6 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - Energa Toruń 84-86
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
6 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - Energa Toruń 84-86
Sobota, 17.10.2009, godz.17.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Timothy White
- Nowy na forum
Re: 6 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - Energa Toruń
przewiduję dobry pojedynek ze wskazaniem na Artego;) ... Toruń jeszcze się bije z myślami po środowej porażce 
Timothy White pisze:przewiduję dobry pojedynek ze wskazaniem na Artego;) ... Toruń jeszcze się bije z myślami po środowej porażce
zabawne,a Artego nie bije się lub nie biło się po czterech porażkach z rzędu.
-
Fantastico
- Nowy na forum
Timothy White pisze:przewiduję dobry pojedynek ze wskazaniem na Artego;) ... Toruń jeszcze się bije z myślami po środowej porażce
genialna mysl!!!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
no dalej Artego jazda z nimi ,jak w żużlu sentyment do Bydzi pozostaje... 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Spokojnie ja wierzę w zespół, któremu kibicuje. Nie ma co ukrywać bez Moni Krawiec i formy będzie ciężko ale..wygramy wygramy artego pokonamy.
Szykują się spore emocje dzisiaj. Za jakies 0,5 h samemu się będę zbierał na mecz.
Szykują się spore emocje dzisiaj. Za jakies 0,5 h samemu się będę zbierał na mecz.
-
koszykarz
Chciałem się spytać moderatorów - co post tego człowieczka z Leszna (Mozarthio) wnosi do dyskusji o meczu ARTEGO - ENERGA ? Chyba nic .... To już kolejny jego post... Niech się udziela na swoim śmietniku a nie tutaj
Wracająd do meczu - to pierwszy derby koszykarek w FGE.
Za Energą przemawia wszystko. Od składu , doświadczenia po umiejętności.
Za Artego przemawia parkiet , są po swoim ,,pierwszym razie '' czyt. zwycięstwie.. i zwyczajnie nie grają źle. Dwie dobre Amerykanki to trochę za mało...
Gdyby jeszcze Noteisha Womack grała lepiej pod koszami to być może ARTEGO wygrałoby z lesznem czy też LOTOSEM...
Będzie ciekawie - ale wygra ENERGA

Wracająd do meczu - to pierwszy derby koszykarek w FGE.
Za Energą przemawia wszystko. Od składu , doświadczenia po umiejętności.
Za Artego przemawia parkiet , są po swoim ,,pierwszym razie '' czyt. zwycięstwie.. i zwyczajnie nie grają źle. Dwie dobre Amerykanki to trochę za mało...
Gdyby jeszcze Noteisha Womack grała lepiej pod koszami to być może ARTEGO wygrałoby z lesznem czy też LOTOSEM...
Będzie ciekawie - ale wygra ENERGA
-
Timothy White
- Nowy na forum
dwie Amerykanki i walczące Polki wystarczą na zdołowany Toruń;)
odnośnie do wypowiedzi naczelnego pośmiewiska tego forum "koszykarza" ...wspieram Artego Bydgoszcz nie dlatego że wy macie cos tam do nich jako że Toruń i Bydzia od zawsze się żrą, po proostu sentyment do tego miasta do ludzi tam mieszkających stawia u mnie te drużyne obok Gorzowa czy też Brzegu do jednej z ulubionych...proste nie widze tu zbyt wielu kibiców Artego więc toś musi chociaż jednym słowem ich wesprze 
a ty się napinasz jak zwykle, uspokój się i zapraszamy największego kibica teoretyka do Leszna na mecz Tęczy z Energą. To już 4 sezon czas wielk isię wybrac
a ty się napinasz jak zwykle, uspokój się i zapraszamy największego kibica teoretyka do Leszna na mecz Tęczy z Energą. To już 4 sezon czas wielk isię wybrac
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
kapitalny mecz Opray Womack, która zostanie MVP tej kolejki. Jej doskonała postawa nie pomogła jednak wygrać Artego z Energą.
Jednak 28 punktów na bardzo wysokim procencie, do tego 21 zbiórek (!) i 5 asyst, co daje eval 54 (sic!)
co się dzieje z tym forum? od kilku dni strony ładują mi się niesamowicie długo, odświeżanie nic nie daje, tylko człowiek dostaje k....
Jednak 28 punktów na bardzo wysokim procencie, do tego 21 zbiórek (!) i 5 asyst, co daje eval 54 (sic!)
co się dzieje z tym forum? od kilku dni strony ładują mi się niesamowicie długo, odświeżanie nic nie daje, tylko człowiek dostaje k....
Graty Bydgoszcz, było blisko! Womack dała czadu dzisiaj. Kristofer, jej eval wg PLKK to 49. 

Toruń tragedia. Szkoda Bydgoszczy, zawalone pierwsze kwarty połówek. Żałuję teraz, że nie dałem Womack w Fantasy hehe
rzymi pisze:Graty Bydgoszcz, było blisko! Womack dała czadu dzisiaj. Kristofer, jej eval wg PLKK to 49.
tak było blisko,jak i daleko.....w tym również z Lotosem.
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
Re: 6 kolejka FGE: Artego Bydgoszcz - Energa Toruń 84-86
no to całe szczęście, że nasze dziewczyny wygrały...szkoda, że nie mogłem byćna meczu , ale obowiązki zawodowe mi na to nie pozwolily...oby następne mecze nasze dziuwczyny grały znacznie lepiej.
no też żałuję, że Womack nie dałem na fantasy, ale cóż.
no też żałuję, że Womack nie dałem na fantasy, ale cóż.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”