zmiana moderatora !!!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

zmiana moderatora !!!

Postautor: thomas72 » 02 października 2005, 21:18

witam wszystkich!!!
Własnie doszedłem do wniosku, ze to co robia moderatorzy to nie ma sensu, bo jak jeden "poeta" zniknie to nastepni pojawiają się jak grzyby po deszczu. a kolejną sprawa która mnie tu razi to obrazanie innych, a w szczególności moich przyjaciół, a mówie tu o Agnieszce. Ci którzy jej nie znają to nie wiedza jaka ona jest, a ci którzy ja obrazaja to znaja ja tylko ze zdjec, wywiadów, a przemawia za nimi zawiść i zazdrość, w wielu przypadkach. Własciwie to juz mi sie nie chce użerac z typami , którzy zamiast sensownych spostrzeżeń dotyczacych koszykówki i rozegranych meczy, rozpętują "walkę" słowna na bzdurne detale lub zamieszczaja swoje watpliwej jakości "rewelacje".Dlatego rezygnuje z funkcji moderatora tego podforum. Mam nadzieję, że wiekszośc uzytkowników zrozumie w końcu po co tworzy się takie strony i jakie ma ona spełniac cele. Napewno nie takie , jak widzimy do tej pory. Zyczę duzo cierpliwości i poczucia humoru mojemu nastepcy i Kysiowi, bo przyda im sie to napewno, nadchodzi w końcu nowy sezon i nowe mecze.
dziekuje za miłą wspólprace z adminami i jednoczesnie prosze o powołanie mojego nastepcy. będę pełnic tę funkcje do momentu znalezienia kogos na moje miejsce. pozdrawiam wszystkich, nawet tych którzy nie beda płakali po moim odejściu.
pozdrawiam.
wpisujcie swoje propozycje...
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 02 października 2005, 21:47

Moge jedynie napisac NIE :!: Jeszcze kilka godzin temu thomas mnie uspokajal, zebym sam nie robil dymu na forum i nei wyobrazam sobie, zeby nie byl moderatorem. Ja to widze mocno czarno i albo zaczna sie sypac bany - trzeba postawic na jakos wypowiedzi, a nei na ich ilosc, albo ja tez rezygnuje, ostatecznie moge byc TRZECIM :!: moderatorem, bo moze tylu da sobie rade w jakikolwiek sposob opanowac to, co zacznie sie na forum wraz z pozcatkiem sezonu. Niestety ale od 3 pazdziernika bede mial bardzo napiety harmonogram i nie bede mogl poswiecic tyle czasu, co dotychczas na odwiedzanie forum. Aha to nie jest zadna ucieczka, a wolnosc slowa to fikcja, zapamietajcie sobie to wszyscy, ktorzy wpisujecie cokolwiek na tym forum.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 października 2005, 21:51

Hmmm...... Thomas..... nie poddawaj się :!:
Jeśli tak zrobisz, to właśnie dasz radość tym wszystkim "poetom" i jednocześnie dasz przyzwolenie na dalsze takie praktyki :!:

Przemyśl to jeszcze. Mam nadzieję że jednak powalczysz z tymi typami :!:

Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 października 2005, 21:55

Ty też Kys... :?:
Panowie, nie wymiękajcie :!:

Powiem tak. Ostatnimi czasy na podforum Włókniarza też zaczął się tworzyć burdel :twisted: .
Moja recepta jest następująca.
Nie p....... się tylko usuwajcie wszystkie obraźliwe posty :!: A w ostateczności zwracajcie się do adminów o bany ip :!:
Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 02 października 2005, 22:21

do boju do boju do boju Obrazek

nie poddawc sie panowie Obrazek
Wygramy z Wami !!Obrazek

oprawca
Żak

Postautor: oprawca » 02 października 2005, 23:27

Panowie no co wy?? Traktujcie wiekszosc co sie tu dzieje z przymrózeniem oka co?? Nie ma co sie stresowac... Pozdrowka

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 03 października 2005, 16:11

Szymon pisze:Ty też Kys... :?:
Panowie, nie wymiękajcie :!:

Powiem tak. Ostatnimi czasy na podforum Włókniarza też zaczął się tworzyć burdel :twisted: .
Moja recepta jest następująca.
Nie p....... się tylko usuwajcie wszystkie obraźliwe posty :!: A w ostateczności zwracajcie się do adminów o bany ip :!:
Pozdro.

popieram Szymona: nie poddawaj sie Thomas!!!, jesli "typki" zobacza ze cos udało im sie zmienic to nadal beda dzialali, ale juz ze zdwojona sila :/
postawcie wszystko jasno i twardo :!:
reloaded :]

Awatar użytkownika
Iwanek8
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Iwanek8 » 03 października 2005, 17:44

Nie wierze w to co widze :P Wiem ze bedzie DOBRZE :D POZDRAWIAM :lol:
Koszykowka to nie tylko MILOSC ................ to STYL ZYCIA....

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”