śpiewnik kibica

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 16 stycznia 2005, 23:50

Kuba pisze:nie byłes u nas na hali,to sie nie wypowiadaj na temat dopingu, dobra?

Ja takze jeszcze nie miałem okazji być u Was na hali i posłuchać Waszego dopingu ale z tego co widziałem dzisiaj w TV to macie jedną przyśpiewke tylko mam tutaj na myścli CCC CCC CCC???? :shock: Bo tylko to było słychać. Jeżeli macie coś innego to zacytuj mi tutaj o co Cię bardzo proszę.

Mytek link do śpiewnika na naszej stronce istnieje ale dawno go nie uaktualniałem wiec mogą być lekkie zaległości, które postaram sie nadrobuć w najbliższy weekend :lol:

Kuba pamiętaj czekam na wasz "śpiewnik"

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 stycznia 2005, 16:59

wy naprawdę jesteście jacyś psychiczni. Przypier........ się do tego CCC i nie odczepicie. (sorry za slówko ale nie umiem inaczej)
maras, mówiąc o wykluciu mialem na mysli rok pojawienia sie ciebie na forum... miej se ile chcesz lat, ale nie zgrywaj takiego, co pozjadał wszystkie rozumy i któremu nie mozna niczego niepozytywnego powiedziec.

Miru, tak dla twojej informacji, po meczu śpiewaliśmy dziewczynom naszą piosenkę, którą spiewamy po kazdym wygranym meczu. kto nie wyszedł z hali przed koncową syreną, lub zaraz po niej, moze poświadczyc, ze tak własnie było. Pomijam fakt, ze od początku nie spotkalem sie z przychylnym odbiorem na tejże hali, wiec reakcja w postaci gwizdów wcale mnie nie zdziwiła...

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 17 stycznia 2005, 18:42

Kuba pisze:wy naprawdę jesteście jacyś psychiczni. Przypier........ się do tego CCC i nie odczepicie. (sorry za slówko ale nie umiem inaczej)
maras, mówiąc o wykluciu mialem na mysli rok pojawienia sie ciebie na forum... miej se ile chcesz lat, ale nie zgrywaj takiego, co pozjadał wszystkie rozumy i któremu nie mozna niczego niepozytywnego powiedziec.

Miru, tak dla twojej informacji, po meczu śpiewaliśmy dziewczynom naszą piosenkę, którą spiewamy po kazdym wygranym meczu. kto nie wyszedł z hali przed koncową syreną, lub zaraz po niej, moze poświadczyc, ze tak własnie było. Pomijam fakt, ze od początku nie spotkalem sie z przychylnym odbiorem na tejże hali, wiec reakcja w postaci gwizdów wcale mnie nie zdziwiła...

Po pierwsze sie nie dopieprzam tylko jak już to zwracam ci uwagę o monotonnym repertuaże jaki słyszałem w TV. Chyba sie nie zrozumieliśmy albo nie czytasz moich postów do końca. Bo ja prosiłem cie o napisanie jakiś piosenek, które śpiewają wasi kibice chociażby tą jak mówisz po zwycięskim meczu ale nic takiego tutaj nie widze- jak chcesz możesz mi to przesłac jeżeli prześlesz na pw i po sprawie. To że spotkałeś sie z nieprzychylnym odbiorem to chyba normalne w końcu byliście goścmi :lol: - ale osobiście nie wiem o co chodzi może wy ich zagluszaliście( i samych siebie także) bębnami jakie posiadacie, bo z tego co słyszałem ilośc sporą.

Pozdrawiam i czekam na "śpiewnik" albo jakieś przyśpiewki, piosenki o zespole CCC Polkowice.(może byc na pw)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 stycznia 2005, 19:01

MirU <poznań> pisze:Po pierwsze sie nie dopieprzam tylko jak już to zwracam ci uwagę o monotonnym repertuaże jaki słyszałem w TV. Chyba sie nie zrozumieliśmy albo nie czytasz moich postów do końca. Bo ja prosiłem cie o napisanie jakiś piosenek, które śpiewają wasi kibice chociażby tą jak mówisz po zwycięskim meczu ale nic takiego tutaj nie widze- jak chcesz możesz mi to przesłac jeżeli prześlesz na pw i po sprawie. To że spotkałeś sie z nieprzychylnym odbiorem to chyba normalne w końcu byliście goścmi :lol: - ale osobiście nie wiem o co chodzi może wy ich zagluszaliście( i samych siebie także) bębnami jakie posiadacie, bo z tego co słyszałem ilośc sporą.

Pozdrawiam i czekam na "śpiewnik" albo jakieś przyśpiewki, piosenki o zespole CCC Polkowice.(może byc na pw)

No ale po co ci piosenki o moim zespole? Oczywiscie moge napisac tresc tej naszej "zwycięskiej" piesni, ale czy to cie uszcześliwi?

Polkowice - to jest potęga!
Polkowice najlepsze są!
Tu grają nasze dziewczęta!
One najlepsze są!
la la la la la la la!
la la la la la la!
la la la la la la la!
la la la la la la!

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 17 stycznia 2005, 19:20

Szkoda, ze takich tekstow nie piszecie na forum Poznania albo Polkowic (nie wspomne juz o tym: kiedy jest mecze Olimpii), a pozniej tylko, ze na naszym podforum zawsze jest burdel.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 17 stycznia 2005, 19:28

kyS pisze:Szkoda, ze takich tekstow nie piszecie na forum Poznania albo Polkowic (nie wspomne juz o tym: kiedy jest mecze Olimpii), a pozniej tylko, ze na naszym podforum zawsze jest burdel.

Sorry kyS, faktycznie jekki "offtopic". Chociaz nie wiem czy na waszym podforum jest burdel ... spójrz na forum AZSu P. .... :wink: :roll: 8) Tam juz, zdaje się, byla kiedys dyskusja na ten temat.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 17 stycznia 2005, 20:20

kyS pisze:Szkoda, ze takich tekstow nie piszecie na forum Poznania albo Polkowic (nie wspomne juz o tym: kiedy jest mecze Olimpii), a pozniej tylko, ze na naszym podforum zawsze jest burdel.

Chwila, chwila, o co Ci chodzi? :? Temat o przyspiewkach kibicowskich, więc Kuba napisał tekst piosenki kibiców z Polkowic.
Co do "burdelu". Hmmmm..... to że jest tutaj, to głównie zasługa ludzi z Gorzowa, różnych Robertów i innych. Więc nie zganiaj na innych.
Poza tym, jak Ci się nie podoba, to możesz kasować, przenosić itp.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 18 stycznia 2005, 14:56

[quote="Kuba"]
No ale po co ci piosenki o moim zespole? Oczywiscie moge napisac tresc tej naszej "zwycięskiej" piesni, ale czy to cie uszcześliwi?

Tak teraz jestem bardzo szcześliwy i usatysfakcjonowany tym że usłysalem poiosenke o CCC :lol: czekam na więcej ich na pw

pozdrawiam i jeszcze raz dzięki

nie piszmy tu więcej o naszych sprawach w końcu to podforum azs gorzów

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 stycznia 2005, 16:48

Kuba pisze:Sorry kyS, faktycznie jekki "offtopic". Chociaz nie wiem czy na waszym podforum jest burdel ... spójrz na forum AZSu P. .... :wink: :roll: 8) Tam juz, zdaje się, byla kiedys dyskusja na ten temat.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam

z całym szacunkiem, ale chyba dawno tam nie byłes. Moze i nie jest idealnie ale na pewno nie ma tam (jak to okresliłes: bałaganu. :evil:
reloaded :]

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”