Kibice AZS Gorzów jednoczcie się !!!!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 07 stycznia 2005, 16:22

odnosnie wpisu sceq: bardzo Pana przepraszamy, juz konczymy dyskusje o kibicowaniu, teraz wszyscy przeonosza sie na jakikolwiek temat o d...
i pisza same "madre" rzeczy.
Mimo wszystko witam serdecznie na forum i pozdrawiam.
ps sceq mozesz cos dopisac do tematu info o kibicach - oczywiscie jezeli tylko uwazasz, ze warto pisac na takim smiesznym forum.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Gość

Oj KySiu KySiu

Postautor: Gość » 07 stycznia 2005, 18:17

Co mi sie wydaje KyS ze za duzo przesiadujesz na tym forum ... oderwij sie czasem od monitora ... napij czegos chlodnego ... zrestartuj system i nie rzucaj uwag w stylu "smieszne forum" bo to na serio niepotrzebne ... Napisalem to co widze i nikogo tu nie nazywam smiesznym ... Thomas zrozumial przekaz (dla przypomnienia : PRZEJDZMY OD SLOW DO CZYNOW!!) i nie mial do mnie za ten post zalu .. dasz rade i ty ?? Mysle ze dasz i społko z ciebie koleś .. To co, mysle ze dozoo na hali ..

pozdrowieni badzcie koszykowi fani na trybunach rozklaskani !! ;)

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 07 stycznia 2005, 20:59

witam ponownie sceq :!:
nie wiem czy dam rade przyjść na mecz...wrrr...mam dyżur i nie mam pojęcia czy uda mi sie zerwać...
jesli usiąde z wami to nie obiecuje czy bede spiewał, bo przed meczem nie bede pił, a głos mam jek ten kanarek co konie dusi i pouciekacie. ale wezmę trąbkę, moze sie przyda.
pozdrawiam sceq
ps
KyS czy ty tez dołaczasz do mnie, bedzie raźniej... przestaniemy wreszcie teoretyzować jak wiekszość na forum... i pokrzyczymy i bedzie fajnie...
zapraszam wszystkich teoretyków do "głośnego sektoru".
Obrazek

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 07 stycznia 2005, 21:38

A ja jak na złości sie nie dosiąde :wink: od zawsze siedzimy w 3 na F1 F2 F3 i tam pozostaniemy bo to nasze miejsca a kiedy trzeba to sie drzemy, jak trzeba to sedziego powyzywamy :twisted: i klaszczemy cały czas wiec nei jestem teoretykiem :!:
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 07 stycznia 2005, 22:06

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:klaszczemy cały czas wiec nie jestem teoretykiem :!:

ja własciwie to tez nie jestem teoretykiem i sie wydzieram i trabie. siedze prawie na przeciwko głosnego sektoru. a teraz dałes mi do myslenia poeta... wrrr. żona napeno nie usiądzie tam z powodu klopotów ze słuchem, poprostu oszaleje tam :!: idziemy na mecz we troje i nie mam w zwyczju siadac osobno, cholera zrobiłem teraz z mordy cholewe... mam jeszcze całą noc na zastanowienie sie, ale wydaje mi sie ze zona jednak mnie przekona bym został przy niej. przepraszam i mam nadzieje ze sie nikt nie zmartwi moja nieobecnoscia w sektorze hałasu. :cry:
Obrazek

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Lajcior !!

Postautor: sceq » 08 stycznia 2005, 00:57

Hyh.. Thomas wylajtuj :D Jesli jest mozliwosc, okazja i ochota to walcie w strone bebna .. jesli nie to przeciez nic sie nie stalo .. zawsze mozecie ruszyc swoj sektor .. zauwazylem ze jesli ktos cos zainicjuje to jego sasiad tez pod wplywem emocji zacznie klaskac, cos tam krzyknie, zacznie reagowac .. To co, nadaza sie swietna okazja przed polkowicami coby ruszyc reszte sali, a dodam ze z prywatnych zrodl wiem, iz polkowice bardzo staraja sie aby ich kibole przyjechali dopingowac swoja druzyne. Nie wiem na ile to im sie uda ale kto wie jak to bedzie .. Tak siak czy owak ja z ekipa tam gdzie zawsze (o ile zdarze !!) i wy gdziekolwiek bedziecie .. My wybijamy rytm, texty a wy sie podlaczacie i jadymy z tym koksem .. Zle nie bedzie !! Thomas .. Zona ponad wszystko nie zapominajac o coreczce wiec sie nie stresuj :)

ToDoZoo !!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 08 stycznia 2005, 08:33

uffff.
dzieki za zrozumienie sceq. bede walczył z moja tutka jak cos po drugiej stronie. moze ktos dołaczy. pozdrawiam. moze podejdziesz do mnie na przerwie to sie chociaz poznamy? bo ja chyba cie nie poznam. pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
adriano9
Żak

Postautor: adriano9 » 08 stycznia 2005, 12:14

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:A ja jak na złości sie nie dosiąde :wink: od zawsze siedzimy w 3 na F1 F2 F3 i tam pozostaniemy bo to nasze miejsca a kiedy trzeba to sie drzemy, jak trzeba to sedziego powyzywamy :twisted: i klaszczemy cały czas wiec nei jestem teoretykiem :!:

święta racja sektor f miejsca 1,2,3 = szlachta

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 08 stycznia 2005, 20:38

W tym co napisze nie chce nikogo urazic. Nie chodzi o to, zeby pojsc na mecz i usiasc w kk. Chodzi o to, zeby ludzie przyszli na mecz i dopingowali zawodniczki z calych sil, a kk jest oczywiscie inicjatorem kazdej przyspieki, badz wystukiwanego rytmu, przynajmniej ja tak to widze. Pozdrawiam wszystkich: tych walcych w bebny, klaszcacych, tupiacych, gwizdajacych, buczacych, trabiacych i podksakujacych wyzej od thomasa 8) - znajdzie sie ktos :D. Wazne, zeby robic to bo tak sie czuje, a nie bo kolega obok klaszce i siara tak dretwo siedziec - chociaz to tez moze byc oczywiscie powod do dopingu :wink:
Podczas prezentacji mozna by zrobic tak motyw, ze spiker czyta tylko imie zawodniczki, a kibice krzycza nazwisko, moze to by obudzilo dziewczyny juz w pierwszej kwarcie :wink: .
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 08 stycznia 2005, 20:59

kyS pisze:(...)
Podczas prezentacji mozna by zrobic tak motyw, ze spiker czyta tylko imie zawodniczki, a kibice krzycza nazwisko, moze to by obudzilo dziewczyny juz w pierwszej kwarcie :wink: .

Możecie, możecie... my to robimy od 1996 roku i całkiem zgrabnie wychodzi :D
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 08 stycznia 2005, 21:04

Seba pisze:Możecie, możecie... my to robimy od 1996 roku i całkiem zgrabnie wychodzi :D

Korzystamy z dorobku najlepszych :wink:
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 08 stycznia 2005, 21:13

Jeśli mogę coś doradzić, to do każdego krzyczanego nazwiska dodałbym jeszcze rzucaną wraz z tym garść confetti przez kibiców - fajnie się uzupełnia ;) Gratuluję dzisiejszego zwycięstwa! Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 08 stycznia 2005, 21:53

Hmm moje spostrzeżenia sa nastepujące-wywalcie te durne trąbki, i deseczki do klaskania. Po drugie wybierzcie osobę która tym dopingiem własciwie pokieruje, żywioł jest moze i fajny ale ... przydałoby sie jakies dowodzenie. No i moze trochę barwniejszy repertuar?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
adriano9
Żak

Postautor: adriano9 » 09 stycznia 2005, 17:57

Mikey pisze:Hmm moje spostrzeżenia sa nastepujące-wywalcie te durne trąbki, i deseczki do klaskania. Po drugie wybierzcie osobę która tym dopingiem własciwie pokieruje, żywioł jest moze i fajny ale ... przydałoby sie jakies dowodzenie. No i moze trochę barwniejszy repertuar?

uważam że masz rację precz z trabkami a naprawdę trzebaby kilka przyspiewqek zamieścicc w tym akpowniku ludzie by się nauczyli i będzie śpiew a niedługio zjedzie do nas tv trzeba by zrobic hałas pozdrawiam

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

co racja to racja

Postautor: sceq » 10 stycznia 2005, 00:59

Powiem wam ze cholernie ciezko pociagnac cala sale samemu.. Nie mam talentu do przyspiewek i takich tam farmazonow.. robimy tyle ile mozemy i liczymy na pomoc w kreowaniu klimatu na trybunach.. osobiscie uwazam ze ostatni meczy na trybunach rozegral sie tak jak powinno byc dopiero w 4 kwarcie.. ludzikow ruszyly emocje, puscily nerwy i cala sala zatrybila tak jak powinno to wygladac.. druga sprawa jest taka ze dopiero co zaczynamy wiec nie ma co oczekiwac ze od pierwszego sezonu bedziemy mieli spiewnik i cala otoczke z tym zwiazana.. Inne kluby maja tradycje, doswiadczenie i jestem przekonany ze u nas tez tak bedzie.. co do trabek to nie sa one kretynskie, moim zdaniem sa calkiem klawe tylko trzeba umiec je wykorzystac.. traby sa do zagluszania przecinych kibicow i przeszkadzania w osobistych a nie dopingowaniu swojakow bo to zaglusza cokolwiek chcemy zaspiewac ( nie duzo tego co :D ) albo krzyczec ( troche wiecej ale nadal za malo :( ).. Czekam na wszelkie pomysly, propozycje, cokolwiek wam przyjdzie do glowy, wrzucajcie na forum .. telewizornia juz w niedziele, kibice z polkowic nie spia, trzeba pokazac niezle widowisko w naszym miescie !!

Pozdrowieni wszyscy !!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”