Kapowniki
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
-
Paulina@
Kapowniki
Nie podoba mi sie to, że nie rozdają kapowników przy wejściu tylko potem chodzi ten chłopak i rozdaje. Zaczyna od tej strony gdzie nasze mają ławkę, na trybune jeszcze starcza ale tam na drugą strone zostaje najwyżej kilkanaście sztuk i wiara prawie się o nie bije. Trzeba coś z tym zrobić.
tzn jak ktos siedzi na dole to ma wszedzie szanse na zgarniecie kapownika, poniewaz siedze wyzej tez go nei dosatalem
nie wiem czemu ale jakos to mnie nie zmartwilo , chociaz sprawa moze byc wlasnie rozwiazana tak jak bylo w zeszlym sezonie - czyli jak napisala Paulina@ !
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
Mozna to nazwac programem meczowym czy jakos tak, a ogolnei to chodzi o taki biuletyn rozdawany przed meczem, gdzie jest sklad, cos o druzynei przyjezdnej itp.
Odrazu zastrzegam, zeby sie nie smiac z nazwy kapownik - wystarczy tak z pol roku i sie czlowiek przyzwyaczaja i przestaje ona byc smieszna 

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
kyS pisze:Mozna to nazwac programem meczowym czy jakos tak, a ogolnei to chodzi o taki biuletyn rozdawany przed meczem, gdzie jest sklad, cos o druzynei przyjezdnej itp.Odrazu zastrzegam, zeby sie nie smiac z nazwy kapownik - wystarczy tak z pol roku i sie czlowiek przyzwyaczaja i przestaje ona byc smieszna
Kapownik - faktycznie niecodzienna nazwa, ale jest to jak najbardziej ciekawa rzecz! udało mi się otrzymac Kapownik z meczu AZS - CCC i jestem naprawde pod wrazeniem
pozdrowieni
temat kapownika juz istnieje i przypominam ze piszemy na temat
KUBA napisał:
widzisz mawi jaka choragiewka, raz sie podoba raz sie nie podoba, ale zeby pomóc to kazdy umywa rece.
zrobisz coś, żle, niezrobisz tez niedobrze... eh ludzie.
a moze ktos pomoze redagującym nasz kapownik w uzyskaniu jakich kolwiek materiałów, wywiadów czy zdjęć. a jesli sie nie podobają darmowe zdjecia to moze jak bedzie trzeba zapłacic tak jak na żuzlu za program to wtady sie spodoba? co wy na to?
a co do nakładu to zapewne jest drukowanych tyle na ile ich stać.
pozdrawiam i sorry za błędy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne.
KUBA napisał:
musze przyznać, ze Kapownik budzi mieszane uczucia z jednej strony błędy ortograficzne a z drugiej bardzo ładne zdjęcia szczególnie takie dwa, ktore są umieszczone na dwóch stronach wywiadu z Karpikiem (dwa największe)
widzisz mawi jaka choragiewka, raz sie podoba raz sie nie podoba, ale zeby pomóc to kazdy umywa rece.
a moze ktos pomoze redagującym nasz kapownik w uzyskaniu jakich kolwiek materiałów, wywiadów czy zdjęć. a jesli sie nie podobają darmowe zdjecia to moze jak bedzie trzeba zapłacic tak jak na żuzlu za program to wtady sie spodoba? co wy na to?
thomas72 pisze:widzisz mawi jaka choragiewka, raz sie podoba raz sie nie podoba, ale zeby pomóc to kazdy umywa rece.
Jak chorągiewka.... ehh.... Zauwaz, ze mam odnosnik tylko do dwóch numerów Kapownika. Pierwszy był w porządku. a post, ktory cytujesz odnosi sie do ostatniego wydania Kapownika
ale zeby pomóc to kazdy umywa rece.
Albo nie wiesz, albo wiesz i nie chcesz powiedziec - dla ostatniego numeru Kapownika udostępniłem wszystkie zdjęcia Oli Karpińskiej swojego autorstwa jakie miałem, z których wybrano dwa naj i umieszczono. więc nie mozesz mi zarzucic, ze nie pomagam. Wystarczyło mnie poprosic na gg i w przeciągu 24h foty były wysłane.
ps - przypominam rowniez prosbe o dokładniejsze sprawdzanie składów drużyn (w ostatnim numerze zabrakło dwóch naszych zawodniczek)
pozdrawiam
Kuba jesli chodzi o zdjęcia Oli - to nie wiedziałem
A jesli chodzi o nakład to nadal uważam ze drukują tyle na ile po prostu mogą.
A błędy - chyba wszyscy znamy te chochliki! Takze może przymknąć oko na nie i cieszyc sie z tego , ze ktoś podjął się takiego zadania jak redagowanie i drukowanie gazetki "sobotnio-niedzielnej".
A moze każdy z nas jesli ma jakieś ciekawe zdjęcia lub umie napisać artykulik na temat naszych dziewczyn pomoze redagowac Kapownik. Myslę ze taka pomoc byłaby mile widziana.Ja niestety pisać nie umiem, a o błędach nie wspomnę. Dobrze ze mam w domciu redaktora heheh
pozdrawiam
A jesli chodzi o nakład to nadal uważam ze drukują tyle na ile po prostu mogą.
A błędy - chyba wszyscy znamy te chochliki! Takze może przymknąć oko na nie i cieszyc sie z tego , ze ktoś podjął się takiego zadania jak redagowanie i drukowanie gazetki "sobotnio-niedzielnej".
A moze każdy z nas jesli ma jakieś ciekawe zdjęcia lub umie napisać artykulik na temat naszych dziewczyn pomoze redagowac Kapownik. Myslę ze taka pomoc byłaby mile widziana.Ja niestety pisać nie umiem, a o błędach nie wspomnę. Dobrze ze mam w domciu redaktora heheh
pozdrawiam
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Co do kapownika to bardzo ciekaw jestem kto wykonał zdjecie na ostatnią strone i jakie były jego intencje (zreszta to samo zdjecie jest na oficjalnej stronie klubu)
Za diabła nie rozumiem co na srodku robi tych 2 panow stojąc przed i zasłaniajac pewne zawodniczki
ich miejsce jest chyba na skrzydłach
Za diabła nie rozumiem co na srodku robi tych 2 panow stojąc przed i zasłaniajac pewne zawodniczki
Wygramy z Wami !!

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:Co do kapownika to bardzo ciekaw jestem kto wykonał zdjecie na ostatnią strone i jakie były jego intencje (zreszta to samo zdjecie jest na oficjalnej stronie klubu)
Za diabła nie rozumiem co na srodku robi tych 2 panow stojąc przed i zasłaniajac pewne zawodniczkiich miejsce jest chyba na skrzydłach
albo u stóp
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”