Na początek rzucam kilka nazwisk :
Depta , Downar-Zapolski , Raczyński , Orczyk...
Zgadzacie się ?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
koszykarz pisze:Chciałem to zrobić w formie ankiety ale chyba ,,dyskusja'' będzie lepsza..
Zgadzacie się ?

hellraiser pisze:koszykarz pisze:Chciałem to zrobić w formie ankiety ale chyba ,,dyskusja'' będzie lepsza..
Zgadzacie się ?
Skoro rzucasz nazwisko Downar-Zapolski to powinieneś rzucić Omanica . Jakoś nic więc od Downar-Zapolski w Wiśle nie ugrał a w tym sezonie z uporem maniaka kisi Gale.
Downar-Zapolski to górna połowa trenerów w PLKK (nie jest to trudne ale fakt) .
W ankiecie na najsłabszego to jakieś nieporozumienie
Kwestia Wojtka to kwestia Euroligi, bo z nim budować zespół na top Europy to dopiero wyzwanie..
koszykarz pisze:hellraiser pisze:koszykarz pisze:Chciałem to zrobić w formie ankiety ale chyba ,,dyskusja'' będzie lepsza..
Zgadzacie się ?
Skoro rzucasz nazwisko Downar-Zapolski to powinieneś rzucić Omanica . Jakoś nic więc od Downar-Zapolski w Wiśle nie ugrał a w tym sezonie z uporem maniaka kisi Gale.
Downar-Zapolski to górna połowa trenerów w PLKK (nie jest to trudne ale fakt) .
W ankiecie na najsłabszego to jakieś nieporozumienie
Kwestia Wojtka to kwestia Euroligi, bo z nim budować zespół na top Europy to dopiero wyzwanie..
w sumie racja bo Zapolski ma szansę na Mistrzostwo Polski a Omanić nie...
w takim razie jak można wycofac Zapolskiego z grona tych ,,słabszych'' z ankiety - to proszę moderatorów o wycofanie![]()
Mam nadzieję że chociaż Dariusz ,,Przybij Piątkę'' zostanie
w sumie racja bo Zapolski ma szansę na Mistrzostwo Polski a Omanić nie...
Ałgaja pisze:Ja proponuję z ankiety usunąć pana Raczyńskiego..nie dlatego że jego beznadziejność i słabość dyskusje nie podlega, ale dlatego że patrząc na to co działo się w Wiśle w obecnym sezonie pan Dariusz nijak nie pasuje do kategorii "Trener"...już bardziej bliżej prawdy byłaby kategoria np. "Garderobiana"
ann pisze:dobra, dobra już wystarczy![]()
zabrakło by miejsc w ankiecie![]()
poza tym czy ja wiem? do Dydek czy Krysiewicza to akurat aż takich zastrzeżeń jak do reszty wymienionych w ankiecie chyba nie ma?
a z Jabłońską to już totalne przegięcie.
koszykarz pisze:w sumie racja bo Zapolski ma szansę na Mistrzostwo Polski a Omanić nie...
w takim razie jak można wycofac Zapolskiego z grona tych ,,słabszych'' z ankiety - to proszę moderatorów o wycofanie![]()
Mam nadzieję że chociaż Dariusz ,,Przybij Piątkę'' zostanie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości