AZS PWSZ Gorzow Wlkp. - Juniorki
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
AZS PWSZ Gorzow Wlkp. - Juniorki
Dzis AZS ulegl w meczu wyjazdowym MOSowi Wroclaw 65:69
W dramatycznej 4 kwarcie Patrycja #13 doznala kontuzji kolana a Asia Zalesiak zeszla za 5 fauli... wynik byl juz przesadzony... Szkoda
W dramatycznej 4 kwarcie Patrycja #13 doznala kontuzji kolana a Asia Zalesiak zeszla za 5 fauli... wynik byl juz przesadzony... Szkoda
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Re: AZS PWSZ Gorzow Wlkp. - Juniorki
paździoch-osanka pisze:Dzis AZS ulegl w meczu wyjazdowym MOSowi Wroclaw 65:69
Moje dwie ulubione i najlepsze zawodniczki...
...:::Literka A, literka Z, literka S jak AZS!!!
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
Bo najlepszy w świecie jest nasz GORZOWSKI AZS:::...
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
nmzc ananas
akurat my tez gralysmy we Wrocku wiec po naszym meczu pojechalismy zobaczyc...
ajjj a ze u was chyba prawie nic sie nie pisze o juniorkach...to postanowilam napisac... wkoncu wasze juniorki awansuja do cwiercfinalow ajjj
wiec warto poswiecic im troche uwagi
Pozdrawiam
Pozdrawiam
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Tym razem wygrana, nasz dziewczyny rozgeomiły Polkowice 107:60.
Punkty dla AZS zdobyły: Zalesiak 31 (1x3, 7 prz.), Rutkowska 20 (1x3, 7zb. 6 prz.), Chaliburda 19 (12zb.), Trębicka 4, Molska 0 - Strzelecka 8, Brałko 8 (2x3), Maruszczak 6, Cieślak 4, Lewandowska 4 (9zb.), Iwanowicz 3.
Punkty dla AZS zdobyły: Zalesiak 31 (1x3, 7 prz.), Rutkowska 20 (1x3, 7zb. 6 prz.), Chaliburda 19 (12zb.), Trębicka 4, Molska 0 - Strzelecka 8, Brałko 8 (2x3), Maruszczak 6, Cieślak 4, Lewandowska 4 (9zb.), Iwanowicz 3.

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Looool gratki dla Gorzowa...
Wy z Polkowicami 107:60
My z Polkowicami 91:87
a w przyszly wtorek gramy z wami... ajjj
ciekawie sie zapowiada patrzac na wynik tych meczy...
Jezeli chodzi o Patrycje to to co wiem to ze ma naciagniete albo zerwane (juz nie pamietam) wiazadla krzyzowe (srodkowe jak mi mowili...) i do konca sezony chyba nie zagra... qrdeeee mega szkoda a wlasnie dostala powolanie na kadre...
ajjj
Pozdrawiam
Wy z Polkowicami 107:60
My z Polkowicami 91:87
a w przyszly wtorek gramy z wami... ajjj
Jezeli chodzi o Patrycje to to co wiem to ze ma naciagniete albo zerwane (juz nie pamietam) wiazadla krzyzowe (srodkowe jak mi mowili...) i do konca sezony chyba nie zagra... qrdeeee mega szkoda a wlasnie dostala powolanie na kadre...
Pozdrawiam
________
bedziemy in touch

bedziemy in touch

- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
W zaległym meczu ligi juniorek podopieczne Roberta Pieczyraka przegrały w Zgorzelcu z MKS Osa 75:63.
Punkty dla AZS zdobyły: Zalesiak 38 (3x3, 14 zb. 7 prz. 4as.), Chaliburda 9 (9zb.), Rutkowska 7 (1x3, 9zb.), Brałko 7 (1x3), Molska 2 (5 zb. 5 prz.) - Strzelecka 0, Lewandowska 0, Cieślak 0, Maruszczak 0, Trębicka 0, Iwanowicz 0.
Ona jest nie do zdarcia, czy ktos jeszcze grał w tym meczu??:P
Punkty dla AZS zdobyły: Zalesiak 38 (3x3, 14 zb. 7 prz. 4as.), Chaliburda 9 (9zb.), Rutkowska 7 (1x3, 9zb.), Brałko 7 (1x3), Molska 2 (5 zb. 5 prz.) - Strzelecka 0, Lewandowska 0, Cieślak 0, Maruszczak 0, Trębicka 0, Iwanowicz 0.
paździoch-osanka pisze:Wczoraj Aska Zalesiak rzucila 38pktprzy wyniku 63:75 dla nas
ajjj gdyby nie Aska to... wszyscy wiedza co...
Ona jest nie do zdarcia, czy ktos jeszcze grał w tym meczu??:P

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Iwanek8 pisze:Tak graly inne dziewczyny w tym meczu ... dziwne ze ktos mysli inaczej ...
Oj nie bulwersuj sie, nie miałem nic złego na mysli, wiem ze grałyście, choc troche szkoda porażki. Powodzenia w dalszych meczach

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”