AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp - PZU Polfa Pabianice

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

kula
Amator
Kontaktowanie:

AZS TelecomMedia Gorzów Wlkp - PZU Polfa Pabianice

Postautor: kula » 08 stycznia 2005, 00:10

Po świąteczno – noworocznej przerwie do walki o ligowe punkty przystępują również koszykarki występujące w ekstraklasie. Tym razem najciekawiej zapowiadają się mecze w Gorzowie Wielkopolskim i Krakowie.

W Gorzowie Wielkopolskim miejscowy AZS TelecomMedia zmierzy się z PZU Polfą Pabianice . Będzie to spotkanie czwartej z trzecią drużyną w ligowej tabeli. Miniony rok obydwie drużyny zakończyły porażkami. Gorzowianki przegrały na własnym parkiecie z Lotosem Gdynia 57:85, a pabianiczanki uległy na wyjeździe CCC Polkowice 57:60. W jutrzejszym spotkaniu trudno wskazać zdecydowanego faworyta. Podopieczne trenera Maciejewskiego już nie raz sprawiały niespodzianki, krzyżowały plany faworytom. Tak może być i tym razem ponieważ do Gorzowa podopieczne Tadusza Aleksandrowicza zawitają bez kilku podstawowych zawodniczek. Na parkiecie nie zobaczymy bowiem od dłuższego czasu kontuzjowanych: Sylwii Wlaźlak, Renaty Pietrzyńskiej , Agnieszki Jaroszewicz . Do grona zawodniczek nie zdolnych do gry dołączyła niedawno Marzena Głaszcz ( skręcenie nogi).
Czy gorzowianki sprawią kolejną niespodziankę ?. Czy pabianiczanki przetrzebione kontuzjami poradzą sobie z młodą, ambitną gorzowską młodzieżą ?.

AZS TelecomMedia Gorzów Wielkopolski – PZU Polfa Pabianice (17.00)

Autor: ŁK
Probasket.pl

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 08 stycznia 2005, 11:43

temat jest oczywiscie rozwijany w aktualnosciach i lepiej sie tam wypowiadac, z racji tego, ze mozna sie dowiedziec co sadza kibice innych druzyn o tym meczu.
pozdrawiam
ps. autor: ŁK - to Łukasz Klin? - moze ktos z Poznania odpisac mi na priva
podaje jeszcze link jakby ktos mial problem z dotarciem do aktualnosci http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=1136
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 08 stycznia 2005, 19:26

sredecznie prosze o wpisywanie komentarzy tutaj http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=1181 no chyba, ze ktos nie chce pochwalic sie wygrana, to niech pisze gdzie chce 8)
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

ryszard
Nowy na forum

brawo dziewczyny

Postautor: ryszard » 08 stycznia 2005, 19:51

Mecz piekny wszyscy szczesliwi:) Oby tak dalej...warto inwestowac w te druzyne...Aga Szott na wysokim poziomie!!! W ogole wszystkie dziewczyny w pelni zaangazowane ale pisze o Agnieszce bo z dorbymi zespolami do tej pory bylo cienko. Walczyla dzisiaj o kazda pilke i za to dziekuje jej i wszystkim dziewczynom...:) Brawo!

ECIU
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ECIU » 08 stycznia 2005, 19:57

No trzeba przyznać że mecz mógł się podobać - chociaż pierwsze II kwarty to naprawde tak ociężale grały - jak to się mówi "grały bez jaj " chyba nie wierzyły we własny sukces ;)
Ale co się potem działo to już inna poezja ;)) ;)) normalnie aż stwierdziłem że ten sport mi zaczyna działać na zdrowie :D tyle stresów :P podczas gry :D
Tak się lekko uśmiałem bo w środe mam zaliczenie u Alicji Suwary :D wiec ten stres jest niczym w porównaniu do gry naszych "gladiatorek" ;)
które takiemu zespołowi jak Pabianice nie pozwołiła rzucić 10 punktów w jednej kwarcie
BRAWO !! !! !! !!
szkoła jest jak komisariat, oni cię wypytują a ty nic nie wiesz :P

adrian_m82
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: adrian_m82 » 08 stycznia 2005, 20:36

azs pwsz najlepszy mecz na jakim bylem jestem dumny w koncu ze mieszkam w gorzowie !!!!!!!!!!!!!!!!!
brawo dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! utarlismy nosa polfie heheheh

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 08 stycznia 2005, 22:50

Wspaniały mecz ,momentami serce mało się nie wyrwało z klaty, Wszystkie dziewczyny grały wspaniale a myślę ze Kasia Czubak pokazała dziś na co Ją stać.
:D :D Jestem zachwycony . Dziękuje!!! :D :D
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

drjekyll
Nowy na forum

Postautor: drjekyll » 09 stycznia 2005, 17:45

wielkie dzieki dziewczyny za wspaniała postawe jestescie świetne i wierze ze to nie koniec tak wspanialych wynikow DZIĘKUJĘ

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 13 stycznia 2005, 11:20

witam
zapraszam do obejrzenia kilku fotek naszego zespołu i PZU
http://koszykarki_tbl.w.interia.pl/
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”