Klub Kibica

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 26 stycznia 2007, 21:08

Mam nadzieje ze mecz z Cukierkami bedzie proba generalna (doping) przed meczem z Wisla bo na tym meczu trzeba dac Czadu:D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 26 stycznia 2007, 21:10

Bedzie ale raczej skromna próba, a co tez chcesz do KK dołaczyć??
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 27 stycznia 2007, 22:07

Po dzisiejszym meczu stwierdzam ze w tym miescie nie da sie zrobić niczego na koszu. Ja chyba straciłem już zapał, aby o cos walczyć.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 stycznia 2007, 22:22

No no co to byl za mecz... widac bylo odrazu popare dopingu jak z Pawłem (CEZARE) zdzieralismy sobie gardlo... mecz pechowo sie zakonczyl jednak ostatnie 4 minuty to prawdziwy popis.. nie tylko kibicow z KK ale calej widowni :)
Elen napisz do mnie na GG 3868861 (co do twojego pytania "czy chcem dolaczyc do KK" to odpowiadam ze bylem z Pawłem i walilismy w bebenek maly <lol2>
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 27 stycznia 2007, 22:27

Było dobrze :) Najlepiej gdy cała sala krzyczała: AZS, AZS, AZS :D
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 27 stycznia 2007, 22:37

Było dobrze?? To ja chyba na innym meczu byłem! Rozumiem ze byłem chory, ale doping był tragiczny
Obrazek

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 27 stycznia 2007, 22:38

Nie mówie o dopingu KK tylko o atmosferze na hali, bo w pewnym momencie wszyscy krzyczeli :) Albo te gwizdy... mi się podobało.
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 27 stycznia 2007, 22:42

Tak! realia gorzowskich kibiców: cały mecz siedze na dupie, a jak już jest na prawde na styku, to może troche pokrzycze. Żałość, szkoda słow
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 stycznia 2007, 22:43

No szkoda wyniku .. ale wierze ze 3 miejsce na koniec rundy zasadniczej jest realne.. i ze powalczymy o medale:) a co do dopingu faktycznie przydalo by sie jeszcze z 10-20 chlopa to by byla jazda...

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 27 stycznia 2007, 22:44

Widziałem, że ktoś z KK próbował ruszyć tych "z góry" ale oczywiście starsze baby to olały... Jeśli naprawde coś ma się zmienić to zmiana sektora będzie konieczna...
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 27 stycznia 2007, 23:17

dobra panowie nie ma co się czarować walmy kawe na ławe .. a więc .. elen nie uważam, że doping był tragiczny (tak jak napisałeś) tragiczny to był na ostatnich meczach ..
z kolegą chcemy poprawić sytuacje naszego dopingu na naszych meczach i dzisiaj dołączyliśmy do was ..
wydaje mi się, że nie było źle .. w pewnym momencie cała sala śpiewała z nami co miało miejsce .. ? .. już nie pamiętam kiedy
prawdę mówiąc miejsce w kk powinni mieć ci co chcą dopingować naszą drużynę !!
kolo co siedział koło mnie (jeden w okularach i jego ziom) to nie wiem po co na mecz przyszli .. chyba pooglądać .. a na to są inne sektory ..
druga sprawa .. ludzie siedzący z tyłu .. jak krzyczę do nich "wszyscy wstają i śpiewają" to nie chcę słyszeć słów typu: "siadaj zasłaniasz mi" .. to co oni wogóle robią w kk ?? niech mecz oglądaja na innym sektorze !! skoro ten ma być dla nas ..
po trzecie fakt przyda nam się kilka gardeł i dlatego w tym miejscy ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH DOPINGOWANIEM DO NASZEGO SEKTORA !!
po czwarte ludzie nie znają piosenek .. śpiewamy ciągle to samo dlatego przed meczem z Wisłą zróbmy śpiewnik dla naszego sektora .. urozmaićmy nasz doping !!
i pamiętajcie WIDZIAŁEM REAKCJE DZIEWCZYN NA NASZ DOPING W 4 KWARCIE .. BYŁY UŚMIECHY NA ICH TWARZACH .. ZAWODNICZKI SIEDZĄCE NA ŁAWCE SAME ŚPIEWAŁY I DOPINGOWAŁY .. A PO MECZU PODZIĘKOWAŁY NAM BRAWAMI .. NIECH TAKA SYTUACJA MA MIEJSCE CO MECZ .. DAJMY Z SIEBIE WSZYSTKO DLA NASZEGO KLUBU !!

i ZRÓBMY WIĘCEJ DLA NASZEGO KLUBU .. ja się przyłączyłem do kk nie po to by na mecze chodzić za darmo .. na hali jestem 1.5 godz. wcześniej i zawsze płace za bilet i będe płacić .. ale .. przyłaczyłem się po to .. bo sam (jako zawodnik) wiem jak doping pomaga w wygraniu meczu ..

kto NA PRAWDE CHCE COŚ ZROBIĆ Z KK NIECH PISZE DO MNIE NA GG 1259477 LUB NA KOM 600819415

ps. za tydzień jadę do Gdynii kto jedzie niech da znać

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 27 stycznia 2007, 23:28

Widziałem, ja chciałeś ruszyć towarzystwo "z góry" :) Trzeba zmienić sektor i tyle, bo co robią te 3 kobiety w 3 rzędzie od dołu? :shock: Pozatym ludzie nie chcą dołączać do KK bo trzeba przyjść do Elena, zapisać się itd. - nie lepiej najpierw żeby te osoby usiadły razem a gdy już się troche uswoją to dopiero je zapisać?

Mam jeszcze pytanie: dlaczego w pewnym momencie Elen i ten chłopak w okularach zmienili sektor i ich miejsce zajał ten łysy facet?
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 stycznia 2007, 23:52

CEZARE dobrze ze napisales cala prawde ... ja rownie darlem sie do gory "krzyczec to nie piknik" Jednak duzo osob to tak traktuje... tak naprawde to moze p Wiesiek cos tam probowal dzialac.. i 2 babki swoimi piskliwymi glosami... ale 3 rzad i wyrzej to juz SZOPKE ODPIER#@$#L
Mysle ze trzeba sie bedzie spotkac przed meczem z Wisla i omowic pewne sprawy. Apropo Elen kiedy bedzie to Klubu Kibica spotkanie z Koszykarkami. ?

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 27 stycznia 2007, 23:53

ehh mam pomysł .. na to aby poprawić sytuacje .. zmieńmy sektor .. albo zarezerwujmy w dotychczasowym miejsca tylko dla kk .. niech osoby spoza klubu nie miały tam miejsca ..

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 28 stycznia 2007, 00:45

http://www.gorzow24.pl/?sekcja,1,news,7262 - po lewej stronie jest link do pomeczowej wypowiedzi Agnieszki Szott. Ona mowi, że mamy najlepszych kibiców tak więc... :lol:
AZS PWSZ GORZÓW WLKP

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”