Akcja rozśpiewana hala

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 11 lutego 2007, 00:13

No to mysle ze sie udalo cos zdzialac gardlo boli do tej pory i mysle ze jeszcze poboli :P Nie mozna ukrywac ze ekipa ktora do nas dzisaij dolaczyla duzo pomogla honory dla was :) oby nadal szlo do przodu, a bedzie dobrze :D

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 11 lutego 2007, 00:15

Aha i jeszcze jedno ale dalismy z tymi "drukarzami" male nieporozumienie :lol:

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 11 lutego 2007, 10:00

Ja rezygnuje z kibicowania w Klubie Kibica. Niestety miałem inne wyobrażnie o koszykówce kobiet i o "kibicowania"
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 11 lutego 2007, 20:59

wszystkie trudy naszej akcji przez jeden głupi i nierozważny wyczyn poszły na marne ..
co do meczu niby był postęp ale w krzyczeniu .. cel akcji a więc "rozśpiewana hala" nie udał się .. znowu tylko w decydujących dla meczu chwilach ludzie podrywali się i zaczynali dopingować ..
do tego dochodzi monotonność naszego repertuaru .. to co mieliśmy ćwiczyć nie zostało ani razu poprawnie wykonane ..
elen myślę, że dobrze będzie jak wrócimy do starego systemu i dalej będziemy dopingować jak kiedyś w przeciwnym razie też rezygnuje z kibicowania w kk ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 11 lutego 2007, 21:06

Ja rowniez nie jestem zadowolony z dopingu... i albo cos sie zmieni... albo rozwniez rezygnuje...
Albo biore maly beben i ide na druga strone hali cos tam stworzyc zeby kibicowac na 2 strony.. a nie tylko w koncowkach...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 12 lutego 2007, 23:48

Zapraszamy wszystkich kibiców AZS PWSZ do przychodzenia na mecze naszego klubu w koszulkach KK lub innych - byle granatowych / niebieskich. Niech trybuny hali przy ulicy Chopina staną się wielką "żywą" flagą w barwach naszego klubu. Niech każdy kibic dołoży cegiełkę do stworzenia niezapomnianej atmosfery na meczach AZS-u!
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 lutego 2007, 10:41

Ja dołożyłbym że mogą być też białe. Przecież też w barwach klubowych
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 lutego 2007, 11:02

Tylko trzeba zwrocic uwage na to ze to forum odwiedza bardzo malo kibicow. Wiec czy znow musi byc o tym informacja w kapowniku ?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 lutego 2007, 11:03

Odrazu pisze zeby nie bylo zadnych niedomowien (Bardzo malo kibicow Azs-u chodzacych na mecze 8)

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 lutego 2007, 11:06

Ja znów cos umieszcze w kapowniku
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 13 lutego 2007, 11:14

Poniewaz nowych koszulek troche zostalo, to mozna by moze bylo zrobic akcje sprzedazy ich przed meczem w cenie 20zl +bilet na mecz za Free? Mysle ze duzo osob by skorzystalo z takiej propozycji. I Hala by ladniej wygladala... Tylko to juz chyba teraz zalezy od "Gory"

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 13 lutego 2007, 11:19

też myślę że to jest dobry pomysł .. koszulki za 35 zł raczej w małym nakładzie się sprzedadzą ..
kiedyś w Szczecinie była akcja, że firma Lotto produkująca repliki koszulek Pogoni (de facto produkują oni koszulki Pogoni) zrobiła akcje obniżek cen właśnie w celu zakupienia ich nie tylko przez członków tamtejszego Ultrasa ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 13 lutego 2007, 11:28

No to już wybitnie nie zależy od nas. Ale pomysł można przekazać co z tego wyjdzie?? Nie wiem
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 15 lutego 2007, 21:14

Co do akcji "rozspiewana hala" to dobrze bedzie jak pare utworow przeczwiczymy jadac autokarem :D zeby w Polkowicach nie dac plamy :D Bo na cala Polske to bedzie szlo 8)

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 16 lutego 2007, 12:35

obowiazkowo trzeba troszke rozruszac autobusik zeby bylo wesolo a nie jakas stypa jakby ktos umarl, jedziemy na wyjazd i trezba sie bawic...my jako "mlodsi" czlonkowie KK musimy rozbujac machine

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”