Najładniejsza w zespole jest Kasia Czubak
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
tak Kasia jest śliczna ale......
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Robert pisze:to co napisal Robert nie spodobalo sie moderatorwi i zostalo wyjeb...- takie teksty to sobie do znajomych mozesz pisac. Roberta i TOMASZA GOLLOBA nie zapraszamy na forum - piz!
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i ludzka głupota. I nie mam pewności co do Wszechświata
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
-
Robert
Ja jednak nadal bedę utrzymywał swoje zdanie, żę co wy widzicie w tej dziewczynie tu kazdy ma swój typ i ja wyrażam swoją opinię
Kasia ma grube uda i szkoda że jej nie widzieliscie jek wstaje rano, oczywiscie po wielu kuracjach i maseczkach na twarzy to zmienia postać żeczy
Ej Ty Moderator co ci sie nie podobalo w moim poscie nikt tu nie został obrażony
Czemu się tak bulwersuję? Przecież ten wątek miał sens,i był nie szkodliwy i nie wart skasowania
A nieuzasadniona ingerencja cenzury w
medium głoszącym liberalną wolność wypowiedzi poddaje w wątpliwość sens
istnienia tego forum.
Kasia ma grube uda i szkoda że jej nie widzieliscie jek wstaje rano, oczywiscie po wielu kuracjach i maseczkach na twarzy to zmienia postać żeczy
Ej Ty Moderator co ci sie nie podobalo w moim poscie nikt tu nie został obrażony
Czemu się tak bulwersuję? Przecież ten wątek miał sens,i był nie szkodliwy i nie wart skasowania
istnienia tego forum.
-
hydraulicy
- Nowy na forum
Robert pisze:Ja jednak nadal bedę utrzymywał swoje zdanie, żę co wy widzicie w tej dziewczynie tu kazdy ma swój typ i ja wyrażam swoją opinię
istnienia tego forum.
Nie ma większej radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."
Robert pisze:Ej Ty Moderator co ci sie nie podobalo w moim poscie nikt tu nie został obrażony
Mam propozycje: pojdz do swojej matki i powiedz jej to samo, a pozniej zapytaj sie jak sie czuje.
Robert pisze:Czemu się tak bulwersuję? Przecież ten wątek miał sens,i był nie szkodliwy i nie wart skasowania
No wlasnie byl szkodliwy i nei mial rzadnego sensu, i dlatego zostal skasowany
Robert pisze:A nieuzasadniona ingerencja cenzury w
medium głoszącym liberalną wolność wypowiedzi poddaje w wątpliwość sens istnienia tego forum
I dlatego dobrze by bylo jakbys juz tu nei pisal.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
http://
czy to jest Kasia?
czy to jest Kasia?
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2004, 17:02 przez KIBIC, łącznie zmieniany 1 raz.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Robert ale szanujesz ludzi:D
Bylem bardzo zaskoczony tym co sie dzieje na tym forum...obok ludzi inteligentnych ciekawych majacych swoje zdanie znalezli sie ludzie zupelnie nie znajacych sie na koszykowce a piszacych o dupach itp. Uwazam ze pisanie o Kasi takich chamstw wykracza po za granice dobrego smaku. Jezeli tak Kasia wyglada zle z samego rana skad mozesz to wiedziec? Znam Kasie srednio dobrze szczegolnie z obozu w Międzywodziu gdzie mialem okazje poznac ja blizej i uwazam ja za super dziewczyne. Poswiecila cale swoje zycie na gre w kosza i uwazam ze jest caly czas bardzo niedoceniana. Dazy do sukcesow kosztem czasu wolnego...do tego chamskie teksty czytane na tym forum moga zniechecic kazdego! Jesli panie Robercie masz tak dalej pisac i niszczyc innych to daj juz sobie spokoj:)
Re: Robert ale szanujesz ludzi:D
ryszard pisze:Bylem bardzo zaskoczony tym co sie dzieje na tym forum...obok ludzi inteligentnych ciekawych majacych swoje zdanie znalezli sie ludzie zupelnie nie znajacych sie na koszykowce a piszacych o dupach itp. Uwazam ze pisanie o Kasi takich chamstw wykracza po za granice dobrego smaku. Jezeli tak Kasia wyglada zle z samego rana skad mozesz to wiedziec? Znam Kasie srednio dobrze szczegolnie z obozu w Międzywodziu gdzie mialem okazje poznac ja blizej i uwazam ja za super dziewczyne. Poswiecila cale swoje zycie na gre w kosza i uwazam ze jest caly czas bardzo niedoceniana. Dazy do sukcesow kosztem czasu wolnego...do tego chamskie teksty czytane na tym forum moga zniechecic kazdego! Jesli panie Robercie masz tak dalej pisac i niszczyc innych to daj juz sobie spokoj:)
ryszardzie bardzo ci dziekuje za ta wypowiedz, chyba sam bym tego lepiej nie ujął. chociaz nie znam kasi osobiście,a juz słyszałem na jej temat pozytywne opinie. mam nadzieje ze kiedys uda mi sie ja poznac i potwierdze to osobiście. a ciebie robercie żegnamy ozięble i ze tak powiem znajdz sobie inne forum na którym bedziesz wkurzał ludzi.
pa
-
ciekawy
Mam pytanie ?????????????????????????????????
Powiedzcie mi czy Kasia Czubak ma chłopaka????????????
To bardzo ważne!!!!!!
Z góry dziekuje za odpowiedz.
To bardzo ważne!!!!!!
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Re: Mam pytanie ?????????????????????????????????
ciekawy pisze:Powiedzcie mi czy Kasia Czubak ma chłopaka????????????
To bardzo ważne!!!!!!
Domyślam sie że podoba ci sie Kasia to może byś podszedł i sam zagadał i zapytał a nie na forum sie ogłaszał matrymonialnie
Wygramy z Wami !!

ciekawosć to pierwszy stopień do piekła

ale z drugiej strony kto pyta nie błądzi więc ??

ale z drugiej strony kto pyta nie błądzi więc ??
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.