg pisze:Mikey pisze:Czekam az spadnie śnieg, zeby zrobic sympatyczne zdjęcia w plenerzesimon pisze:Wątek zostaje "odklejony" a ostatnim akcentem wyborów będzie zamieszczenie wywiadu i sesji zdjęciowej MISS Ali - na który czekamy z niecierpliwością!
jak Mikey będzie czekał na śnieg... to tych zdjęć chyba w tym roku nie zobaczymy![]()
![]()
PS. A takie były obietnice![]()
![]()

Mikey pisze:Nie no spoko Wojteg ja nie popuszczę (chyba zę Ala sie rozmyśli), a jak trzeba bedzie to sam na plecach ten śnieg z gór przytargamWojteg pisze:Mikey pisze:Czekam az spadnie śnieg, zeby zrobic sympatyczne zdjęcia w plenerzesimon pisze:Wątek zostaje "odklejony" a ostatnim akcentem wyborów będzie zamieszczenie wywiadu i sesji zdjęciowej MISS Ali - na który czekamy z niecierpliwością!
jak Mikey będzie czekał na śnieg... to tych zdjęć chyba w tym roku nie zobaczymy![]()
![]()
![]()
No jeśli chodzi o temat gór, to po co masz targać ten śnieg. Namów Ale na wyjazd w góry!
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Wychodzisz z założenia że skoro góra nie przyszła do Ali to Ala przyjdzie do góryWojteg pisze:Mikey pisze:Nie no spoko Wojteg ja nie popuszczę (chyba zę Ala sie rozmyśli), a jak trzeba bedzie to sam na plecach ten śnieg z gór przytargamWojteg pisze:Mikey pisze:Czekam az spadnie śnieg, zeby zrobic sympatyczne zdjęcia w plenerzesimon pisze:Wątek zostaje "odklejony" a ostatnim akcentem wyborów będzie zamieszczenie wywiadu i sesji zdjęciowej MISS Ali - na który czekamy z niecierpliwością!
![]()
![]()
No jeśli chodzi o temat gór, to po co masz targać ten śnieg. Namów Ale na wyjazd w góry!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”