Strona AZSu
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:No i to sie chwali. Zaraz zobacze jak sie serwer ovh.org prezentuje. Mysle ze mamy troche czasu wiec cos znajdziemy.
Mysle ze "Lepszy Rydz niz Nic"
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Osobiscie to sie nie znam na robieniu stron... chociaz kiedys pare na prv robilem. Trzeba z kazdej propozycji wylonic plusy i minusy i wybrac na najlepsza:)
-
tomaszek
Widze ze nawet koledzy z Polkowic nas wspomagają pomysłami. Fajnie. Co do uwag Suchego to ma racje. Natomiast serwer zagraniczny tak jak podrzucił nam pomysł Ginda to jest jakas alternatywa tym bardziej ze parametry w miare przyzwoite. Tylko ze mialem juz kiedys do czynienia z serwerami z poza naszych granic no i nie są to mile wspomnienia. Mozna sie np obudzic pewnego dnia i serwisu juz nie miec. A wyjasnien mozna szukac jak wiatru w polu. Wg mnie wydaje mi sie że powinnismy poszukac jakiegos sponsora (w koncu ok 400 zl to nie duzo na rok) i zalozyc serwer na home.pl. Mam juz u nich 4 serwery i naprawde wspolpraca uklada sie zajeb.... Nigdy zadnych problemów z usunietym serwisem czy cos w tym stylu. Pomoc on-line zawsze 24h na dobe. Jak dla mnie to wydaje mi sie ze nalezalo by sie zastanowic nad poszukaniem sponora. W zamian moglby np miec baner w naszym serwisie.
No to takie jest moje zdanie ale nie znaczy to ze najlepsze. Wiec wciaz czekam na jakies fajne sugestie.
PS.Nie spodziewalem sie ze wogole bedzie jakis odzew wiec jestem mile zaskoczony waszym zainteresowaniem.
No to takie jest moje zdanie ale nie znaczy to ze najlepsze. Wiec wciaz czekam na jakies fajne sugestie.
PS.Nie spodziewalem sie ze wogole bedzie jakis odzew wiec jestem mile zaskoczony waszym zainteresowaniem.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
elen pisze:Napisałem jeden banalny post a tu taki odzew. Odemnie:
-watpie w znalezienie narazie sponsora na strone
-ale maciek ma serwer
Heh jakies podteksty ?
-
tomaszek
pawelsuch pisze:Maciek kiedys wspominal sam, ze chca przejac oficjalna strone. Wiec trzeba sie dowiedziec co i jak, mam nadzieje ze mnie pamiec nie myli i nie dostanie sie po uszach za to:D
Tylko ile mamy czekac? W nieskonczonosc? Ja juz cos tam robie. Mysle ze za jakies 2-3 tygodnie bede mogl wam przedstawic layout strony
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
pawelsuch pisze:Maciek kiedys wspominal sam, ze chca przejac oficjalna strone. Wiec trzeba sie dowiedziec co i jak, mam nadzieje ze mnie pamiec nie myli i nie dostanie sie po uszach za to:D
Rozmawialem z Mackiem nie do konca jest przekonany przejmowaniem strony bo sa tego plusy i minusy. Niech Tomaszek cos dziala
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Temat narazie zawieszony ;] Chyba ze ktos sie zdecyduje cos dzialac i przestanie sie obrazac
PS. Byc moze jakas strona o AZS-ie bedzie ale udzial w niej czlonkow KK bedzie mizerny
PS. Byc moze jakas strona o AZS-ie bedzie ale udzial w niej czlonkow KK bedzie mizerny
-
tomaszek
Endrju pisze:Temat narazie zawieszony ;] Chyba ze ktos sie zdecyduje cos dzialac i przestanie sie obrazac![]()
Jakies aluzje?!?!
Endrju pisze:PS. Byc moze jakas strona o AZS-ie bedzie ale udzial w niej czlonkow KK bedzie mizerny
Strona jest jakbys nie wiedzial www.azspwszgorzow.pl
A chyba nie moja wina ze nie mamy serwera i domeny. Ja sie w amatorke nie bawie i na darmowych serwerach nie chce mi sie robic. Zastanawiam sie nad zlożeniem propozycji klubowi odnosnie przejecia od nich strony. Ale narazie ten pomysł we mnie dojrzewa. Jak sie zdecyduje to pojde i bede rozmawial.
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”