Prawda o AZS

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

koszykarkaaa
Nowy na forum

Prawda o AZS

Postautor: koszykarkaaa » 25 marca 2005, 11:45

Siemka Kibice
Jestem koszykarką grająca w naszym zespole, niestety pozostanę anonimowa za co przepraszam.
Zacznę od sobotniego meczu, który mogłyśmy wygrać!,
Nasze kochane koszykarki postanowiły jednak w kilka inaczej, umówiły się że lepiej jest go przegrać.Wtedy niedziela będzie wolna i pojadą sobie do domów albo spędzą ten czas ze swoimi sympatiami spoza Gorzowa. Wygrana i tak nam w niczym by nie pomogła a tak w niedziele koszykarki zamiast grac czas spędzą przyjemniej. Plan pozostania w ekstraklasie jak to trener powiedział wyrobiony więc przyszedł czas na odpoczynek … Dlaczego chcemy tylko minimum, gdzie są aspiracje trenera?
Przegrałyśmy już tyle meczy ze to wstyd, a mimo to nic się nie robi w kierunku wygrania kolejnych i takie są rezultaty jak w sobote.
Nasza drużyna jest wewnętrznie skłócona najpierw większość robiła wszystko żeby niszczyć Agnieszke, czuły w niej zagrożenie ,teraz gdy Agnieszka nie gra zaczynają się wewnętrzne spory i kłótnie bez żadnych powodów . Jedna na drugą patrzy wilkiem!...
Ani trener ani nikt już nie jest w stanie nad tym zapanować gra w kosza schodzi na boczny tor teraz liczy się własne ego.Chciałabym żeby nasz drużyna była prawdziwa dajmy z siebie dziewczyny wszystko! jak nie chcecie się przyjaźnić nie róbcie tego ,po prostu grajcie.
Traktujmy to jak prace i dajmy z siebie maxa.
Skończmy z wszechobecną plotka, po co jedna na drugą za plecami wygaduje bzdury a póżniej udaje jej najlepsza przyjaciółkę.Jak ktoś napisał Zalesiak jest nadzieja a to tylko dlatego że jeszcze nie wpadła w rytm extraklasy wszechobecnej plotki i pieniądza.
Dziewczyny skończcie z tym wszystkim zacznijmy grać tak jak było to w poprzednim sezonie! Pokażmy kibicom ze maja po co przychodzić na nasze mecze bo po sobotnim ławki mogą być już puste!!!:( Wszystkie wiemy dlaczego od tak długiego czasu tylko przegrywamy i nie ma co tego ukrywać.:(
Mam nadzieje że ktoś przeczyta to co napisałam z władz naszego klubu i pomoże nam skończyć tą zła passę która same sobie stworzyłyśmy!
Chciałabym żeby było lepiej jednak sama nic nie zrobie:( w tym zespole są inne zasady.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 25 marca 2005, 14:13

Mam pytanko

Czy mecz w Łodzi także chciałyście przegrać? :?

Jeśli tak, to trzeba było od razu to powiedzieć, to nie jechałbym tyle km, żeby Was dopingować :? Ale reakcja po meczu wyglądała moim zdaniem bardzo naturalnie... więc co to za numery? :roll:
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 25 marca 2005, 15:09

Interesujace interesujace i jesli faktycznie tak jest to ciekawie ale jakos nie do konca sie przekonalem

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 25 marca 2005, 16:11

Faktycznie. Nieco mieszane uczucia co do wiarygodności... ale jesli jest prawdą ten fakt to "sympatycznie"...:( Ja mylałem, ze to skromne i poukładane dziewczyny... i obym się nie pomylił!! DOwiedzielismy sie ciekawych informacji wiec zobaczymy co pokaze nastepna runda play-off... Mysle ze sa w stanie wygrac. Ciekawe wiec czy zwyciezy duch walki czy odbębnienie "swojego" i do domu... hmmm

PozdrOOffA

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 25 marca 2005, 19:05

Sam nie wiem co myśleć na ten temat, sprawa jeśli jest prawdziwa jest bulwersująca, trzeba to wyjaśnić.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 25 marca 2005, 19:10

Czekam z niecierpliwością na wyjaśnienie tych spraw... szkoda, że nie będę mógł być w Poznaniu, bo wtedy popytałbym trenera co sądzi na ten temat...

Ale jeśli koledzy z Gorzowa czegoś się dowiedzą, to niech natychmiast o tym doniosą!

I mam nadzieję, że nie wszystko, co tu powiedziano, jest prawdą...

ps. chyba domyślam się, kto mógł ukryć się pod tym nickiem... ale nie będę głośno tego komentował

pozdrawiam kibiców AZS-u Gorzów :)
Obrazek

qwerty
Nowy na forum

Postautor: qwerty » 25 marca 2005, 20:09

TO co opisała koszykarka widać gołym okiem ,trener pozwala im na za dużo a poza tym trener powinien byc zmieniany co 3 lata bo juz nic nowego do zespołu nie wnosi
to ze akurat nasze gorzowskie koszykarki są jakie śą wiedza wszyscy wtajemniczeni i dobrze ze w koncu któras anonimowo napisała prawde i to co sie dzieje na zapleczu i w szatni.
zrobiły sie z koszykarek wielkie gwiazdy majace w tylkach kibicow, poprzewracało sie w głowach mśła ze sa niewiadomo kim.
prawda niestety jest szokujaca i w koncu wyszła na swiatlo dzienne

qwerty
Nowy na forum

Postautor: qwerty » 25 marca 2005, 20:11

Apel do prezesa i trenera o pilne wyjasninie powyzszego bo panowie bedzie sytuacja ze sponsorzy jak to przeczytaja kopna was w ... a kibice widac juz swoje zdanie maja
poza tym ciekawe ktora to napisala,ja swoj typ mam :D

qwerty
Nowy na forum

Postautor: qwerty » 25 marca 2005, 20:16

poza tym koszykarki powinny zarabiac adekwatnie do gry a nie czy przegraja czy wygraja biora pieniadze , z jakiej paki jak nie grasz nie dostajesz jak grasz dobrze masz premie .
system wynagradzania do wymiany

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 25 marca 2005, 20:45

:? hmm ciekawe.. nie wierze w to ... Nie ja ... jestem jedna tez z dziewczyn i nie zauwazlylam zeby chcialy mnie zniszczyc a przynajmnije nie odczulam tego a po drugie nie zauwazylam zeby kazda patrzyla na siebie wilkiem.Wydaje mi sie ogolnie ze atmosfera jest spoko i w szatni nie ma zadnych Kłotni ale to jest moej obiektywne zdanie!

wydaje mi sie ze bzdura jest wypisywanie oby dziewczyny sie umowily na przegranie meczu poprostu Faktem jest ze moze w jakis sposob psychicznie dzieczyny maja zakododwane ze wykonaly minimum planu .. to jest mozliwe i raczej normalne reakcja ale nie wierze by sie tak zmowily !!!!!

Po trzecie dlaczego wieszacie na nas psy skoro sie jeszcze sezon nie skonczyl mamy teraz do rozegrania cztery mecze i obiecuje wam ze nie beda tak wygladac jak z pabianicami! Bedziemy walczyc a jaki to wynik przyniesie to czas pokaze! POzdrawiam i sory za bledy ale az mnei wytracila ten post z rownowagi!

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 25 marca 2005, 20:53

To, ze w zespole nie ma mobilizacji przed meczem, który z góry jest przegrany to jeszcze można zrozumieć, choć odpuszczanie spotkań u siebie, żeby mieć dzień wolnego to już jest głupota. Po co w takim razie grać w lidze?

Z drugiej strony, za rok zaczną się wymagania i wtedy "tylko" ósme miejsce może być mało :)
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 25 marca 2005, 21:33

Jakby jakas niezarejstrowana osoba chciala to skomentowac, to moze napisac do mnie na maila - bykys@go2.pl a ja to wstawie na forum - prosba o ewentualne podpisywanie sie chociaz nickiem
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 marca 2005, 21:49

no powiem szczerze ze jestem troche a nawet bardzo zszokowany tym co jest wyzzej napisane. jesli to co napisala koszykarkaaa jest prawda(i jesli ona tez jest prawdziwa, a nie podszywa sie pod nia jakas inna osoba) to zespol AZSu Gorzów straci u mnie (i to bardzo duzo) w oczach, bo jesli zaczynaja sie uklady i ukladziki to prosta droga poprowadzi to do bagna i czasem nawet rozsypania sie druzyny....
no mam nadzieje ze koszykarkaaa sie myliła, na szczescie bede mogl to naocznie zobaczyc w gorzowie. a tak abstrahujac: w poznaniu nigdy sie nie spotkalem z takim podejsciem do meczu ze "po co sie meczyc i tak przegramy"!! jako przyklad prosze popatrzec na spotkania z Polfa lub Wisła!...ale to tak na boku bylo tylko....
pozdrawiam gorzowskich kibicow, koszykarki: zuzę11 oraz koszykarkeee......
reloaded :]

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 marca 2005, 22:08

AZS jest bodajrze najmlodszym zespolem TBL. w podswiadomosciach dziewczyn zapewne siadło, ze cel wykonany, a polfa i tak jest nie do przjescia wiec po co sie meczyc i ryzykowac kontuzją w razie ostrej walki, skoro mozna przyjsc na hale i pooglądac popisowe akcje pabianiczanek. Rozmawialem w tej kwesti w kilkoma kibicami (w tym z gorzowa) i mają co do tego podobne zdanie.
Porażke mozna wybaczyc, ale jezeli przegra się w jakimś godnym stylu. Gorzej jezeli tego stylu zabraknie....

powodzenia!

adrian_m82
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: adrian_m82 » 26 marca 2005, 01:25

a ja jakos nie potrafie w to uwierzyc mysle ze mogla to napisac jakas osoba zeby popsuc klimat i opinie o druzynie i sprowokowac do glupich podejrzen i zarzutow

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”