Przyśpiewki

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 07 lutego 2007, 01:22

MARAS pisze:
BartekO pisze:Za Lechem przemierzamy cały świat,
wiele sezonów, kilkadziesiąt lat
Jesteśmy zawsze tam!
Potęga nasza trwa!
Kolejorz nigdy nie będziesz sam

Dalej uważacie, że skopiowałem to z podforum Jeleniej Góry?

No to jest najnowsze dzielo kibiców Lecha i myśle że niepasuje jej przerabienie do klubów które mają znacznie krótszą historie.
Z tego co sie orientuje Kolejorz pierwszy raz zaśpiewal tą pieśń na wyjeździe w Wodzisławiu Śląskim!

To taka mała dygresyjka odbiegająca od tematu :P

a w Szczecinie kibice Kolejorza śpiewali ją przez cały mecz .. myślę, że ta piosenka zbytnio do koszykówki nie pasuje

my musimy wymyśleć coś swojego tylko najpierw jakis podkład trzeba mieć i będziemy działać 8)
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 07 lutego 2007, 10:04

tadeo86 pisze:juz naprawde nie macie sie o co kłócic...dziecinada na maxa...najwazniejsze zeby nasz jakas przyspiewka byla charakterystyczna tylko dla nas i zebysmy dzieki niej byli rozpoznawani...melodie ok mysle ze mozna troche wykorzystac ale slowa to musi byc nasza inwencja...sam sie w to nie mieszam bo niestety Bozia nie obdazyla mnie darem tworzenia a szkoda al nic licze na pomysly innych

Nie denerwuj sie Kamil, niektórzy maja mniej zajęc niz ty i sie nudzą w domu :P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 07 lutego 2007, 10:05

ja sie nie denerwuje tylko zamiast tracic czas na gadki typu kto od kogo i co skopiowal lepiej zajmijmy sie soba i zacznijmy dzialac

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 07 lutego 2007, 10:55

Tadziu masz juz zaliczone wszystko, to wez sie doroboty zamiast siedziec i zbijac baki :P WYMYSL COS :!: w koncu humanista jestes :P

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 07 lutego 2007, 12:59

czy zaliczone to sie dzisiaj okaze...ale mam nadzieje z tak i moze zrobie jakas burze mozgow i cos sie wymysli...poszperam tez troche po ncie za melodia...a noz cos wynajde

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 lutego 2007, 13:13

Nie to żebym kogokolwiek zniechecal ale proces przyswojenia nowej pieśni, przynajmniej na piłce nożnej a tam wiadomo wszystko sie rodzi, trwa zawsze kilka tygodni jesli nie miesięcy. Po pierwsze nie ma mowy zeby ktos nie znał tekstu, żeby to wyglądalo po ludzku to z 50 osób ( na koszu) czy ok 500 (na piłce) musi miec to wyryte na blache, potem dochodzi zgranie, podchwycenie melodii no i nakręcenie takiej korby wsród ludzi zeby nie trzeba ich bylo zachecac. Osoby nakręcające korbę musza stosowac maksymalny terror wsród śpiewajacych, ludzie maja tendecje taką że jak ktoś spiewa to ja moge cicho albo wogóle, kazdy musi nakręcac kazdego, a jak nie spiewa to wywalac z młyna, niech siedzi z dziadostwem. I ćwiczyc non stop, całe 40 minut meczu aż sie wpadnie w trans, glos traci się zazyczaj po 5 minutach ostrej jazdy ( kto uważa ze to niezdrowe niech nie zaczyna sie bawic w spiewanie) ale potem to już przestaje przeszkadzać struny glosowe cos tam zawsze wyciągną. Pamietam ze dopóki na Ełksie nie wprowadzono terroru to śpiewanie wyglądało ...srednio, każdy cos tam sobie bąkal pod nosem, a teraz sa ludzie odpowiedzialni za "porzadek" i jest rewelacyjnie. :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 07 lutego 2007, 14:38

Napewno nic z tego nie bedzie na tym meczu(szkoda), ale od czegos trzeba zaczac, wiec nic nam nie pozostaje jak walczyc :D
Mam nadzieje ze naszych planow nikt nie zepsuje, wtajemniczeni pewnie wiedza co mam na mysli :P

ECIU
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ECIU » 19 lutego 2007, 13:15

cesare pisze:tańczymy labadę najbardziej lubię :D

to powinno sie tanczyc co kazda kwarte podczas przerwy ;p
szkoła jest jak komisariat, oni cię wypytują a ty nic nie wiesz :P

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 19 lutego 2007, 13:41

heh niom jednak u nas warunki nie są zbyt dogodne bo jak byśmy zaczęli skakać w młynie to istnieje prawdopodobieństwo zawalenia się całej konstrukcji 8) :lol:
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

ECIU
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ECIU » 19 lutego 2007, 13:50

cesare pisze:heh niom jednak u nas warunki nie są zbyt dogodne bo jak byśmy zaczęli skakać w młynie to istnieje prawdopodobieństwo zawalenia się całej konstrukcji 8) :lol:

przerwa wlasnie jest wiec mozna wyjsc metr przed trybunke ;)

"I ćwiczyc non stop, całe 40 minut meczu aż sie wpadnie w trans, glos traci się zazyczaj po 5 minutach ostrej jazdy "

ja nie jestem z KK - ale na meczu z polkowicami wydobylem z nich wlasnie tego bakcyla ;) abyyy caaaaly czaaaaas halasowali ;)
i mysle ze jak teraz jak zawsze spokojnie bede siedziec na przeciwko :) pod koszem to bede widzial rozwydrzonych :P kibicow - a jak nie to do torunia znow pojedziemy ale dodatkowo z trabami itc :P " na maly piknik" :P [/list][/list][/quote]

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 19 lutego 2007, 15:22

Eciu z trabkami przestan:P no way!!

ECIU
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ECIU » 19 lutego 2007, 17:08

pawelsuch pisze:Eciu z trabkami przestan:P no way!!

podczas rzutów osobistych przeciwnika :P potrafi wkufiać :D a murzyńskich trebaczy zawsze bys znalazl :P

ok ok ok :P juz nic nie mowie bo beda zjebki :P

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 19 lutego 2007, 19:45

nie no trabki to najgorsza rzecz jaka moze byc juz wle bebny te lapki ale nie trabki co to polowanie na losie :D?
Stilon

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 19 lutego 2007, 20:21

cesare pisze:heh niom jednak u nas warunki nie są zbyt dogodne bo jak byśmy zaczęli skakać w młynie to istnieje prawdopodobieństwo zawalenia się całej konstrukcji 8) :lol:

Cesare - nie do konca jest jak mówisz. Konstrukcje na waszej hali są stosunkowo "młode" - dla zachecenia moge powiedzieć, że my skakaliśmy po dość starych krzesełkach/ławkach w Jeleniej Górze (a swoje ważymy :lol: ) i dały one rade ;-) 8) - więc nie zniechęcajcie się :!: tylko powodzenia ;-)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 19 lutego 2007, 20:23

Kuba nie da rady. Sprawdzaliśmy, płyta na której stalismy nie wytrzymałaby :P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”