16 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - MUKS Poznań 74-52
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
16 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - MUKS Poznań 74-52
Poniedziałek, 21.12.2009 godz.18.00
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Re: 16 kolejka FGE:AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - MUKS Poznań
15 zwycięstwo !
Absolutnie spacerek ...
Brawa dla Klaudi pięknie siedziały 3.
generalnie mecz to nie był bliżej było do treningu .
Z drużyny muksu zapamiętam Semmler -strasznie zmanierowana zawodniczka .
No i piękne Sto lat dla Darka
Brawa dla Klaudi pięknie siedziały 3.
generalnie mecz to nie był bliżej było do treningu .
Z drużyny muksu zapamiętam Semmler -strasznie zmanierowana zawodniczka .
No i piękne Sto lat dla Darka
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
-
wawrys1992
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
meczu nie bede komentowal bo nie ma czego ale najbardziej z tego spotkania zapamietam Magde Ziętare.
to co wyprawia ta dziewczyna to normalnie szok. Ona ma dopiero 17 lat a juz bezproblemowo walczy na parkietach FGE i jest jedną z wyrozniajacych sie postaci w MUKS-ie
Pozdro for all
Wygrany już 15 mecz ale to chyba żadne zdziwienie
Fajnie, że młode zawodniczki pograły z Claudią Trębicką na czele
PS.
Nie ma lepszego od Darka Maciejewskiego!!

Fajnie, że młode zawodniczki pograły z Claudią Trębicką na czele
PS.
Nie ma lepszego od Darka Maciejewskiego!!
Kozak w necie - pizda w świecie!

A ja nigdy więcej takiej żenady w wykonaniu naszych zawodniczek (nie wliczając do tego Trębickiej i Richards) widziec. To jest przecież kary godne. Rozumiem przeciwnik o 3 klasy słabszy, ale odpierdzielac taką maniane to mogą w domu, nie na boisku.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
p.. pisze:A ja nigdy więcej takiej żenady w wykonaniu naszych zawodniczek (nie wliczając do tego Trębickiej i Richards) widziec. To jest przecież kary godne. Rozumiem przeciwnik o 3 klasy słabszy, ale odpierdzielac taką maniane to mogą w domu, nie na boisku.
To Ty nie wiesz że takie mecze są po prostu po to aby je odegrać? A do tego złożyło się to 3 dni przed świetami, kiedy zawodniczki są juz myślami w domach ze swoimi rodzinami...Dlatego też więcej pograły młode koszykarki. Gdyby przeciwnik był mocniejszy zapewniam Cie ze Gorzowianki wyszłyby na parkiet należycie skoncentrowane. Ale po prostu taki urok takich meczów
p.. pisze:A ja nigdy więcej takiej żenady w wykonaniu naszych zawodniczek (nie wliczając do tego Trębickiej i Richards) widziec. To jest przecież kary godne. Rozumiem przeciwnik o 3 klasy słabszy, ale odpierdzielac taką maniane to mogą w domu, nie na boisku.
No co Ty oczekiwałeś jak one już myślami w domu na świętach były... wrzuć na luuuuuuz ŚWIĘTA!! ;D
Kozak w necie - pizda w świecie!

Dziś pokazała się Claudia T. - moja podopieczna z miss basket 2008, ona po prostu zwyczajnie wymiata - to jeżeli chodzi o... sierpień w nowym kalendarzu
ale pokazała też, że w kosza grać potrafi: 4 trójeczki z rzędu - pięknie! Co do meczu to... "meczyk jak meczyk, poziom średnio na jeża, ale sympatycznie" tutaj jest okazja zacytować trenera klasyka z Zielonej Góry: Grzegorza Chodkiewicza
Nasze świątecznie rozluźnione, zamiast trafiać za trzy, strącały śnieg z obręczy kosza, dzięki temu jak weszły młode, to już miały "odśnieżone"
MUKS trochę spięty i zmobilizowany, ale niestety szans nie miał żadnych. Nie wiem, jak wy to ocenicie, ale wg mnie najlepiej z MUKSU tradycyjnie Semmler i chyba któraś z Mistygacz, to jeżeli chodzi o wygląd oczywiście
bo jakoś nie mogłem się skupić na meczu po zobaczeniu mega sexy pozy Kasi w plakacie świątecznym załączonym do programu
Tak więc oficjalnie zmieniam zdanie - nie chcę, żeby nigdzie odchodziła!!!
To tyle jeżeli chodzi o dzisiejszy mecz..
Według mnie najlepiej w drużynie gości prezentowała się Magda Ziętara. Jeśli chodzi o grę a także o urok ; p
No właśnie ciekawe czy szanowny małżonek widział zdjęcie 
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”