Mecz słodkich serc

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Mecz słodkich serc

Postautor: elen » 14 grudnia 2007, 12:40

W niedzielę 16 grudnia KS AZS-PWSZ Gorzów Wlkp. organizuje akcję charytatywną „Mecz słodkich serc”. Biletem wstępu na spotkanie KSSSE AZS-PWSZ – MUKS Poznań (początek o godz. 17.00) będzie bombonierka lub duża czekolada (oczywiście klub będzie honorował bilety, karnety oraz zaproszenia, akcja jest skierowana do wszystkich chętnych).

Ze słodyczy zebranych w ten sposób zostaną zrobione świąteczne paczki, które przekażemy dla dzieci z Ośrodka Wsparcia Rodziny w Gorzowie (były Dom Dziecka). Ponadto niedzielny mecz odbędzie się w świątecznej atmosferze.

Pomysłodawcą i twórcą „Meczu słodkich serc” jest były zawodnik i znany w Lublinie trener Zenon Telman. W Lublinie takie spotkania odbywają się już od kilkunastu lat. Mecz w Lublinie jest co roku rozgrywany w ramach akcji „Pomóż Dzieciom Przetrwać Zimę”.

informacja prasowa
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 14 grudnia 2007, 13:35

genialna akcja mam nadzieje ze kibice nie zawdiodą mozna by zrobic tez plakaty pogadac z drukarnia aby wszyscy ze tak powiem spokojni starsi kibice o tym wiedzieli :) pokazmy na co nas stać :) tak aby wszedzie na miescie byla infrmacja o tym na gg i wogole takie cos zdarza sie raz do roku i powinnismy to nagłosnic
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”