AZS AWF GORZOW WLKP.

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 09 kwietnia 2006, 16:48

Ten sie śmieje kto się śmieje ostatni. Chłopaki mają poważnego sponsora który ma poważne plany. Jak nie za rok to za dwa. Jeszcze się zdziwisz...

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 09 kwietnia 2006, 17:24

Fileep_ZKS pisze:Ten sie śmieje kto się śmieje ostatni. Chłopaki mają poważnego sponsora który ma poważne plany. Jak nie za rok to za dwa. Jeszcze się zdziwisz...
Zycze im jak najlepiej, co nie znaczy, ze musze podziwiac kibicow stilonu, ktorzy bawia mnie haslami: poszedlbym na recznych, ale nigdy w zyciu nie bede krzyczal azs, stilon to jeszcze bym mogl.
Awansujcie sobie tak wysoko jak chcecie.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
ananas
Żak

Postautor: ananas » 09 kwietnia 2006, 18:21

Fileep_ZKS pisze:Ten sie śmieje kto się śmieje ostatni. Chłopaki mają poważnego sponsora który ma poważne plany. Jak nie za rok to za dwa. Jeszcze się zdziwisz...

Masz na myśli pana Michałowskiego???? To ojciec mojego przyjaciela i aspiracje do awansu to on ma ale na PLS to musiałby mieć GTPS (czy stilon?)
kogoś potężnego...
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...

Fileep_ZKS
Nowy na forum

Postautor: Fileep_ZKS » 10 kwietnia 2006, 21:15

ananas mam na myśli firmę Inkasso która będzie (własciwie już jest) strategicznym sponsorem Stilonu/GTPS-u (piszcie jak chcecie ale nazwy z dużej litery;)
KyS może źle to ujęte ale jestesmy kibicami Stilonu więc normalnie że nie każdy chce skandować inną nazwę a ręczni są klubem poststilonowskim więc jakieś podstawy do tego są. Ale to była sprawa tylko w związku z meczem z Ostrovią
Pozdrawiam

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”