Akcja rozśpiewana hala

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 16 lutego 2007, 13:48

tadeo86 pisze:obowiazkowo trzeba troszke rozruszac autobusik zeby bylo wesolo a nie jakas stypa jakby ktos umarl, jedziemy na wyjazd i trezba sie bawic...my jako "mlodsi" czlonkowie KK musimy rozbujac machine

Tadeo damy radę :D
ja mam nadzieję że wszystkie śpiewy, które będziemy ćwiczyć dobrze wypadną na meczu i będziemy mogli je powoli wdrażać w życie na meczach u siebie 8) :lol:

AZS!
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 16 lutego 2007, 14:53

A tam pospiewamy jak... hehe bedzie dobrze :D:P

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 20 lutego 2007, 00:14

w Polkowicach było dobrze
pokazaliśmy że potrafimy się bawić i dopingować
w końcu nie nadaremno na jednej stacji śpiewałem :

To my to my
kibice AZS-u
niech patrzy cała Polska
jak my bawimy się !
nasz klub nasz klub
najlepszy w Polsce będzie
ja wierzę bardzo mocno
że mistrzem będzie On :D

i fakt widziała cała Polska :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 20 lutego 2007, 00:39

Co do akcji rozspiewana hala... to w autobusie bylo widac jakie kazdy mial zaangazowanie... Tak naprawde to tylko Ja Cezare Tadeo i Gruby <Szacuneczek ZIOMY <browar>>cos tam probowalismy spiewac.. reszta nieraz sie wlaczala albo wogule olewala.
Ale naszczescie na meczu nikt nie szczedzil gardla wiec oceniam akcja Polkowice 10/10
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 20 lutego 2007, 00:44

też dziękuję wszystkim za doping na meczu

i bierzemy się za siebie bo to ostatki sezonu i musimy pokazać się jeszcze nie raz z dobrej strony :D
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Awatar użytkownika
cesare
Żak

KIBICOWANIE

Postautor: cesare » 01 marca 2007, 16:33

ok panowie i panie zaczynamy nadawanie :D

a więc wizja moja naszego kibicowania wygląda następująco :D

1. kibice z KK wszyscy stoimy w czasie meczu i nie przejmujemy się osobami, z tyłu bowiem one również będą stały :D chodzi o to że chcący pokibicować będą w "jednej kupie" a nie rozproszeni po całym sektorze .. dlatego pomysł na sektor jest taki:
*zostajemy tam gdzie dotychczas tylko stajemy na samej górze .. wcześniej rezerwujemy 5-6 rzędów ...
*szukamy nowego sektora
-pierwszą ławkę rezerwujemy dla członków KK, którzy chcą kibicować ale nie mogą stać ze względu na problemy zdrowotne .. i dla bębniarzy
2. nie wprowadzamy nowych piosenek .. inni mogą nam zarzucać że mamy mały repertuar ale nam wystarczy .. ważne żeby wszyscy je znali :D AZS AZS wymiata :d
3. na mecze musimy przychodzić wcześniej aby nie było sytuacji że ktoś nie związany z KK zajął miejsce a wyprosić takiego klienta nie może nawet ochrona :D
4. dopingujemy cały mecz .. nie żałujemy gardeł w końcu kibicujemy dla dziewczyn a "przy dobrych wiatrach" w 4 kwarcie znów przyłaczy się do nas cała hala :D ("AZS AZS" czy też "W górę serca" jak krzyczy cała hala to coś wspaniałego)

napiszcie co Wy o tym sądzicie .. bowiem żeby cokolwiek nowego wprowadzać musimy zacząć od samych siebie :D

dyskusja rozwija .. wspólnie wybierzemy propozycje i powoli będziemy wdrążać je w życie 8)
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Frist
Nowy na forum

Postautor: Frist » 01 marca 2007, 17:11

Ochrona moze ale jak macie wyznaczony tylko dla Was sektor a jak nie to kazdy moze siedziec gdzie chce wiec idzcie do klubu i zalatwcie sobie sektor i bedzie po klopocie
Stilon

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 01 marca 2007, 17:55

cesrae no i nareszci dochodzimy do kompromisu...jak najbardziej zgadzam sie z Twoimi zalozeniami a co do zmiany sektora to dla mni wchodzi w rachub tylko jedno czyli przenosiny maxymalnie w prawo pod sciane w sektorze w torym jestesmy aktualnie...to moja taka propozycja i prosze innych czlonkow KK i nie tylko o "kluturalna" dyskusje na ten temat

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 01 marca 2007, 19:20

Mi to pasi:D ale zeby miec ten sektor trzeba zaczac od tego ze musi byc nas odpowiednia liczba osob(mysle ze jakos uzbieramy) bo po co rezerwowac cala trybune skoro jej nie zajmiemy przychodzenie wczesniej przed meczem i zajmowanie miejsca to dabry pomysl ktory juz z radkiem na meczu z wisla zastosowalismy coprawda niektorzy sie zdziwili ze nie maja "swoich" miejsc ale maja pecha to nie miejsce dla piknikowcow :P pozdrawiam

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 01 marca 2007, 20:36

W meczu z Polfa brakowalo miejsc dla nas:/ Paru znajomych (ok 8-12osob) przyszlo by z przeciwnej strony na nasz sektor jednak gdy zobaczyli brak miejsc zrezygnowali z pomocy nam w dopingu...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 01 marca 2007, 21:54

Słuchajcie wszystko ładnie pieknie. Mówicie tu o wznisłych rzeczach, ale kto przyjdzie długo przed meczem na hale, zaledwie 5 moze 7 osób. Reszta przyjdzie jak zwykle. W miedzyczasie pojawia sie ludzie postronni którzy tu i uwdzie sie wbiją. Endrju z całym szacunkim, to niech te osoby przyjda a nie wiele sie o nich mówi. Nie mozemy czekać do rozpoczecia meczu az oni sie zdecydują.
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 02 marca 2007, 09:20

No wlasnie :) co prawda to prawda przed czasem zeby zajac miejsca przyszedlem tylko ja i radek

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 02 marca 2007, 16:03

Radek ale ja nie widzę problemu z rezerwacją 5-6 rzędów .. + 1 rezerwowy .. nawet jakby nikt od nas nie przyszedł to i tak 5 min przed meczem znaleźli by się amatorzy na te miejsca więc nie widzę problemów w rezerwacji tychże miejsc .. ja jestem zawsze 1.5 h przed meczem na hali ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

anna
Nowy na forum

Postautor: anna » 02 marca 2007, 21:00

AZS górą!!! JUTRO DAMY CZADU!!! TEN MECZ MUSI BYĆ NASZ :D

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 06 marca 2007, 00:09

panowie dowiadywałem się o ceny kartonów .. i wyglądają następująco :
- Kartony Kolorowe:
- do 200 sztuk - 35 gr. (sztuka) - od 200 sztuk - 32 gr. (sztuka)
- Kartony Białe:
- do 200 sztuk - 15 gr. (sztuka) - od 200 sztuk - 12 gr. (sztuka)
szczegóły : http://www.sklep.kibica.pl/index.htm
więc jak byśmy robili na play-offy kartoniade ?
propozycje ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”