AZS Poznań-AZS PWSZ
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Fileep_ZKS pisze:Pozdrowienia dla tych co byliMeczu nie ma co komentować. Poznaniakom nie wyszła coś propaganda- miało byc 1000 osób a było chyba góra 300 z czego Gorzowiaków chyba z 40 liczac klub kibica oficjeli i studentów Poznanskich
Co na arenie wyglądało okropnie...
Pogratulowałbyś koleś a nie wytykał błędy w propagandzie!
Jakie 40 osób z Gorzowa??? Chyba nie na tym meczu byliśmy! Od was było z 7 osób z bębnami. I gdzie masz dalsze 33 osoby
I nie wliczaj w tą statystyke żadnych oficjeli, tudzież innych pikników którzy siedzieli na dupie i oglądali widowisko jak w teatrze!
Maras jakby liczyc tylko dopingujacych to was było tylko ok 25 osób przy parkiecie i z 10 dziewczyn za nami. Nie ma co sie denerwować!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Fileep_ZKS
- Nowy na forum
MARAS pisze:Fileep_ZKS pisze:Pozdrowienia dla tych co byliMeczu nie ma co komentować. Poznaniakom nie wyszła coś propaganda- miało byc 1000 osób a było chyba góra 300 z czego Gorzowiaków chyba z 40 liczac klub kibica oficjeli i studentów Poznanskich
Co na arenie wyglądało okropnie...
Pogratulowałbyś koleś a nie wytykał błędy w propagandzie!
Jakie 40 osób z Gorzowa??? Chyba nie na tym meczu byliśmy! Od was było z 7 osób z bębnami. I gdzie masz dalsze 33 osoby
I nie wliczaj w tą statystyke żadnych oficjeli, tudzież innych pikników którzy siedzieli na dupie i oglądali widowisko jak w teatrze!
Panie PRZEKUMATY powiedziałem 40 OSÓB a nie kibiców, z ekipy AZS nie 7 tylko 9 (w tym 1 panna), ok. 15 starszych pikników i oficjeli w barwach i sporo studentów z Gorzowa, widziałem na hali sporo znajomych twarzy co daje taką a nie inną liczbe ludzi sympatyzujących z Gorzowem. Proste? Pogratulowałbym wam całkiem niezłej jak na koszykówke kobiet ekipy (chociaz liczba młynu marna, ale pewnie środa zrobiła swoje) ale nie lubie samochwalców
A co do meczu żeby nikt nie zarzucał off-topicu- BRAWO RISTIC! Widać że świetnie zawodniczki można odszukać w Europie w mniej przeczesanych zakątkach. Oby Aga Szott szybko się wyleczyła to może będzie to lepiej wyglądało niż wczoraj... pzdr
-
kev
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”