Żal do prowadzącwgo strone

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Karola

Żal do prowadzącwgo strone

Postautor: Karola » 28 grudnia 2004, 00:12

strasznie malo zdjec jest z meczy i ogolnie ze wszystkiego!!!jezeli sie ktos ze na zgadza i uwaza ze powinno byc wiecehj fotek koszykarek to piszcie zrobmy cos aby prowadzacy te strone to zminil od czegos trezba zaczac :) czy ktos mi w tym pomoze :) czekam

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 grudnia 2004, 00:16

z tego co wiem :wink: to na podforum Foto, Archiwum i Giełda pamiątek jest 'kilka' zdjec z meczy azsu, a swoja droga nic nei stoi na przeszkodzie, zeby samem u wstawic jakies zdjecia
zdjecia sa jeszcze w hyde parku w tematch zwiazanych z wyborami miss
ps trzbea wziac aparat, pojsc na mecz pstrykac fotki i wstawiac na forum, a z zalami to sie do kosciala udac
ps2 poszukajcie dobrze na CALYM forum, nic nie ma za free
pes3 8) jeszcze na koniec to jest forum dyskusyjne, czyli chodzi tu bardziej o prowadzenie jakiejkolwiek dyskusji, a zdjecia to tylko dodatek, chyba, ze ja to zle rozumiem to przperawszam Cie bardzo
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

haaaaaaaaaaa

Postautor: thomas72 » 28 grudnia 2004, 14:36

:lol: :lol: :lol:
no ale mnie KyS rozbawiłes. dołączam sie do tych twoich PS-ów :!: :!: :!:
a kolezanka Karola tez moze cos zrobić by sie takie zdjęcia ukazały. nie jest proste zrobic zdjecia na meczu, a wiem o tym bo robiłem i z kilkunastu zdjęc wyszło kilka, reszta była na szmelc. jesli dysponujesz dobrym aparatem to nic prostrzego. pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

zdjęcia

Postautor: thomas72 » 30 grudnia 2004, 00:27

Są nowe zdjęcia. Karola moze znajdziesz co???
pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 30 grudnia 2004, 08:41

Karola tu nie ma co miec żalu do proadzącego stronę bo forum tworzymy my wszyscy i od wszystkich zalezy jak ona będzie wyglądała ile będzie zdjęć itp. Trzeba więc tez samemu zabrac sie do pracy. W czasie meczów admin najczęściej siedzi przy kompie i robi relacje live, inni prowadza aktywny doping itp Potwierdzam słowa przedmówcy ze zrobienie dobrych fotek na meczu to naprawde trudne zadanie...
Ale jak już jesteśmy przy fotkach pojawi się dzis kilka z wczorajszego spotkania na szczycie :D do jakiego doszło hic! na ełksie, 5 forumowiczów z dwóch różnych klubów, w tym sam admin-to nie często sie zdarza :D :D :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 30 grudnia 2004, 09:10

wiem juz o spotkaniu mikey, rozmawiałem dzis w nocy z szymonem, i bardzo pochlebnie sie wypowiadał o spotkaniu. czekamy na fotki.pozdrawiam
Obrazek

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”