Mam nadzieję że inni sympatycy Katarzynek również będa się dzielić wszelkimi ,,info'' z życia naszych dziewczyn.
PS. Czy prośbę o przyklejenie tematu - wzorem klubów TOP 4 da się zrobić ? Prośba do moderatorów - z góry wielkie dzięki

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, Kuba, przemoe
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
koszykarz pisze:
- Będziecie szukali nowych Amerykanek?
- Nigdy nie można czynić takich założeń. Na dziś nie planujemy rozmawiać z zawodniczkami z tegorocznego składu, ale to może się zawsze zmienić. Wiele będzie zależało od budżetu i tego, czy wystąpimy w Pucharze FIBA. Mamy do tego prawo, ale to wiąże się z dodatkowymi obciążeniami budżetowymi i kadrowymi. Jeśli zdecydujemy się na takie rozwiązanie, to z pewnością musimy mieć w składzie lepsze zawodniczki z zagranicy i mocniejszą ławkę rezerwowych niż w minionym sezonie.
vip pisze:koszykarz pisze:
- Nigdy nie można czynić takich założeń. Na dziś nie planujemy rozmawiać z zawodniczkami z tegorocznego składu, ale to może się zawsze zmienić. Wiele będzie zależało od budżetu i tego, czy wystąpimy w Pucharze FIBA. Mamy do tego prawo, ale to wiąże się z dodatkowymi obciążeniami budżetowymi i kadrowymi. Jeśli zdecydujemy się na takie rozwiązanie, to z pewnością musimy mieć w składzie lepsze zawodniczki z zagranicy i mocniejszą ławkę rezerwowych niż w minionym sezonie.
a z jakiej działki że tak się zapytam? gra kto chce czy jak? chyba mamy jakiś limit zespołów które możemy zgłosić do FIBA CUP.
friel pisze:vip pisze:koszykarz pisze:
a z jakiej działki że tak się zapytam? gra kto chce czy jak? chyba mamy jakiś limit zespołów które możemy zgłosić do FIBA CUP.
chyba chodzi o to że Ruskim chcą zabrać trochę miejsc no i wiele zespołów rezygnuje z powodu kryzysu
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości