6 kolejka FGE: ROW Rybnik- ŁKS Łódź 57-64
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
6 kolejka FGE: ROW Rybnik- ŁKS Łódź 57-64
Niedziela 18.10.2009 godz.17.30
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: 6 kolejka FGE: ROW Rybnik- ŁKS Łódź
Brawa dla ŁKS-u!!
Nie spodziewałem sie ale się ciesze bo lubie ten zespół. A jesli chodzi o Rybnik to zawodzą na całej linii na razie. Bell to już nie ta sama zawodniczka (zreszta przepowiadałem przed sezonem że juz nie bedzie dawać tak rady jak wcześniej).
Nie spodziewałem sie ale się ciesze bo lubie ten zespół. A jesli chodzi o Rybnik to zawodzą na całej linii na razie. Bell to już nie ta sama zawodniczka (zreszta przepowiadałem przed sezonem że juz nie bedzie dawać tak rady jak wcześniej).
Re: 6 kolejka FGE: ROW Rybnik- ŁKS Łódź 57-64
Wynik przyjąłbym z pokorą gdybyśmy przegrali, grając pierwszą piątką na czele z Małgosią, Karoliną, Sonią czy też Agnieszką. W tym momencie nie miałbym żadnych uwag ani do zarządu ani do trenera. W końcu niech grają nasze wychowanki i niech podnoszą swoje umiejętności. Grają jednak starsze, bardziej doświadczone dziewczyny, niestety nic z tego nie wynika... Nie widzę żadnego porozumienia w grze ani spójności w akcjach. Obawiam się, że z tego zespołu ciężko będzie coś skleić. Przed nami Toruń i Poznań - po tych meczach można ewentualnie pokusić się o pierwsze podsumowania i ewentualne ruchy kadrowe. Na chwilę obecną głowy do góry i przygotowywać się na miłą niespodziankę u pierników 
One World One Dream ROW Rybnik
A przy okazji to szczere gratulacje dla dziewczyn z Łodzi za mądrą i poukładaną grę. Zespół oparty niemal w całości na krajowych zawodniczkach, a w każdej z nich widać wiele potencjału, wole walki i dużo zaangażowania. Nie przestraszyły się przeciwnika grając od początku pewnie i utrzymując przewagę do końca. Szybka gra na obwodzie i skuteczne rzuty z dystansu - to najbardziej utkwiło w pamięci. Zdecydowany progres w porównaniu z ubiegłym sezonem.
A gdzie byli kibice przyjezdni?
A gdzie byli kibice przyjezdni?
One World One Dream ROW Rybnik
hmm problem jest chyba jednak w Bell...jeśli mogę się pokusić o jej ocenę po meczu w Lesznie..wydaje mi się że ma zaległości trenigowe - podczas meczu z nami nie miała typowego urazu kostki które pozniej sugerował trener Orczyk...a co miała ...a skurcze miała ! dlatego próbowała je rozchodzić i masażystka pracowała cały czas... Nikita nie dała rady grać na pełnych obrotach przynajmniej wtedy.
A co do reszty którą ja znam z parkietu w Lesznie ....Koc i Krężel to nie wiem, Krężel ładnei zaczeła sezon (przed sezonowe gry też tu licze) a pozniej oklapła , analogicznie było w Lesznie. Martyna z kolei musi się dopasować do nowej drużyny, była bardzo dobrze dopasowana do leszczyńskich koleżanek i chyba bardzo ciężko jej znalezc sie w nowym otoczeniu. Trzymam kciuki ale cienko widze to ...to chyba nei jest kolektyw. A i nie ma w tej drużynie typowej liderki , Hampton jest nią teraz z braku laku...
A co do reszty którą ja znam z parkietu w Lesznie ....Koc i Krężel to nie wiem, Krężel ładnei zaczeła sezon (przed sezonowe gry też tu licze) a pozniej oklapła , analogicznie było w Lesznie. Martyna z kolei musi się dopasować do nowej drużyny, była bardzo dobrze dopasowana do leszczyńskich koleżanek i chyba bardzo ciężko jej znalezc sie w nowym otoczeniu. Trzymam kciuki ale cienko widze to ...to chyba nei jest kolektyw. A i nie ma w tej drużynie typowej liderki , Hampton jest nią teraz z braku laku...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”