przegralismy z cukierkami

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

LoKKuS
Nowy na forum

:-/

Postautor: LoKKuS » 14 lutego 2005, 13:07

Poziom forum kula sie po dnie:-/ Niestety, debilne tematy bo co Cie obchodzi jeden z drugim ktora z dziewczyn ma faceta?? Porazka, zenada, denny mezalians. Zacznijcie rozliczac je za wyniki sportowe a nie za zycie prywatne-te niech sobie mają. I prosba do moderatorów : zwracajcie uwage na chamskie posty, wiem ze niektore zawodniczki czytaja to forum i jak to wyglada?? Najpierw grupa zagorzałych kibiców na trybunach a za plecami kombinowanie jak by tu ktorejs noz wbic.

PoZdRoFFa :->

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: :-/

Postautor: thomas72 » 14 lutego 2005, 17:32

LoKKuS pisze:Poziom forum kula sie po dnie:-/ Niestety, debilne tematy bo co Cie obchodzi jeden z drugim ktora z dziewczyn ma faceta?? Porazka, zenada, denny mezalians. Zacznijcie rozliczac je za wyniki sportowe a nie za zycie prywatne-te niech sobie mają. I prosba do moderatorów : zwracajcie uwage na chamskie posty, wiem ze niektore zawodniczki czytaja to forum i jak to wyglada?? Najpierw grupa zagorzałych kibiców na trybunach a za plecami kombinowanie jak by tu ktorejs noz wbic.

no prosze następny klient na moderatora i trenera... co do chamskich postów to sa wywalane w miarę mozliwości... ale jak zawsze, znajda sie niezadowoleni goście... nie moza wszystkim dogodzic... jedni mówia by wywalac, drudzy ze cenzure uskuteczniamy... wrrrr
co do noża w plecy to mozesz podac jakis przykład????
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2005, 18:49 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 14 lutego 2005, 18:30

LoKKuS pisze:Poziom forum kula sie po dnie:-/ Niestety, debilne tematy bo co Cie obchodzi jeden z drugim ktora z dziewczyn ma faceta?? Porazka, zenada, denny mezalians. Zacznijcie rozliczac je za wyniki sportowe a nie za zycie prywatne-te niech sobie mają. I prosba do moderatorów : zwracajcie uwage na chamskie posty, wiem ze niektore zawodniczki czytaja to forum i jak to wyglada?? Najpierw grupa zagorzałych kibiców na trybunach a za plecami kombinowanie jak by tu ktorejs noz wbic.

MOD:A ja Cie czlowieku w ktoryms poscie bronilem - to przyklad tego, ze moderator tez sie myli :wink: . Nie wiem czy jeszcze tego nei zauwazyles, ale poziom tego forum ksztaltuja jego uzytkownicy :!: Taki wpis jak twoj dokladnie oddaje to co sie dzieje na forum, kazdy ma pretensje do kazdego, a zeby naspisac cos rozsadnego o grze to juz nikt nie ma sily. A ty co?! niby twoj post to nie jest dno? Myslisz, ze jak napiszesz cos tak "madrego", to to cos zmieni. Powtorze sie: z zalami to do kosciola.
NIE pozdroofa
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 14 lutego 2005, 18:59

heh, dobre :lol:

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 15 lutego 2005, 10:09

kyS pisze:

MOD:A ja Cie czlowieku w ktoryms poscie bronilem - to przyklad tego, ze moderator tez sie myli :wink: . Nie wiem czy jeszcze tego nei zauwazyles, ale poziom tego forum ksztaltuja jego uzytkownicy :!: Taki wpis jak twoj dokladnie oddaje to co sie dzieje na forum, kazdy ma pretensje do kazdego, a zeby naspisac cos rozsadnego o grze to juz nikt nie ma sily. A ty co?! niby twoj post to nie jest dno? Myslisz, ze jak napiszesz cos tak "madrego", to to cos zmieni. Powtorze sie: z zalami to do kosciola.
NIE pozdroofa

Kyśiu absolutnie masz racje

W sumie post przypominajacy robcia
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”