Małgosia Babicka

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 sierpnia 2007, 22:05

Parkiet wszystko pokaze :D Nie skreslajcie tak odrazu dziewczyny :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 08 sierpnia 2007, 22:13

Endrju pisze:Parkiet wszystko pokaze :D Nie skreslajcie tak odrazu dziewczyny :D

Ależ nikt Jej nie skreśla :!: Chodzi o to, że patrząc na Gośkę z perspektywy gorzowskiego zespołu, ja po prostu nie widzę na dzień dzisiejszy w Niej wzmocnienia. Co nie znaczy, że mogę się mylić (a bardzo bym tego chciał). Osobiście zamieniłbym Gośkę na Madzię :lol:

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 09 sierpnia 2007, 09:14

jak zawsze trafiony berti masz racje mysle ze Madzia moglaby wiecej dac dla druzyny niz moim zdaniem Goska (jak kazdy moge sie myslic) :P
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

gustaw27
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gustaw27 » 09 sierpnia 2007, 23:12

zgadzam się z tobą :!:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 października 2007, 19:30

Blog: Małgorzata Babicka

2007-10-16: Przedsmak sezonu

No pięknie liga się jeszcze nie zaczęła a już krew się polała:). I na kogo padło?? Niestety na mnie:). Ale spokojnie, już dochodzę do siebie i modlę się żeby nie było śladu po tym incydencie. Bo na pewno z blizną na czole nie będzie mi do twarzy, ale jak to mówią – do wesela się zagoi:).

Myślę, że turniej z okazji 750- lecia miasta Gorzowa można uznać za udany pod względem szkoleniowym. Oczywiście nie był to szczyt naszych możliwości i szczególnie do meczu z Ukrainą zarówno my jak i trenerzy mieliśmy wiele zastrzeżeń. Faktem jest jednak, że odegrałyśmy się za przegraną w Kursku. Mecz z Dynamem potraktowałyśmy bardzo ambicjonalnie, gdyż w tej konfrontacji było już 0:3 i tym bardziej nam zależało aby zwyciężyć ten bardzo doświadczony zespół. W tym meczu widać już było lepsze zgranie, mocniejszą obronę i bardziej poukładany atak, czyli to nad czym pracowaliśmy ostatnie dwa tygodnie.

Kibice mieli przedsmak tego co zaprezentujemy podczas sezonu a my tego, jak będą nas dopingować. Jak wcześniej wspomniałam w naszym przypadku nie był to szczyt możliwości i sądzę, że o kibicach też można tak powiedzieć… Było głośno, były klubowe piosenki, ale hala nie była wypełniona do ostatniego miejsca, a właśnie na to liczymy już od początku ligi. Zatem dziękuję w imieniu swoim jak i całej drużyny za świetny doping, bo to bardzo pomaga i naprawdę dodaje skrzydeł. Do zobaczenia wkrótce!

To moze bylo z 30% naszych mozliwosci... na meczu z Poznaniem mam nadzieje ze bedzie o wiele lepiej :D (Mam nadzieje ze zdaze przyjechac ze Szczecina :D i zobaczyc pierwsze zwyciestwo :D)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 17 października 2007, 19:46

Zauwazcie ile trwalo zgranie sie z zespolem Aski Czarneckiej, a teraz ciezko wyobrazic sobie bez niej azs. Moze tak samo bedzie tym razem.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

eh

Postautor: erratu » 17 października 2007, 20:44

zaraz zaraz Aśki w to nie mieszajcie ! ona prezentuje się teraz hmm słowo marnie to jakoś zamało powiedziane
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 17 października 2007, 20:46

Jeszcze Pokaze na co ja stac :D

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 18 października 2007, 18:35

ja tam wierzę że zdobędzie kilka cennych oczek dla Naszego zespołu i przyczyni się do sukcesu jakim jest miejsce na pudle ;)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 19 października 2007, 10:20

cesare pisze:ja tam wierzę że zdobędzie kilka cennych oczek dla Naszego zespołu i przyczyni się do sukcesu jakim jest miejsce na pudle ;)

ooooooooooo!!!!!! witamy Cesare po długiej niobecosci :D

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 19 października 2007, 23:15

tomaszek pisze:
cesare pisze:ja tam wierzę że zdobędzie kilka cennych oczek dla Naszego zespołu i przyczyni się do sukcesu jakim jest miejsce na pudle ;)

ooooooooooo!!!!!! witamy Cesare po długiej niobecosci :D

heh witam witam Tomaszek :D szczerze mówiąc nie mogę doczekać się rozpoczęcia sezonu ligowego .. z Naszym AZSem :D
a Małgosi życzę dobrego wkomponowania się w zespół i udanego rozpoczęcia sezonu i de facto całego sezonu ;)
dziewczyny jesteśmy z Wami ;)

pako
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: pako » 23 października 2007, 19:32

nie wiem jak wy ale ja
po za sezonem tez jestem z nimi:P
NA GÓRZE KIBICE!!!
NA DOLE TEŻ!!!
A W SERCU AZS!!!

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 23 października 2007, 20:25

o ostatnim meczu lepiej wogule nie mówic wystarczy eval. sprawdzić :(
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

pako
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: pako » 28 października 2007, 15:12

a ja ciebie na meczach nie widze panie cezare:)
NA GÓRZE KIBICE!!!

NA DOLE TEŻ!!!

A W SERCU AZS!!!

kacz
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: kacz » 28 października 2007, 20:45

A jak Gosia radzi sobie w waszym zespole ??

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”