Nova Trading Toruń - AZS PWSZ: azs gora
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Nova Trading Toruń - AZS PWSZ: azs gora
yes yes yes pozdrowienia dla kibicow azs.Wydaje mi sie ze azs ma syndrom wlasnej hali lepsze wrazenie robia na mnie w meczach wyjazdowych,ale mam nadzieje ze w fazie play off to sie zmieni
dopiero co wróciłem ... krótko mówiąc nas ok 40 osób
było zajebiście
na hali doping cały czas przekrzyczeliśmy kibiców Toruńskich (dziękujemy za miłe powitanie i pożegnanie
) dziękujemy dziewczynom za walkę do końca .. Darkowi za całokształt (ajj nie ma lepszego od Darka Maciejewskiego
) i panowie więcej takich wyjazdów .. w autokarze nastroje jak i atmosfera na wielki plus ..
ogólnie mecz jak i wyjazd na wielki plus
ogólnie mecz jak i wyjazd na wielki plus
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Przylaczam sie do zdania przedmowcow ze atmosfera w autobusie jak i na meczu byla przekozacka...mam nadzieje ze tym razem uda nam sie ta atmosfere przeniesc na nasza hale w meczach o wejscie do strefy medalowej z Poznaniem...a swoja droga mam nadzieje ze kibice z Poznania zawitaja do Nas aby stworzyc genialne widowisko nie tylko koszykarki na parkiecie ale takze My kibice na trybunach...a jeszcz co do wyjazdu to mega wielki + dla calej ekipy i mega wielki - dla pana kierowcy...nigdy wiecej...
...
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
tomaszek
-
tomaszek
- pawelsuch
- Amator
- Kontaktowanie:
Wiece zdjec w fotorelacji na www.gorzow24.pl 
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”