Play off: AZS PWSZ Gorzow - AZS Poznan
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
panowie nie będę mógł siedzieć z Wami na meczu z Poznaniem (sobotnim) z przyczyn osobistych .. na hali będę ale w innym miejscu .. jednak Kubę (Cholinex) juz o tym poinformowałem i to on wraz z Zienią poprowadzą doping .. Kuba wie co i jak śpiewać .. będę Was mocno dopingować z innego miejsca na hali .. Kuba ćwicz przyśpiewki !
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gofer powiadam ci... ze jezeli bedzie taka potrzeba to znajdzie sie miejsce dla kazdego kto nie bedzie sie bal zedrzec gardla.
Piknikow w naszym sektorze na jutrzejszym meczu nie bedzie
Piknikow w naszym sektorze na jutrzejszym meczu nie bedzie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
gofer13
-
kasiunia89
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Lopser
Kontuzja Oli Karpińskiej nie jest bardzo powazna ktora doznała w meczu z Lotosem wiec zobaczymy nasza koszykarke dzisiaj na meczu w fazie play off dziewczyny trzymamy kciuki i pamietajcie calyczs bedziemy zwami nei wazne jaki bedzie wynik meczu

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”