ZASADY rządzące Podforum AZS-PWSZ Gorzów Wlkp!
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Pozwolę sobie zabrać głos...
Zasady rządzące tym podforum, odmienne od reszty KKForum, zostały wprowadzone na prośbę właśnie Moderatorów - więc troszeczkę kłóci się to z tym, co napisał KyS... bo chyba Moderatorzy gorzowscy nie chcieli aby ich forum "umarło", a zmiana miała na celu właśnie jego rozwój. Nie będę pisał o argumentach, które ja - przeciwny wprowadzeniu ograniczenia - podawałem od samego początku, to teraz nie istotne, że wizja się sprawdziła. Istotne jest, że jeśli powiedziało się "a", a cel został osiagnięty - bo chyba nim był porzadek na podforum gorzowskim, to teraz z powodu chwilowej mam nadzieję "nudy" niekonsekwencją jest wycofywać się ze swoich planów. Raczej proponowałbym rozwijać forum, pisać o meczach, organizować się po przez to miejsce, jednoczyć fanów z Gorzowa itp.
Pozdrawiam.
Zasady rządzące tym podforum, odmienne od reszty KKForum, zostały wprowadzone na prośbę właśnie Moderatorów - więc troszeczkę kłóci się to z tym, co napisał KyS... bo chyba Moderatorzy gorzowscy nie chcieli aby ich forum "umarło", a zmiana miała na celu właśnie jego rozwój. Nie będę pisał o argumentach, które ja - przeciwny wprowadzeniu ograniczenia - podawałem od samego początku, to teraz nie istotne, że wizja się sprawdziła. Istotne jest, że jeśli powiedziało się "a", a cel został osiagnięty - bo chyba nim był porzadek na podforum gorzowskim, to teraz z powodu chwilowej mam nadzieję "nudy" niekonsekwencją jest wycofywać się ze swoich planów. Raczej proponowałbym rozwijać forum, pisać o meczach, organizować się po przez to miejsce, jednoczyć fanów z Gorzowa itp.
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Ale ja wcale nei chce tych zmian. Juz rok temu (jak ludzie pisali jedynie w temacie Najpiekniejsza koszykarka - czy jak on sie tam nazywal) rozmawialismy z thomasem jaki bedzie syf jak im sie to znudzi. Chodzi po prostu o to, ze narazie (nie mowie, ze tak juz bedzie ciagle) ani ja ani thomas nie mamy czasu i checi pisac nic na forum (ten temat o zmianie moderatora nei byl zakladany dla jaj, jak sie pewnie wszystkim wydawalo), ale mamy juz tylu zarejstrowanych uzytkownikow, ze rownie dobrze oni moga sie wykazac.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Marcin1010
- Amator
Taki link juz kiedys byl, ale z uwagi na to, ze na forum nie wszystkie wypowiedzi byly zgodne z polityka klubu, w ramach cenzury link usunieto, tzn jest gdzies schowany w linkach, ale mi nigdy nie udalo sie go odnalezc. Napisz maila do admnia, moze od tego czasu zmienial zdanie na temat naszego forum.elen pisze:Wracając do tematu...moze umieścic link do podforum na stronie AZSu...zawsze moze cos sie zacznie dziac

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Dlaczego na stronie azs-u nie ma forum ? Mysle ze wiecej osob by do niego trafialo i sie wypowiadalo... na to forum sam przypadkiem trafilem... ludzie go w wiekszosci nie znaja (wyrazana opinie czyta Kilkanascie - kilkadziesiat osob z gorzowa ktore chodza na mecze... a przeciez na hale wchodzi z 1000 osob z czego ponad polowa ma Neta 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
sprawa była wałkowana juz kilkakrotnie. Klub nie zgadza sie na link, bo kidys była bardzo nieprzyjemna sprawa związana z forum. Po tej sprawie link zniknął i nie ma go do dzis. Ja pisałem już dwukrotnie do Admina strony AZSu i nic. Każdy jednak może próbować, jednak to nie zależy od adminów i moderatorów KK forum

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Ogolnie sytuacja jest taka:
na stronie azsu bylo kiedys forum nadzorowane przez admina, napisalem do niego, ze bez sensu jest sie dublowac i lepiej bedzie wspolpracowac. Wtedy link do forum pojawil sie na oficjalnej stronie. Zwiazane to bylo z bardzo duzym wzrostem wejsc na forum, w przewazajacej wiekszosci osob nie majacych nic ciekawego do powiedzenia na temat koszykowki. Ogolnie wszystko zakanczyl temat 'cala prawda o azsie' czy jakos tak, mozecie to sobie znalezc w archiwum. Komus na gorze nie spodobaly sie takie wypowiedzi i link zniknal. Mysle ze od tego czasu wiele zmienilo sie na forum jezeli chodzi o poziom wypowiedzi, a w ostatnim czasie o ogolne poruszenie w sprawach kibicowania (co prawda posty takie jak cesare w temacie o Ristic temu przecza, ale wyjatki potwierdzaja regule). Wydaje mi sie, ze poprzez nasze wypowiedzi na forum, mozemy pokazac, ze jednak mamy cos waznego do przekazania i tym samym powrocic do lask "gory" i pojawic sie na stronie (chociaz watpliwosci nie ulega fakt, ze zarzad jest bardzo negatywnie nastawiony w stosunku do wszelkiej krytyki). Byc moze jednak wszystko zalezy od nas samych
.
ps nie wiem jak bardzo klub kontroluje kapownik, ale informacja o kkforum i podforum azsu moglaby ukazac sie w tej gazetce przedmeczowej...
ps2 zeby nie bylo - link jest, jak dobrze pogrzebiecie w linkach to znajdziecie odnosnik do forum
na stronie azsu bylo kiedys forum nadzorowane przez admina, napisalem do niego, ze bez sensu jest sie dublowac i lepiej bedzie wspolpracowac. Wtedy link do forum pojawil sie na oficjalnej stronie. Zwiazane to bylo z bardzo duzym wzrostem wejsc na forum, w przewazajacej wiekszosci osob nie majacych nic ciekawego do powiedzenia na temat koszykowki. Ogolnie wszystko zakanczyl temat 'cala prawda o azsie' czy jakos tak, mozecie to sobie znalezc w archiwum. Komus na gorze nie spodobaly sie takie wypowiedzi i link zniknal. Mysle ze od tego czasu wiele zmienilo sie na forum jezeli chodzi o poziom wypowiedzi, a w ostatnim czasie o ogolne poruszenie w sprawach kibicowania (co prawda posty takie jak cesare w temacie o Ristic temu przecza, ale wyjatki potwierdzaja regule). Wydaje mi sie, ze poprzez nasze wypowiedzi na forum, mozemy pokazac, ze jednak mamy cos waznego do przekazania i tym samym powrocic do lask "gory" i pojawic sie na stronie (chociaz watpliwosci nie ulega fakt, ze zarzad jest bardzo negatywnie nastawiony w stosunku do wszelkiej krytyki). Byc moze jednak wszystko zalezy od nas samych
ps nie wiem jak bardzo klub kontroluje kapownik, ale informacja o kkforum i podforum azsu moglaby ukazac sie w tej gazetce przedmeczowej...
ps2 zeby nie bylo - link jest, jak dobrze pogrzebiecie w linkach to znajdziecie odnosnik do forum

ZnaczyNigdySieNieZaczelo
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”