ZASADY rządzące Podforum AZS-PWSZ Gorzów Wlkp!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Seba
Oldboy

ZASADY rządzące Podforum AZS-PWSZ Gorzów Wlkp!

Postautor: Seba » 15 lutego 2005, 00:16

Od dziś na Podforum AZS-PWSZ Gorzów Wlkp zamieszczać posty mogą jedynie osoby zarejestrowane na KKForum. Spowodowane jest to powtarzającym się, uporczywym brakiem choćby podstawowych elementów kultury osobistej i odwagi, przejawiające się w systematycznym, anonimowym postępowaniu łamiącym wszelkie zasady przyświecające od początku istnienia KKForum (czyli od przeszło trzech lat). Szkoda, że z powodu pojedynczych ekscesów kilku zupełnie bezmyślnych i nieodpowiedzialnych osobników Podforum AZS-PWSZ Gorzów Wlkp stało się niechlubnym wyjątkiem w rodzinie KKForum (bo wyłącznie tu powstała konieczność wprowadzenia takiej zasady), przynosząc tym samym sporo wstydu wszystkim normalnym, inteligentnym kibicom gorzowskiego zespołu. Mam nadzieję, że odtąd osoby wchodzące na to Forum będą dawały jednak przykład, że również to miasto zasługuje na miejsce, w którym kibice mogą rozmawiać O KOSZYKÓWCE i szybko poprawią wizerunek zepsuty przez kilku prostaków.

Pozdrawiam.
Admin

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 15 lutego 2005, 00:34

Jakże miło przeczytac tak radosną wiadomość... moze teraz sie wyłapie tych milusińskich i poczestuje sie ich banami...
pozdrawiam
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 lutego 2005, 00:38

thomas72 pisze:Jakże miło przeczytac tak radosną wiadomość... moze teraz sie wyłapie tych milusińskich i poczestuje sie ich banami...
pozdrawiam

W ciągu całej historii istnienia KKForum, czyli ładnych juz kilku lat, zbanowane zostały na krótki, kilkudniowy czas jedynie dwie zarejestrowane osoby. Mam wielką nadzieję, że osoby mieszkające w Gorzowie potrafią się zachować również i nie zaczną stanowić niechlubnych wyjątków, nabijając tę przynoszącą wielki wstyd statystykę!!! Wierzę, że zwycięży jednak normalność i chęć kulturalnego porozmawiania o koszykówce!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
agucha
Nowy na forum

Postautor: agucha » 15 lutego 2005, 08:35

Drogi Adminie- jak mówią wiara czyni cuda. Więc moze się uda :?:
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20
;-)

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 15 lutego 2005, 10:15

BRAWO!!! KROK W DOBRYM KIERUNKU
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 15 lutego 2005, 14:21

za dobry jest ten admin... od razu chamów banowac!!!

PozdroFFa

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Strzal » 15 lutego 2005, 15:49

BRAWO BRAWO BRAWO :!: :!: :!:
nareszcie, to samo powinno byc z komentarzami na glownej stronie
<b> Michael Jordan On The Max </b>

puszek
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: puszek » 15 lutego 2005, 17:48

W sumie to dobra decyzja bo moze w koncu na naszym podforum bedzie panowal porzadek i kultura.Z drugiej strony takim posunieciem nasze podforum bedzie"wyroznione"niestety niechlubnie.Jest to jednak krok do zapewnienia wiekszej kultury na forum

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 19 lutego 2005, 14:55

Jejku jak sie nudno teraz zrobiło, nikt sie nie kłóci, nie ma co wywalac... zasnęli wszyscy czy jak????
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2005, 19:37 przez thomas72, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 19 lutego 2005, 15:51

Po sezonie zasadniczym zawsze tak jest!
Ale nie martw sie przed playoffami znowu zrobi sie huczno!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 19 lutego 2005, 21:34

thomas72 pisze:Jejku jak sie nudno teraz zrobiło, nikt sie nie kłóci, nie ma co wywalac... zasnęli wszyscy czy jak????

thomas nie wywoluj wilka z lasu :!:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 14 listopada 2005, 17:52

Moze juz zniesc ten zakaz bo to podforum umarło ? Przynajmniej sie ludzie pokłuca pokrzycza itp a tak to martwa cisza
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 14 listopada 2005, 18:07

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:Moze juz zniesc ten zakaz bo to podforum umarło ? Przynajmniej sie ludzie pokłuca pokrzycza itp a tak to martwa cisza
Nie. Chyba, ze chcesz byc moderatorem, albo thomas ma inne zdanie na ten temat. Podforum umarlo, bo moderatorom nie chce sie juz nic ciagnac na sile, a ludzie wyczerpali juz temat tego, ktora koszykarka jest najpiekniejsz. Moderatorzy wiedzieli, ze tak bedzie, wy nie. trudno
ps caly czas mozna sie zarejstrowac i pisac jak ktos ma cos WARTOSCIOWEGO do przekazania, chyba nikt tego nie zabrania.
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 14 listopada 2005, 20:14

kyS pisze: Podforum umarlo, bo moderatorom nie chce sie juz nic ciagnac na sile, a ludzie wyczerpali juz temat tego, ktora koszykarka jest najpiekniejsz. Moderatorzy wiedzieli, ze tak bedzie, wy nie.

I co w zwiazku z tym ? powinniscie nas oswiecic wczesniej :wink: Czyli mozna pakowac zabawki i isc do domu
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 14 listopada 2005, 20:48

Konstanty Indelfons Gałcz pisze:
kyS pisze: Podforum umarlo, bo moderatorom nie chce sie juz nic ciagnac na sile, a ludzie wyczerpali juz temat tego, ktora koszykarka jest najpiekniejsz. Moderatorzy wiedzieli, ze tak bedzie, wy nie.

I co w zwiazku z tym ? powinniscie nas oswiecic wczesniej :wink: Czyli mozna pakowac zabawki i isc do domu
Nie ale mozna ruszyc glowa i np zalozyc temat z zyczeniami szybkiego powrotu do zdrowia kontuzjowanym koszykarkom - podejrzewam ze zadna by sie nie obrazila. Nie koniecznie musze robic to ja, albo thomas jest was tu tylu "inteligentnych" uzytkownikow, ze ktos mogl wpasc na ten "arcygenialny" pomysl i nie trzeba byc do tego moderatorem (przynajmniej jeden wpis od Szymona masz juz gwarantowany :wink: ), na pewno tez jest ktos kto chodzi na 1lige i moglby cos o tym napisac. Tylko zauwaz, ze taki temat "zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Magdy Kozdron" to dla moderator naszego forum masa robyt bo zaraz znajda sie idioci co stwierdza, ze ich magda nie obchodzi bo kibicuja stilonowi, nastepni stwierdza, ze najlepsza jest Agnieszka, a mnie akurat nei za bardzo rusza, zeby wracajac do domu po 19 zajmowac sie debilami. Owszem jestem moderatorem, ale jak juz bylo napisane i ja i thomas robimy sie, bo na sie zdeklarowalismy
tyle kropka z mojej strony

ps w ogole nie ma mowy o powrocie do systemu bez zalogowanych - decyzja o tym jakie maja byc reguly na podforum Gorzowa zapadla i teraz juz nawet administratorzy nie maja ochoty nic zmieniac a powod jest prosty i ja go w 100% rozumiem: to byla nasza (moderatorow) decyzja my tego chcielismy i tak mamy.
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2005, 20:51 przez kyS, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”