Strona AZSu

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 czerwca 2007, 15:48

Endrju pisze:PS. Byc moze jakas strona o AZS-ie bedzie ale udzial w niej czlonkow KK bedzie mizerny 8)

Strona jest jakbys nie wiedzial www.azspwszgorzow.pl
[/quote]

O stronie www.azspwszgorzow.pl nie musisz mi mowic ;] Chocilo mi o jeszcze inna strone :P
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 27 czerwca 2007, 16:06

PiwoMojePaliwo pisze:a wiecie co to poddomeny?:>

A wiesz kto nam taką udostepni? I za darmo??? No i jeszcz moze z sensowna nazwa. Bo nazywac sie www.azspwszgorzow.szmerybajery.friko.net.pl to nie bardzo bym chcial.

Endrju pisze:O stronie www.azspwszgorzow.pl nie musisz mi mowic ;] Chocilo mi o jeszcze inna strone

No tak zrobmy nastepna mierna stronke AZS. Nie ma to jak isc w ilość. Nas poprostu nie stac na profesjonalna strone AZS.. Baaa nas nawet nie stac na amatorska strone AZS. Wiec o czym my Panowie mówimy?!?!

W piatek ide do klubu porozmawiac jak ksztaltuje sie sprawa z oficjalna stroną. Jesli klub bedzie wyrażal ochote wspolpracy to mysle ze sie dogadamy. Wg mnie to jest najlepsze z możliwych rozwiazan ktore mamy na chwile obecną. Tylko musimy poznac stanowisko klubu.

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 27 czerwca 2007, 18:29

Tomaszek dzialaj :) z mila checia bym ci pomogl ale niestety moja znajomosc php jest mizerna :( ale z grafika moge pomoc :)
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2007, 23:18 przez pawelsuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 27 czerwca 2007, 19:14

pawelsuch pisze:Tomaszek dzialaj :) z mila checia bym ci pomogl ale niestety moja znajomosc php jest mizerna :( ale z grafika moge pomuc :)

Idąc forumowym trendem...Suchy wstydził bys sie :P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 27 czerwca 2007, 23:17

Oj sie czepiasz nigdy nie bylem orlem z ortografii :P

tomaszek

Postautor: tomaszek » 03 lipca 2007, 20:52

No kurcze panowie co jest? Ja sie dwoje i troje i juz prawie mam strukture nowego portalu a Wy gdzie? No ja wiem ze mamy wakacje i pewnie pijecie zimny browar na Majorce ale kurde sam nie zrobie wszystkiego. Suchy czekam na baner od Ciebie :D Niewiem czy Elen Ci przekazal wiec napisze pokrótce na forum jaki ma byc. Co najmniej 900px szeroki i myśle że jakies 250-300px wysoki. Może być troche szerszy. Tak max do 950px. Nie musi być prostokątny. Jak bedzie niestandardowy to bedzie lepiej wyglądał. A ty Elen mam nadzieje że też coś myslisz nad wygladem nowej strony. Dzis dostalem od Justynki Ż. wytyczne i wskazowki co ma byc na stronie. Mysle że bedziemy w stanie spełnic wymagania. No może poza stroną w języku Estońskim :shock: :lol: Tak wiec Panowie czekam na wieści od Was. Przypominam że na 23 lipca mamy mieć gotową strone :D

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 03 lipca 2007, 21:23

Spoko, Radziu jutro do mnie wpada pomoc cos stworzymy powiedz mi tylko jeszcze jaki kolor tla robisz a najlepiej kolor dokladny(nr :wink: )

tomaszek

Postautor: tomaszek » 03 lipca 2007, 21:27

Kolor ustal Ty. Ja sie dopasuje. Ogolnie strona jest biala z niebieskimi napisami i niebieskimy elementami wykonczenia. Ale dla mnie nie bedzie problemem zmienic kolor czcionki itp,itd. wiec pozostawiam wam wolna reke w tej kwetii :D Ma byc ładnie i efektownie :D

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”