AZS Poznań-AZS PWSZ

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 12 października 2006, 11:56

Zapraszam do działu Kibice z takimi dyskusjami ;)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 12 października 2006, 12:46

MARAS pisze:
Fileep_ZKS pisze:Pozdrowienia dla tych co byli ;) Meczu nie ma co komentować. Poznaniakom nie wyszła coś propaganda- miało byc 1000 osób a było chyba góra 300 z czego Gorzowiaków chyba z 40 liczac klub kibica oficjeli i studentów Poznanskich :lol: Co na arenie wyglądało okropnie...

Pogratulowałbyś koleś a nie wytykał błędy w propagandzie!
Jakie 40 osób z Gorzowa??? Chyba nie na tym meczu byliśmy! Od was było z 7 osób z bębnami. I gdzie masz dalsze 33 osoby :?:

I nie wliczaj w tą statystyke żadnych oficjeli, tudzież innych pikników którzy siedzieli na dupie i oglądali widowisko jak w teatrze!

Maras jakby liczyc tylko dopingujacych to was było tylko ok 25 osób przy parkiecie i z 10 dziewczyn za nami. Nie ma co sie denerwować!
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 12 października 2006, 16:54

MARAS pisze:
Fileep_ZKS pisze:Pozdrowienia dla tych co byli ;) Meczu nie ma co komentować. Poznaniakom nie wyszła coś propaganda- miało byc 1000 osób a było chyba góra 300 z czego Gorzowiaków chyba z 40 liczac klub kibica oficjeli i studentów Poznanskich :lol: Co na arenie wyglądało okropnie...

Pogratulowałbyś koleś a nie wytykał błędy w propagandzie!
Jakie 40 osób z Gorzowa??? Chyba nie na tym meczu byliśmy! Od was było z 7 osób z bębnami. I gdzie masz dalsze 33 osoby :?:

I nie wliczaj w tą statystyke żadnych oficjeli, tudzież innych pikników którzy siedzieli na dupie i oglądali widowisko jak w teatrze!

Panie PRZEKUMATY powiedziałem 40 OSÓB a nie kibiców, z ekipy AZS nie 7 tylko 9 (w tym 1 panna), ok. 15 starszych pikników i oficjeli w barwach i sporo studentów z Gorzowa, widziałem na hali sporo znajomych twarzy co daje taką a nie inną liczbe ludzi sympatyzujących z Gorzowem. Proste? Pogratulowałbym wam całkiem niezłej jak na koszykówke kobiet ekipy (chociaz liczba młynu marna, ale pewnie środa zrobiła swoje) ale nie lubie samochwalców ;) Nie bierz tego do siebie tylko za bardzo :P A o propagandzie nie zaprzeczaj bo sami wypisywaliscie że musi być 1000 osób przynajmniej, a to chyba w takich realiach jakie macie liczba z kosmosu. P.S. Współczuje hali bo całkiem niezły doping ginie w takich warunkach.
A co do meczu żeby nikt nie zarzucał off-topicu- BRAWO RISTIC! Widać że świetnie zawodniczki można odszukać w Europie w mniej przeczesanych zakątkach. Oby Aga Szott szybko się wyleczyła to może będzie to lepiej wyglądało niż wczoraj... pzdr

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 października 2006, 17:30

Dobra nie mam zamiaru sie z wami kłócić! Wazne że nasze wygrały i koniec kropka. To mnie najbardziej cieszy!
Do czasu rewanżu w Gorzowie w grudniu to my cieszymy sie z wiktorii w Arenie, po rewanżu może być wręcz inaczej.

Pozdro :!:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

kev

Postautor: kev » 12 października 2006, 22:48

z gorzowa byli np studenci siedzacy w pierwszym rzedzie na laweczkach;] filip z bembnami (gratuluje zlapania pileczki) (;p) i paru na trybunach (np strzala ktory tez zlapal pileczke)

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”