Nowe koszulki dla klubu kibica

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Ultras_Gorzow
Nowy na forum

Nowe koszulki dla klubu kibica

Postautor: Ultras_Gorzow » 19 listopada 2006, 13:58

Witam!

Co prawda członkowie klubu kibica posiadają już charakterystyczne t-shirty, jednak jest zwykła grantowa koszulka z białym nadrukiem... jednym słowem LIPA. Proponuje to zmienić... Myślałem nad takim czymś:

http://um-swiecie.pl/polpak/fotka.php?id=990
lub
http://www.prokom.trefl.com.pl/img/rel/ ... -16/27.jpg

Koszt takiej koszulki to około 30-60 PLN a najważniejsze, że nie musi to być zamówienie na kilkaset sztuk - minimalne zamówienie to około 30-50 sztuk (wszystko zależy od firmy która wykonuje koszulki). Co sądzicie o tym pomyśle? Za chwile poszukam jakiejś firmy i podam wam szczegóły.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 listopada 2006, 17:59

Słuchaj czegos tu nie rozumiem w twoim toku myslenia, piszesz o poprawie dopingu, jednak jak przychodzi co do czego to nawet sie nie pojawiasz, piszesz ze najpierw poprawa dopingu, a później koszulki, wyjazdy itd, itp. Wytłumaczysz mi po woli i drukowanymi literami o co ci własciwie chodzi?
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Ultras_Gorzow
Nowy na forum

Postautor: Ultras_Gorzow » 20 listopada 2006, 10:44

Nie wiem co co Ci chodzi... Doping a koszulki to dwie różne sprawy i można je załatwić równoczeście. Ale OK... skoro każdy mój pomysł jest przez Ciebie odrzucany to już nie będe się udzielał, nie ma problemu.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 20 listopada 2006, 13:32

Szczerze to zawsze mówiłem ze to sie tak skonczy, przecież w Polsce ocenia sie po tym jak sie konczy, a nie jak zaczyna....

Równiez pozdrawiam
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 22 stycznia 2007, 13:19

hmmmm koszulki to dobry pomyśl:P
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 24 stycznia 2007, 12:55

No takie koszulki byłyby najlepsze :) Fajnie by było jakby KK miał takie koszulki jak zawodniczki 8)

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”