OSTATNIE POCZYNANIA KOSZYKAREK

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 27 stycznia 2005, 19:30

kyS pisze:
:cry: Agnieszka Szott :cry:

Bedzie dobrze-Musi byc dobrze!!!
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 27 stycznia 2005, 19:42

hydraulicy pisze:Wściekliście się po co odpisujecie na to co ten pajac robercik wypisuje ?
niech sobie pisze a my mu nie odpisujmy, to się znudzi i sobie pójdzie w diabły.
szkoda na jego temat dyskusje prowadzic

popieram w całej rozciągłości... drodzy forumowicze drobny apel do was... pełna ignorancja na posty robercika... a teraz juz dość pierdół, wracajmy do koszykówki.
post zablokowany... poniewaz tak mi sie chciało... i nie bede sie nikomu tłumaczył
pozdrawiam cie robercie
ps
blokuje wszystkie twoje posty, albo nie, wywale wszystko co napiszesz
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 stycznia 2005, 19:54

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:Moim zdaniem trzeba takich kasowac do skutku !!
A administratorzy powinnie przemyslec wprowadzenie pisania tylko dla zalogowanych. proponuje ankiete w aktualnosciach na ten temat i zobaczyc jakie jest zdanie urzytkowników

Popieram pomysł kibica jest super! na jednym forum komputerowym w miejsce wiekszości przekleństw pojawia sie "jestem głupi" wiec piszacy wystawia opinie o sobie :twisted: należy to wprowadzić i tutaj !!

Cytuję akurat Twój wpis, chociaż uwagi bedą dotyczyć również innych...

Z historii istnienia KKForum wynika pewna tradycja - nie ograniczamy wolności słowa, możliwości pisania osobom nie zarejestrowanym i wierzymy w kulturę i mądrość Forumowiczów w wyniku czego nie zostały wprowadzone ograniczenia w używaniu pewnych słów. Myślę, że z powodu jednostkowego przypadku nie bedziemy łamali dobrych tradycji wypracowanych i kultywowanych przez rozsądnych Forumowiczów. Dotąd nie było problemów z używaniem pewnych wyrazów - jeśli taki został wpisany, działał zaraz Moderator, a osoba ta dostawała ostrzeżenie... to skutkowało. Również po procencie wpisów osób zalogowanych w stosunku do tych anonimowych widać, że ludzie tu piszący to w 90% odpowiedzialne, ważące słowa osoby.

Teraz odnośnie zasad i tego tematu - zasady są niepisane, o ich przestrzeganiu decydują ludzie, do których ogół miał tyle zaufania, że obdażył ich specjalnymi funkcjami porządkowymi - Moderatorzy. Podstawowymi są nie używanie wulgaryzmów, nie obrażanie innych Forumowiczów, a zwłaszcza koszykarek i nie zaśmiecanie umyślne tego Forum. Jeśli Moderator uzna, że dany wpis narusza te zasady, a zwłaszcza najważniejszą - czyli tę o KATEGORYCZNYM zakazie obrażania osób którym to Forum jest poświęcone, czyli koszykarek, to od jego decyzji zależy los wpisu. Nie ma tu mowy o żadnej cenzurze, jak przedstawiał to kiedyś właśnie pewien człowiek bez kszty kultury. Jeśli ktoś po prostu nie potrafi się zachować, to nie jest zapraszany do przebywania w miejscach spotkań ludzi kulturalnych, a takim było i jest KKForum. Temat aktualny moim zdaniem naruszał conajmniej dwie zasady z trzech - obrażał koszykarki i zasmiecał podforum AZS-PWSZ Gorzów. Jego miejsce zdecydowanie powinno być w rynsztoku... Dyskusja rozpoczęta na ten temat i wielowpisowe debaty nie powinny mieć wogóle miejsca. Oczywiście Moderator czasem nie zdąży być tym pierwszym... apeluje więc o rozsądek i nie odpisywanie na prymitywne próby zaczepek w oczekiwaniu na los wątpliwego tematu. Wszyscy Moderatorzy na tym Forum to ludzie odpowiedzialni, nie podejmujący pochopnych decyzji, cieszący się zaufaniem ogółu. Można mieć pewność, że podejmą decyzję właściwą, choć nie przeczę czasem trudną. Oczywiście najlepiej, by praca Moderatora pozostała niezauważana i wszyscy dostosowywali się do zasad rządzacych KKForum.

Temat ten zostaje zamknięty.

Pozdrawiam.
Admin
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”