Spotkanie z koszykarkami!
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: wsumie
erratu pisze:mozna by to niezle nakrecić ak przed samym rozjazdem mecz dla fanów myślę że zarząd by na to poszedł byli bysmy chyba pierwszym klubem ktory by cos takiego dla swoich kibiców zrobił .Raczej krzywdy wielkiej im nie zrobimy ,a zawsze to atrakcja
Na pewno nie pierwszym
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
Ja Poprostu mysle realne:P ale dobra juz nie wazne:)
tomaszek pisze:cholinex pisze:pomazyc mozna ale raczej i tak nic z tego nie wyjdzie:(
No jak bedziemy działac z takim nastawieniem jak ty to pewnie nic nie bedzie!!! Moze zamiast gadania wziął bys sie do roboty i zacząl naprawde dzialac!!! A nie tylko slysze: ja to, ja tamto, to nie wyjdzie itp, itd...
Kolego zaczni działac.
Co do meczu z koszykarkami to jest pomysl. Niedlugo zamierzamy sie spotkac w gronie KK i przedyskutowac to. jesli jednomyslnie wszyscy beda chcieli taki mecz to wybierzemy sie do klubu i bedziemy rozmawiac. I wcale nie bylbym taki pewien tego czy nie dojdz ie do tego meczu.
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum
Jezeli taki mecz mialby sie odbyc to jak dla mnie nalezaloby cos zrobic ze skladem kibicow zeby to nie byla jakas zbieranina tylko spotkac sie np na boisku kolo hali i pograc zeby bylo wiadomo kogo na ile stac itd...wiem ze to mialoby byc w formie zabawy ale zeby to nie byla jakas straszna zenada z naszej strony...kazdy chetny poprostu przyszedlby na taki "trening" i wszystko byloby super elegancko a nie taka lapanka 
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
mawi pisze:Chciałem wszystkich zainteresowanych poinformować - spotkanie prawdopodobnie w formie festynu z meczem z nami jest już planowane. Termin jest jeszcze nieznany - sobota albo niedziela na pewno !!!
Wpisujcie ciekawe pomysły - może uda się je zrealizować.
A skat takie newsy masz?
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:mawi pisze:Chciałem wszystkich zainteresowanych poinformować - spotkanie prawdopodobnie w formie festynu z meczem z nami jest już planowane. Termin jest jeszcze nieznany - sobota albo niedziela na pewno !!!
Wpisujcie ciekawe pomysły - może uda się je zrealizować.
A skat takie newsy masz?
Endrju brat naszego trenejro zawsze ma najswiezsze informacje...
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”