Akcja rozśpiewana hala
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Niesportowe zachowanie kibiców
zapomnijmy o całej sytuacji.
Po co nam sie drapać po monitorze
A za "pajac" to bym ci dał...
...ostrzeżenie-gdybym był modem.
Bez ubliżania
Po co nam sie drapać po monitorze
A za "pajac" to bym ci dał...
...ostrzeżenie-gdybym był modem.
Bez ubliżania
Ostatnio zmieniony 19 października 2008, 11:46 przez DanielPce, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tomaszek
Re: Niesportowe zachowanie kibiców
DanielPce pisze::evil: Nie umiecie kibicować z kulturą to nie zabierajcie się za to![]()
![]()
![]()
Niestety wasze niekulturalne zachowanie dało się zaobserwować gołym okiem podczas transmisji w TVP Sport.
Do każdego zespołu należy podejść z kulturą i docenić umiejętności i wysiłek przeciwnika![]()
Nie pozostaje nam kibicom Włókniarza czekać na mecz rewanżowy w Pabianicach
Elen: koledze chodzi o newsa ze strony http://opony13.home.pl/www_ptk/index.php
że tak sie zapytam co za pajac pisał tego newsa. albo inaczej która pseudo-grajka nie umiała przyjąc porażki bo z tego co ja slyszałem (siedząc akurat nie w młynie tylko w bardziej neutralnym miejscu) to: 1. kiedy kontuzjowana zawodniczka PTK schodziła z parkietu to żegnały ją brawa;
2. kiedy któras z zawodniczek Pabianic wykonywała osobiste gorzowski młyn dopingował ją tak samo jak dopinguje akademiczki;
3. wielokrotnie po ładnych akcjach (zwłaszcza po trójkach) zawodniczki PTK nagradzane były gromkimi brawami przez publiczność.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Niesportowe zachowanie kibiców
DanielPce pisze::evil: Nie umiecie kibicować z kulturą to nie zabierajcie się za to![]()
![]()
![]()
Niestety wasze niekulturalne zachowanie dało się zaobserwować gołym okiem podczas transmisji w TVP Sport.
Elen: koledze chodzi o newsa ze strony http://opony13.home.pl/www_ptk/index.php
Moze jakies przyklady tego zachowania bo ja dalej "widze ciemnosc".
PS masz relacje na itvp... powiedz ktora minuta meczu
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Cała sytuację już wyjaśniłem z waszym moderatorem elen.
Będę się widział z dziewczynami podczas najbliższego treningu i postaram sie dowiedzieć o co miały pretensje niestety do waszych kibiców. Jeśli nasz moderator strony klubowej zawarł niezaistniała sytuację zwrócę sie do niego o poprawienie wypowiedzi, a ja osobiście zwróce honor na waszym podforum.
Temat uważam za zamknięty

Będę się widział z dziewczynami podczas najbliższego treningu i postaram sie dowiedzieć o co miały pretensje niestety do waszych kibiców. Jeśli nasz moderator strony klubowej zawarł niezaistniała sytuację zwrócę sie do niego o poprawienie wypowiedzi, a ja osobiście zwróce honor na waszym podforum.
Temat uważam za zamknięty
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Tak jak juz wczesniej zostalo napisane... wznawiamy akcje rozspiewana hala...
Proszę o propozycje piosenek przyspiewek itp.
Mile widziane linki z ewentualna melodia itp.
Proszę o propozycje piosenek przyspiewek itp.
Mile widziane linki z ewentualna melodia itp.
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum
Endrju, wbij sobie do mózgownicy, że jak cała hala, to śpiewajcie nawet 3 minuty to samo, a ludzie wam w tym pomogą. Jak co 30sek będziesz zmieniać utwór to nic z tego nie wyjdzie, tak jak nie wychodzi obecnie...
Otrzymałem dziś piękny dar,
Nowy dzień do życia mego się wdarł,
Ty także doceń to obficie,
I życie swe kochaj...ponad życie!
(Pamiętny kibic z Polkowic to ja:P)
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
PiwoMojePaliwo pisze:Endrju, wbij sobie do mózgownicy, że jak cała hala, to śpiewajcie nawet 3 minuty to samo, a ludzie wam w tym pomogą. Jak co 30sek będziesz zmieniać utwór to nic z tego nie wyjdzie, tak jak nie wychodzi obecnie...
Na meczu z Brzegiem 3 ostatnie minuty beda nalezaly do Ciebie Wodzu
Pokaz mi jak to sie robi a wiecej Cie juz nie zawiode
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum
Endrju pisze:PiwoMojePaliwo pisze:Endrju, wbij sobie do mózgownicy, że jak cała hala, to śpiewajcie nawet 3 minuty to samo, a ludzie wam w tym pomogą. Jak co 30sek będziesz zmieniać utwór to nic z tego nie wyjdzie, tak jak nie wychodzi obecnie...
Na meczu z Brzegiem 3 ostatnie minuty beda nalezaly do Ciebie Wodzu![]()
![]()
![]()
Pokaz mi jak to sie robi a wiecej Cie juz nie zawiode
i jedziesz wtedy na 3: AZS, AZS, AZS. i To wszystko. Tylko to.
Choć Brzeg to wiocha i mało ludzi pewno będzie.
Otrzymałem dziś piękny dar,
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”