Izabela Piekarska
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
Re: Izabela Piekarska
I co koleś myślisz ze jesteś fajny ? ;]]]
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-Małooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
-AZS?
-Co?!
No........
Równam poziomem dyskusji do forum
Nie wnoszę nic do tematu... piszę sobie bla, bla, bla... to chyba tak jak wy co?!
...to tylko puste wersy...
Równam poziomem dyskusji do forum
Nie wnoszę nic do tematu... piszę sobie bla, bla, bla... to chyba tak jak wy co?!
tomisback pisze:No........![]()
![]()
![]()
Równam poziomem dyskusji do forum![]()
![]()
a ja mysle ze TOMASZEK chce byc znowu zbanowany...
Ja?!?! Ja próbuję tylko uświadomić Wam jak ciężkie jest czytanie pustych postów, typu: a ja myśle, a mi się wydaje, prawdopodobnie będzię, wszystkie znaki wskazują...
Tak jak Wam się bezsensownie czyta moje posty (bo taki był też zamiar). Tak innym ciężko się czyta Wasze nic nie wnoszące do dyskusji posty.
Ktoś założył temat o Izie Piekarskiej i tak naprawdę nic o niej nie napisał. Dyskusja oscyluje wokół pustych bliżej nieokreślonych stwierdzeń. A może pisząc cokolwiek o naszym nabytku sugerowalibyście sie FAKTAMI. Prowadzili dyskusję merytoryczną. A nie piep... za przeproszenie o waszych "WIDZI MI SIĘ".
Mam nadzięję że KyS posprząta w tym temacie i wyrzuci całą tą głupią dyskusję. Albo zmieni nazwę forum na "Forum dla ułomnych" i dalej będziemy pisać o "widzi mi się, wydaje mi się...".
Kto z Was pisząc opinie o Piekarskiej chociaż przytoczył jej życiorys, karierę. Wiem że wielu z Was nie ma dobrego zdania o niej. (Ja też jestem sceptyczny) Ale założę się że wielu z Was pierwszy raz w życiu widziało Izę na tegorocznych ME. Może jak jesteście tacy mądrzy to te wasze "wydaje mi sie" podeprzyjcie argumentami merytorycznymi. Bo ja mogę powiedzieć że Piekarska na ME była na poziomie Justyny. I co?! ma mi się wydawać że Justyna jest tak słaba?!
----------------------------------------
PS 1. Jak mnie Krzyś zbanujesz to i tak wrócę
Zawsze wracam
PS 2. Aniuh Tomaszka już nie ma gdybyś chciała wiedzieć... coś mylą Ci się osoby
Nie pij tyle 
Tak jak Wam się bezsensownie czyta moje posty (bo taki był też zamiar). Tak innym ciężko się czyta Wasze nic nie wnoszące do dyskusji posty.
Ktoś założył temat o Izie Piekarskiej i tak naprawdę nic o niej nie napisał. Dyskusja oscyluje wokół pustych bliżej nieokreślonych stwierdzeń. A może pisząc cokolwiek o naszym nabytku sugerowalibyście sie FAKTAMI. Prowadzili dyskusję merytoryczną. A nie piep... za przeproszenie o waszych "WIDZI MI SIĘ".
Mam nadzięję że KyS posprząta w tym temacie i wyrzuci całą tą głupią dyskusję. Albo zmieni nazwę forum na "Forum dla ułomnych" i dalej będziemy pisać o "widzi mi się, wydaje mi się...".
Kto z Was pisząc opinie o Piekarskiej chociaż przytoczył jej życiorys, karierę. Wiem że wielu z Was nie ma dobrego zdania o niej. (Ja też jestem sceptyczny) Ale założę się że wielu z Was pierwszy raz w życiu widziało Izę na tegorocznych ME. Może jak jesteście tacy mądrzy to te wasze "wydaje mi sie" podeprzyjcie argumentami merytorycznymi. Bo ja mogę powiedzieć że Piekarska na ME była na poziomie Justyny. I co?! ma mi się wydawać że Justyna jest tak słaba?!
----------------------------------------
PS 1. Jak mnie Krzyś zbanujesz to i tak wrócę
PS 2. Aniuh Tomaszka już nie ma gdybyś chciała wiedzieć... coś mylą Ci się osoby
-
koszykarz
Piekarska jest cienka jak barszcz. Wogóle nie pasuje do Gorzowa. W zeszłym roku mieliście Anosike i Taylor a teraz transfer Kruszyny - przecież to krok w tył... awansowaliście do Euroligi i chcecie tam straszyć Piekarską ???
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
koszykarz pisze:Piekarska jest cienka jak barszcz. Wogóle nie pasuje do Gorzowa. W zeszłym roku mieliście Anosike i Taylor a teraz transfer Kruszyny - przecież to krok w tył... awansowaliście do Euroligi i chcecie tam straszyć Piekarską ???
Zainteresuj się może swoim forum
PS na Toruń ta "cieńka jak barszcz" Piekarska z pewnościa wystarczy
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
A ja myśle ,że porządek powinien zrobić ktoś z tobą.Jak nie masz co pisać to nie pisz wgl bo tylko innych denerwujesz a nic konkretnego do tematu nie wnosisz.
Basket
Dawcio pisze:A ja myśle ,że porządek powinien zrobić ktoś z tobą.Jak nie masz co pisać to nie pisz wgl bo tylko innych denerwujesz a nic konkretnego do tematu nie wnosisz.
I kto to mówi
Zakładałem ten temat nie z myślą o Tobie tylko też o innych więc jeżeli coś nie pasuje to nie wypowiadaj się wgl i daj szanse innym.
Basket
tomisback pisze:Dawcio pisze:A ja myśle ,że porządek powinien zrobić ktoś z tobą.Jak nie masz co pisać to nie pisz wgl bo tylko innych denerwujesz a nic konkretnego do tematu nie wnosisz.
I kto to mówi![]()
![]()
Przeczytaj jeszcze raz swój post i pomyśl trochę. Bo kto jak kto ale Ty zajeb...cie wiele wniosłeś do tematu!!!
![]()
![]()
ej człowieku (jezeli nim jestes ??) jesli masz zamiar sie tutaj napinac to wez swoje szanowne 4 litery i sie z tąd wynies.
pzdr
Nie wiem za bardzo co mówić o Izabeli Piekarskiej. Wszystkiego dowiemy się z parkietu, myślę jednak tak jak Piter7, że raczej będzie zmienniczką Vidacić
.
CO DO KŁÓTNI:
tomisbacku czy jak tam ty się nazywasz. to ty wypisujesz jakieś głupoty nie potrzebne i przez ciebie zrobił sie offtopic w tym temacie i wszyscy się z tobą kłócą. jak masz nic nie mówić na temat, którym w tej chwili jest Izabela Piekarska to najlepiej się wyloguj i idź na inne forum bo jak na razie tutaj tylko skłócasz ze sobą kibiców AZSu!!!
CO DO KŁÓTNI:
tomisbacku czy jak tam ty się nazywasz. to ty wypisujesz jakieś głupoty nie potrzebne i przez ciebie zrobił sie offtopic w tym temacie i wszyscy się z tobą kłócą. jak masz nic nie mówić na temat, którym w tej chwili jest Izabela Piekarska to najlepiej się wyloguj i idź na inne forum bo jak na razie tutaj tylko skłócasz ze sobą kibiców AZSu!!!
Ok. Więc skoro nie macie nic ciekawego do dodania na temat Izabeli Piekarskiej to może streszczę nieco jej karierę:
Izabela Piekarska
Data urodzenia: 08.06.1985
Wzrost: 195 cm
Pozycja: center
PRZEBIEG KARIERY
- 2001-2002 SKS 12 Warszawa
- 2002-2004 SMS PZKosz Warszawa
- 2004-2008 El Paso (NCAA)
- 2008-2009 Sacramento Monarchs (WNBA)
- 2008-2009 Bnot Raanana Hasharon (Izrael)
- 2008-2009 Ceyhan Belediyespor (Turcja)
- 2009-? KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp
Mimo zaliczenia przez wiele mediów epizodu w WNBA Iza niezaliczyła żadnego meczu w lidze WNBA. Co prawda znalazła sie w składzie zgłoszonym do rozgrywek jednakże klub w ostatniej chwili z niej zrezygnował.
W sezonie 2008-2009 w barwach izraelskiego zespołu w Pucharze Fiba wystapiła 6 razy (śr. 19,3 min) zdobywając średnio 6,7 punktu. W lidze Izraelskiej zagrała 1 mecz i zdobyła w nim 6 punktów (7 zb).
W karierze Piekarskiej jest także epizod w tureckim Ceyhan Belediyespor. Jednak nigdzie nie dokopałem się do statystyk z występów w Turcji (nie chciało mi sie szukać
)
-----------------------------------------------------------------------
PS. Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe fakty na temat "Kruszyny" to Dawcio będzie zapewne wdzieczny za ich wrzucenie do tematu.
Izabela Piekarska
Data urodzenia: 08.06.1985
Wzrost: 195 cm
Pozycja: center
PRZEBIEG KARIERY
- 2001-2002 SKS 12 Warszawa
- 2002-2004 SMS PZKosz Warszawa
- 2004-2008 El Paso (NCAA)
- 2008-2009 Sacramento Monarchs (WNBA)
- 2008-2009 Bnot Raanana Hasharon (Izrael)
- 2008-2009 Ceyhan Belediyespor (Turcja)
- 2009-? KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp
Mimo zaliczenia przez wiele mediów epizodu w WNBA Iza niezaliczyła żadnego meczu w lidze WNBA. Co prawda znalazła sie w składzie zgłoszonym do rozgrywek jednakże klub w ostatniej chwili z niej zrezygnował.
W sezonie 2008-2009 w barwach izraelskiego zespołu w Pucharze Fiba wystapiła 6 razy (śr. 19,3 min) zdobywając średnio 6,7 punktu. W lidze Izraelskiej zagrała 1 mecz i zdobyła w nim 6 punktów (7 zb).
W karierze Piekarskiej jest także epizod w tureckim Ceyhan Belediyespor. Jednak nigdzie nie dokopałem się do statystyk z występów w Turcji (nie chciało mi sie szukać
-----------------------------------------------------------------------
PS. Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe fakty na temat "Kruszyny" to Dawcio będzie zapewne wdzieczny za ich wrzucenie do tematu.
Żebyś wiedział,żę bd wdzięczny w twoim kierunku robie to samo.Dziękuje i skończmy tę kłótnie bo z normalnego tematu robimy pośmiewisko
Basket
- Jestem z Gorzow
- Nowy na forum
Adix pisze:Nie wiem za bardzo co mówić o Izabeli Piekarskiej. Wszystkiego dowiemy się z parkietu, myślę jednak tak jak Piter7, że raczej będzie zmienniczką Vidacić.
A ja jeszcze raz pytam, was znawców koszykówki, na jakiej podstawie do chu.j.a wafla twierdzicie, ze Piekarska będzie zmieniać Vidacić ? A może to Vidacić, będzie zmieniać zmęczoną Piekarską, a może to Chaliburda będzie grac przez całe 40 minut! Sam nie wierze co pisze, ale daje przykład waszych teoria bez oparcie jej na konkretnych argumentach. Może, może, może, być może, a ja myślę- pisząc takie rzeczy wyargumentujcie jej odpowiednio, a nie za przeproszeniem p....licie od rzeczy! Pozdrawiam
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15!
-AZS?
-Co?!
-AZS?
-Co?!
ufff w końcu też ktoś to zauważył...
W pełni sie podpisuję pod tym. Wielu sądzi na podstawie niedawnych ME że "Kruszyna" jest słaba. A kto z Was widział Jelę w akcji? Słabych grajek nie wybierają w drafcie WNBA. A fakty jednak mówią że "Kruszyną" był zainteresowany zespół WNBA. Zgadza sie że jako główny center sprowadzona była Vidacic. I takie było założenie sztabu szkoleniowego. Tylko czy w naszym systemie gry jest coś takiego jak pierwsza, druga czy dziesiąta piątka? Bo jakby spojrzeć na statystyki lat ubiegłych to wszystkie grajki miały podobną ilość minut na parkiecie.
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”