Wszyscy mają Amerykanki, a AZS PWSZ Sowood nie
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Rosso-Nero nie do końca zgadzam sie z tobą, owszem gra AZSu nie była najlepsza w pierwszej połowie, Mogło to byc spowodowanme tym że akademiczki przestraszyły sie rywala. Jednak juz w trzeciej kwarcie akademiczki stawiły sielniejszy opór, o czwartek kwarcie nie ma co dyskutować. Pierwsza dogrywka to walka punkt za punkt, jak równy z równym. Dopiero druga dogrywka i świetna dyspozycja przede wszystkim "Skery" zadecydowała o wyniku tego spotkania
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Jednak po trzeciej kwarcie różnica punktowa wynosiła 19 punktów. I to w trzeciej kwarcie wynosiła w pewnym momencie 22 punkty ( o ile się nie mylę). A tak wogóle to zkończmy rozmowe w tym temacie o meczu Wisły z Gorzowem, bo od tego raczej jest dział aktualności.
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
też tak myślę że to nie dział od tego ..
jednak co do tematu to wydaje mi się że amerykanki mają więcej luzu w sobie i w sposobie gry .. to nie znaczy że nasze dziewczyny są mniej utalentowane .. to nie prawda .. i prawdę mówiąc po ostatnim meczu byłem dumny (i jestem cały czas) z naszych dziewczyn za to że pokazały iż tak naprawdę w tym składzie mogą wygrać, a bynajmniej powalczyć jak równy z równym z każdą drużyną z naszej ligi .. i to bez żadnych wzmocnień zza Oceanu ..
jednak co do tematu to wydaje mi się że amerykanki mają więcej luzu w sobie i w sposobie gry .. to nie znaczy że nasze dziewczyny są mniej utalentowane .. to nie prawda .. i prawdę mówiąc po ostatnim meczu byłem dumny (i jestem cały czas) z naszych dziewczyn za to że pokazały iż tak naprawdę w tym składzie mogą wygrać, a bynajmniej powalczyć jak równy z równym z każdą drużyną z naszej ligi .. i to bez żadnych wzmocnień zza Oceanu ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”